Sabina02 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dostalam e-mail z ogloszenia w KupSprzedaj w sprawie Wilczuni... Oto tresc... Cytuje: Natalia napisał/a: witam:) piekna suka:) jrednak mieszkam koło gdyni, jezeli ktos by ja tu dowizł z checia bym sie nia zaopiekowała... pozdrwaiam i czekam na odpowiedz Trzeba by bylo sprawdzic domek... Jesli bylby dobry, to moze daloby sie wykombinowac jakis transport? Quote
basia0607 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Kurcze~! Warto spróbowac ! Zwłaszcza ,ze to jedno z najgorszych schronisk w Kraju !/eutanazja/ Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Przeciez w trojmiescie jest duzo dogomaniaczek ktore napewno chetnie podejma sie sprawdzenia domku, prosze dziewczyny dzialajcie w miare szybko zeby domek nie uciekl, bo bylaby to wielka szkoda dla psiaka. Quote
kon trojanski suwalki Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ===================================================== Konkrety - kto moze sprawdzic ten dom? Nie bedziemy organizowali transportu jesli dom nie bedzie pewny na 100 % Za wiele osob sie w to angazuje i czasu oraz pieniedzy nas to kosztuje zeby na slepo zaczac wszystko organizowac. Na 10 osob deklarujacych przygarniecie psa jedna oferta okazuje sie powazna. Az sie slabo robi na te ludzkie deklaracje - obiecanki cacanki. Musze wiedziec ze warto jest robic wielkie poszukiwanie transportu, bo to nie jest 50 km - inaczej sama zawiozlabym psa. Kto oferuje sie przejsc do tej osoby do domu i przeprowadzic powazna romowe? Lub - kto zna kogos z Trojmiasta - kogos konkretnego kto szybko by do tej osoby poszedl? ====================================================== Quote
Dea Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Koniu poszukaj na mapie pomocy dogo - może jest tam ktoś z okolicy, i poproś o pomoc na pw. Quote
kon trojanski suwalki Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ===================================================== Sabinko - napisalam juz do tej Pani. Napisalam ze gdyby byla na 100 % pewna to stane na uszach zeby zorganizowac jakis transport. Nie oszukujmy sie - nie bedzie to latwe.... Nie ma stad pociagow do trojmiasta, a samochodem jest to okolo 400 km. W dwie strony robi sie 800!!! Jednak - jesli tylko bedzie naprawde chciala to z Wasza pomoca uda sie to zrobic. Przeciez to nie jest koniec swiata a jesli bedzie mozna dac dzieki temu suni nowy dom - to czy nie warto jest zrobic wszystko co w naszej mocy..... Pozdrawiam - Ewa ===================================================== Quote
Sabina02 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzieki Ewka ze tak szybko odpisalas... :loveu: Cioteczki... oto moja propozycja: Pierwsze - Pani musi odpisac i podac wiecej szczegolow Drugie - Pani musi sie zgodzic na wizyte przedadopcyjna zanim znajdziemy jakas lokalna dogomaniaczke do tego (oczywiscie nie ma adopcji bez wizyty przedadopcyjnej) Trzecie - Dopiero gdy sie Pani zgodzi na ta wizyte, to ja przekopie cale dogo zeby kogos znalesc z trojmiasta do wizyty. Teraz nie ma konkertow od Pani, wiec nie ma sensu... Czwarte - Jak powyzsze rzeczy beda juz zrobione, to zaczniemy na dogo szukac intensywnie transporu. Warto by tez bylo zapytac Pania czy ma mozliwosc przebycia jakiejkolwiek odleglosci po sunie i odebrac ja choc troche blizej Suwalk... Jesli nie, to bedziemy szukac transportu do samej Gdyni... Tak wiec cioteczki.... Czekajmy na e-mail od Pani.... i potem zaczniemy dzialac... :lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ==================================================== Niestety nie............. :( ==================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ===================================================== Tak - Anashar..... ===================================================== Quote
agat21 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Szkoda, że pani sie rozmyśliła :-( Tej suni tak potrzebny domek!!! :placz: Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a ja ponawiam pytanie ktore juz padlo na watku. Czy z tym oczkiem juz nic nie da sie zrobic, czy sunia musi juz z tym zyc? Quote
kon trojanski suwalki Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ================================================ Ada - nie mam pojecia.... w Suwalkach nie ma tego rodzaju specjalistow - jedynie zwykli weci. Problemem suni nie jest oczko tylko to ze nie ma domu. Najwazniejszy jest dom - pozniej mozna bedzie szukac lekarza, ktory zdiagnozuje Jej oczko. Ona moze i bedzie musiala zyc z tym oczkiem - byle nie musiala zyc w schronie......... ================================================ Quote
emdziolek Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 HALO CIOTECZKI!!??!!?? Zapomnialyscie o Wiluczni??:placz::placz: Sunia caly czas w schronie:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Sabina02 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ja nie zapomnialam... tylko nie mam zadnych nowych wiesci zeby napisac...:-( . Niedawno odnowilam suni Allegro, jest znowu obserwator, ale narazie cisza... Quote
Witokret Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie zapominamy, tylko nie mozemy pomoc :placz: . Taka sliczna onka...az trudno uwierzyc, ze siedzi w klatce.... Quote
kon trojanski suwalki Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 =================================================== Wilczunia w schronisku schudla........... Nikt Jej nie chce - a to taka cudowna i kochana suczka. Dzwonila wczoraj Pani - ze dzis po poludniu zadzwoni i w sobote przyjedzie. Jaaaasne - "zadzwonila"...- a ja mam 5 lat i krecone wlosy...............:placz: =================================================== Quote
Sabina02 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie martwcie sie.... Teraz jest wakacyjny przestoj i zaden moj Allegrowicz ostatnio nie ma szczescia:shake: (a mam ich chyba 18-stu)...., ale Sunia ma caly czas Allegro z wyroznieniem i pogrobieniem (w tej chwili jest jeden obserwator)... Urlopy sie pokoncza i sunia napewno znajdzie domek...:lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ======================================================== Sabina02 - ladna godzina a Ty nie spisz 00:55 :lol: Myslalam ze tylko ja jestem taka nawiedzona i jeszcze "pieskuje", ale jak widze jest nas wiecej :evil_lol: W takim razie czekamy i dziekuje slicznie za odnawianie allegro dla naszej slicznej suczki. Wierze, ze domek sie znajdzie - byle jak najszybciej... ======================================================== Quote
Sabina02 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):======================================================== Sabina02 - ladna godzina a Ty nie spisz 00:55 :lol: Myslalam ze tylko ja jestem taka nawiedzona i jeszcze "pieskuje", ale jak widze jest nas wiecej :evil_lol: ======================================================== Ha ha.... ale ja jestem 6 godzin do tylu od Was...:lol: 00:55 to u mnie 18:55...;) PS. A swoja droga, to ja tez jestem nawiedzona i siedze po nocach na dogo...:evil_lol: Quote
Recommended Posts