Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Lemoniada napisał(a):Kamcia, a bannerek z Pusią w podpisie gdzie?:mad: Zaraz się poprawię :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 akucha napisał(a):Wyderka chce do domu!!! Właśnie :mad: . Quote
pidzej Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 to ona wkońcu może iść sama do adopcji czy wspolnego domu szukamy? juz nie ogarniam, wszystko mi sie myli, mam oczoplas, a wszystko przez te Wasze banerki, 10 na minute:eviltong: jeszcze dogo dzis strasznie wolno chodzi. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 pidzej napisał(a):to ona wkońcu może iść sama do adopcji czy wspolnego domu szukamy? juz nie ogarniam, wszystko mi sie myli, mam oczoplas, a wszystko przez te Wasze banerki, 10 na minute:eviltong: jeszcze dogo dzis strasznie wolno chodzi. Szukamy wspólnego , ale jak się znajdzie jeden to też dobrze :eviltong: . A dogo straszniee muli :shake: :placz: ! Quote
ARKA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 pidzej napisał(a):to ona wkońcu może iść sama do adopcji czy wspolnego domu szukamy? juz nie ogarniam, wszystko mi sie myli, mam oczoplas, a wszystko przez te Wasze banerki, 10 na minute:eviltong: jeszcze dogo dzis strasznie wolno chodzi. :-( IDEAŁEM byloby aby razem poszły, i trzeba pisac ze to parka jest-brat i siostra(aby juz nie mącic) ale..jak bedą osobne domki to tez super!;) malagos-one- na moje oko-to wygladaj na rasowe(bez rodowodu-a moze maja tatuaze?) miniaturki. lemoniada niech pooglada je dobrze w piatek(tatuaz)-przypomne jej! Quote
olenka_f Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ja wiedziałam że tu moją Celinkę znajdę:cool3: myślę że lepiej dla jamniorków gdyby poszły razem do domku jest to możliwe Celinka też zabierała dwa bo były zżyte ze sobą uniknie się dodatkowego stresu i tęsknoty piesków za sobą Quote
Samturia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hopaj kochana! :) nie wiem czy mi się uda ale postaram sie znaleźć Ci domek! :) Quote
Celina12 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Oleńka ma rację.....szukalam w ubiegłym roku jamnika w schronisku.W Opolu były dwa-starsze-15 i 16 letni.Jak miałam wybrać? Młodszego? Ładniejszego??? Spały razem z kotami..nawet chwili nie zastanawiałam się-zabrałam OBA-i nie żałowałam ani chwilki.Mój Atosik był bardzo chudziutki, przestraszony.:-( Tez uważam,że powinny iść do jednego domku...trzymam kciuki i myślę o WAS Śliczne Maluchy!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Samturia napisał(a):Hopaj kochana! :) nie wiem czy mi się uda ale postaram sie znaleźć Ci domek! :) Byłoby super gdyby znalazła dom :loveu: :loveu: . Quote
Neris Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Znam jamniki od wielku lat i też sądzę, że ideałem byłoby znalezienie im wspólnego domku... one się bardzo zżywają ze sobą. Quote
BlackSheWolf Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 heh podnosze :D :D :D niech te pięęękny psiaczek znajdzie dom :( zycie jest niesprawiedliwe... :( Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Neris napisał(a):Znam jamniki od wielku lat i też sądzę, że ideałem byłoby znalezienie im wspólnego domku... one się bardzo zżywają ze sobą. Neris , a ty wiesz że cuda zdarzają sie bardzo rzadko :roll: . butterfly15 napisał(a):heh podnosze :D :D :D niech te pięęękny psiaczek znajdzie dom :( zycie jest niesprawiedliwe... :( No bo znajdzie dom ! . I to szybko :loveu: . Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Wyderka na http://www.afisze.pl/detail.php?siteid=9855&ti=MQ Quote
Neris Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A dlaczego chociaż nie próbujesz ich ogłaszać razem? Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Neris napisał(a):A dlaczego chociaż nie próbujesz ich ogłaszać razem? Bo narazie nie mamy fotek brata :p . Jak tylko będziemy mieć zdjęcia to edytuje ogłoszenia :p . Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Bylibyśmy bardzo wdzięczni gdybyście umieścili jeden z trzech mini banerow z Wyderką w swoim podpisie . Quote
Neris Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Świetnie, może ktoś się skusi na cuda takie... Quote
pidzej Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Wyderka jest mała, ładna, młoda i bardzo w typie rasy. Na dom nie trzebaby zapewne długo czekać. Poczekajcie na zdjęcia brata i ogłaszajcie je już razem. Przynajmniej na razie. Jak nie będzie odzewu, dopiero oddzielnie....moim zdaniem. Quote
akucha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Neris napisał(a):Świetnie, może ktoś się skusi na cuda takie... Ciocia Neris ma tam trochę miejsca jeszcze :lol: Quote
Neris Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Kojec dla Dofi i spoko... ale im chyba nie potrzeba tymczasu? Quote
malagos Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 To poprosimy o fotki obu jamniorów..... Ja nadal szukam domu dla matki i córki jamniczek, myslałam, ze po tak ślicznie utrzymane, rasowe suczki ustawi się kolejka, a tu kiszka :cool1: Ale badźmy dobrej mysli, prawda? Te maleńtasy powinny trafić na tymczas, podtuczyć sie, wysterylizować i hop do domku! Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Neris napisał(a):Świetnie, może ktoś się skusi na cuda takie... Te bannerki to zasługa Pidzejki :loveu: :multi: :modla: pidzej napisał(a):Wyderka jest mała, ładna, młoda i bardzo w typie rasy. Na dom nie trzebaby zapewne długo czekać. Poczekajcie na zdjęcia brata i ogłaszajcie je już razem. Przynajmniej na razie. Jak nie będzie odzewu, dopiero oddzielnie....moim zdaniem. Gdy tylko pojawią się zdjęcia brata zaraz dopiszę go do ogłoszeń :lol: . akucha napisał(a):Ciocia Neris ma tam trochę miejsca jeszcze :lol: Właśnie ! Halo , Ciociu Neris :loveu: co powiesz na to żeby umieścić Wyderkę w podpisie :loveu: ? Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Neris napisał(a):Kojec dla Dofi i spoko... ale im chyba nie potrzeba tymczasu? Oj potrzeba tymczasu ! malagos napisał(a): Te maleńtasy powinny trafić na tymczas, podtuczyć sie, wysterylizować i hop do domku! :lol: malagos napisał(a):To poprosimy o fotki obu jamniorów..... Ja nadal szukam domu dla matki i córki jamniczek, myslałam, ze po tak ślicznie utrzymane, rasowe suczki ustawi się kolejka, a tu kiszka :cool1: Ale badźmy dobrej mysli, prawda? Fotki brata będą w piątek :lol: . Pojutrze :lol: . Albo nawet wcześniej ! Quote
Recommended Posts