Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za maleńką Pysieńkę i Jej Stały Domek  - nieustające kciuki trzymam - i naprawdę nie wiem czemu, ale wiem, że będzie dobrze (tylko troszku czasu trzeba) radosne-sloneczko.gif

PS. nie dziwne, że Pysia nie chce wychodzić na podwórko; wie co robi Maleńka; na podwórku to Pysia się już nabyła - w budzie... jak zaufa swoim NOWYM, DOBRYM ludziom, to i na podwórko pewnie wyjdzie ... w odpowiednim czasie ku temu ...

• Upvote 2
Posted

To jest absolutna norma! E

Wszystkie moje tymczasy zawsze trzeba mocno namawiać na wychodzenie do ogrodu.... Baaardzo doceniają dom, ciepło, kanapy, naszą obecność. Pies jak człowiek - do dobrego szybko się przyzwyczaja :)

Posted

Moja Frania (przyszła do nas w lutym 5 lat temu) na początku w ogóle nie paliła się do spacerków. Mój TZ stwierdził, że ona ma dosyć przebywania na zewnątrz i to, co ją kręci to ciepła kanapa. Teraz jest pierwsza do wychodzenia na spacer :)

Posted

Tak tylko szepnę ciociom na uszko, że wczoraj gadałam (jak co tydzień zresztą  :P)  z domkiem Rudaska bo przedwczoraj minęły dwa miesiące od ostatniej przypadłości Rudaskowej (tfu, tfu, tfu) i u naszego rudego kochania - wszystko OK; i zdjątko ku przypomnieniu (na dniach mam obiecane kolejne); no czyż On nie jest ŚLICZNY?!?

ip5zj7.jpg

P.S. dla tych, co jeszcze nie wiedzą, mam zdecydowanie wybitną słabość do Rudaska i nic na to nie poradzę :P 

Posted

Rudasek przecudowny :) I jaki pewny siebie :) A ja mam równie piękna i szczęśliwą Pysieńkę w objęciach swoich dwóch małych opiekunek :)

20150331_161956.jpg

Dziewczynki podzieliły sie zabawkami z Pysią :)

20150406_162519.jpg

20150406_162746.jpg

Pysieńka na swoim posłanku 

20150408_150711.jpg

• Upvote 1
Posted

Trochę niepopularny może będzie ten mój pogląd, ale co tam ;)

Pysieńko - warto było pocierpieć u tych podłych ludzi, żeby teraz mieć TAKIE "siostrzyczki"! A zresztą... i tak wszystko było zapisane w górze :)

Posted

A sobie weszłam popatrzeć na trzy pociechy  :wub:  bardzo mnie to zdjęcie rozczula choć ja generalnie z tych mało wzruszających się jestem  ;)

20150331_161956.jpg
  • 2 weeks later...