Jump to content
Dogomania

WYDERKA ma już nowy , wspaniały dom !

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Lemoniada napisał(a):
Kamcia, a bannerek z Pusią w podpisie gdzie?:mad:

Zaraz się poprawię :loveu:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

akucha napisał(a):
Wyderka chce do domu!!!

Właśnie :mad: .

Posted

to ona wkońcu może iść sama do adopcji czy wspolnego domu szukamy? juz nie ogarniam, wszystko mi sie myli, mam oczoplas, a wszystko przez te Wasze banerki, 10 na minute:eviltong: jeszcze dogo dzis strasznie wolno chodzi.

Guest Kamcia_14
Posted

pidzej napisał(a):
to ona wkońcu może iść sama do adopcji czy wspolnego domu szukamy? juz nie ogarniam, wszystko mi sie myli, mam oczoplas, a wszystko przez te Wasze banerki, 10 na minute:eviltong: jeszcze dogo dzis strasznie wolno chodzi.

Szukamy wspólnego , ale jak się znajdzie jeden to też dobrze :eviltong: .
A dogo straszniee muli :shake: :placz: !

Posted

pidzej napisał(a):

:-( IDEAŁEM byloby aby razem poszły, i trzeba pisac ze to parka jest-brat i siostra(aby juz nie mącic) ale..jak bedą osobne domki to tez super!;)

malagos-one- na moje oko-to wygladaj na rasowe(bez rodowodu-a moze maja tatuaze?) miniaturki.
lemoniada niech pooglada je dobrze w piatek(tatuaz)-przypomne jej!

Posted

ja wiedziałam że tu moją Celinkę znajdę:cool3: myślę że lepiej dla jamniorków gdyby poszły razem do domku jest to możliwe Celinka też zabierała dwa bo były zżyte ze sobą uniknie się dodatkowego stresu i tęsknoty piesków za sobą

Posted

Oleńka ma rację.....szukalam w ubiegłym roku jamnika w schronisku.W Opolu były dwa-starsze-15 i 16 letni.Jak miałam wybrać? Młodszego? Ładniejszego???

Spały razem z kotami..nawet chwili nie zastanawiałam się-zabrałam OBA-i nie żałowałam ani chwilki.Mój Atosik był bardzo chudziutki, przestraszony.:-(

Tez uważam,że powinny iść do jednego domku...trzymam kciuki i myślę o WAS Śliczne Maluchy!!!

Guest Kamcia_14
Posted

Samturia napisał(a):
Hopaj kochana! :)
nie wiem czy mi się uda ale postaram sie znaleźć Ci domek! :)

Byłoby super gdyby znalazła dom :loveu: :loveu: .

Guest Kamcia_14
Posted

Neris napisał(a):
Znam jamniki od wielku lat i też sądzę, że ideałem byłoby znalezienie im wspólnego domku... one się bardzo zżywają ze sobą.

Neris , a ty wiesz że cuda zdarzają sie bardzo rzadko :roll: .

butterfly15 napisał(a):
heh podnosze :D :D :D niech te pięęękny psiaczek znajdzie dom :( zycie jest niesprawiedliwe... :(

No bo znajdzie dom ! . I to szybko :loveu: .

Guest Kamcia_14
Posted

Neris napisał(a):
A dlaczego chociaż nie próbujesz ich ogłaszać razem?

Bo narazie nie mamy fotek brata :p . Jak tylko będziemy mieć zdjęcia to edytuje ogłoszenia :p .

Guest Kamcia_14
Posted

Bylibyśmy bardzo wdzięczni gdybyście umieścili jeden z trzech mini banerow z Wyderką w swoim podpisie .

Posted

Wyderka jest mała, ładna, młoda i bardzo w typie rasy. Na dom nie trzebaby zapewne długo czekać. Poczekajcie na zdjęcia brata i ogłaszajcie je już razem. Przynajmniej na razie. Jak nie będzie odzewu, dopiero oddzielnie....moim zdaniem.

Posted

To poprosimy o fotki obu jamniorów.....
Ja nadal szukam domu dla matki i córki jamniczek, myslałam, ze po tak ślicznie utrzymane, rasowe suczki ustawi się kolejka, a tu kiszka :cool1:
Ale badźmy dobrej mysli, prawda?
Te maleńtasy powinny trafić na tymczas, podtuczyć sie, wysterylizować i hop do domku!

Guest Kamcia_14
Posted

Neris napisał(a):
Świetnie, może ktoś się skusi na cuda takie...
Te bannerki to zasługa Pidzejki :loveu: :multi: :modla:

pidzej napisał(a):
Wyderka jest mała, ładna, młoda i bardzo w typie rasy. Na dom nie trzebaby zapewne długo czekać. Poczekajcie na zdjęcia brata i ogłaszajcie je już razem. Przynajmniej na razie. Jak nie będzie odzewu, dopiero oddzielnie....moim zdaniem.

Gdy tylko pojawią się zdjęcia brata zaraz dopiszę go do ogłoszeń :lol: .

akucha napisał(a):
Ciocia Neris ma tam trochę miejsca jeszcze :lol:

Właśnie ! Halo , Ciociu Neris :loveu: co powiesz na to żeby umieścić Wyderkę w podpisie :loveu: ?

Guest Kamcia_14
Posted

Neris napisał(a):
Kojec dla Dofi i spoko... ale im chyba nie potrzeba tymczasu?
Oj potrzeba tymczasu !

malagos napisał(a):
Te maleńtasy powinny trafić na tymczas, podtuczyć sie, wysterylizować i hop do domku!

:lol:

malagos napisał(a):
To poprosimy o fotki obu jamniorów.....
Ja nadal szukam domu dla matki i córki jamniczek, myslałam, ze po tak ślicznie utrzymane, rasowe suczki ustawi się kolejka, a tu kiszka :cool1:
Ale badźmy dobrej mysli, prawda?

Fotki brata będą w piątek :lol: . Pojutrze :lol: . Albo nawet wcześniej !