kon trojanski suwalki Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 =================================================== Sabina02 napisał(a):Ja moge Dianke pooglaszac w roznych portalach, tylko napiszcie gdzie jest juz ogloszona zeby nie robic podwojnej roboty... :lol: Dziekuje Ci bardzo - przeczytaj prosze watek - jest oglaszana jedynie tam gdzie napisane jest na watku. I jeszcze raz dziekuje za konkretna pomoc. Zdjecia i info o niej takze skopiuj z watku. Kontakt na mnie (masz pod moim bannerkiem). ================================================== Quote
Anashar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 gigi-44 napisał(a):Tak jeszcze dziś będzie Allegro.A i jeszcze jedna kwestia czemu wszyscy biorą mnie za kobietkę?:crazyeye: Mnie też na początku brali za babke :lol: Dyskryminacja tu panuje, przyzwyczajaj się ;) Ale ze mnie gapa, byłem pewny, że już jest na adopjach owczarków :angryy: A może mieć na imię Wilczyca? :cool3: Ona taka pięknie umaszczona... jak wilk. A i imię nietypowe i chwytliwe :) Quote
kon trojanski suwalki Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ==================================================== No dokladnie - my Ja nazwalismy zdrobniale- Wilczunia - i tak ona widnieje na naszej stronie www.sercedlazwierzat.suwalki.pl :loveu: To przeciez sliczny oswojony wilczek-kobietka. Ja jestem ZA !! :-) - moze byc Wilczyca - to podkresla Jej wyjatkowa urode :-)!! Szara, piekna wilczyca................................:loveu: ==================================================== Quote
Sabina02 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):=================================================== Dziekuje Ci bardzo - przeczytaj prosze watek - jest oglaszana jedynie tam gdzie napisane jest na watku. I jeszcze raz dziekuje za konkretna pomoc. Zdjecia i info o niej takze skopiuj z watku. Kontakt na mnie (masz pod moim bannerkiem). ================================================== A czy masz jakis e-mail, ktory tez moglabym wstawic? Quote
Anashar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki'] Ja jestem ZA !! :-) - moze byc Wilczyca - to podkresla Jej wyjatkowa urode :-)!! Szara, piekna wilczyca................................:loveu: Super :loveu: A czy moge liczyc na jej zdjecia w duzej rozdzielczosci na maila? :) [email protected] Quote
kon trojanski suwalki Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ==================================================== Jasne - jesli zostaly na kompie (mam cala pamiec w kompie zajeta zdjeciami psiakow ze schronu) i staram sie je zmniejszac bo mi sie nie mieszcza :-( ale zaraz poszukam i jesli jest lepsza rozdzielczosc niz na forum to Ci wysle. Baaaardzo dziekuje :loveu: =================================================== Quote
iczing Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kochani, druknęłam zdjęcia i pokazałam gdzie trzeba, może juz wkrótce będę miała dla was dobrą wiadomość...piszę prawie na wdechu,żeby nie zapeszyć... napiszcie proszę coś więcej o niej, o jej wielkości i charakterze Quote
kon trojanski suwalki Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ================================================== Zdjec w lepszej rozdzielczosci nie znalazlam :-( Moj mail to - [email protected] Sunia jest bardzo przyjaznie nastawiona do ludzi, wzrostu - hmmm... no - wzrost wiekszy sredni ;-) jesli tak to moge ujac ;-) Mniejsza od wilczura ale nie duzo :-) Trzymam kciuki bardzo bardzo bardzo Dziekuje ze tak dla sunieczki sie staracie...... ================================================= Quote
kon trojanski suwalki Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 =================================================== Anashar - znalazlam zdjecia w lepszej rozdzielczosci :-) Zaraz wysle Ci na maila :loveu: ================================================== Quote
Sabina02 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 iczing napisał(a):Kochani, druknęłam zdjęcia i pokazałam gdzie trzeba, może juz wkrótce będę miała dla was dobrą wiadomość...piszę prawie na wdechu,żeby nie zapeszyć... napiszcie proszę coś więcej o niej, o jej wielkości i charakterze No i co? Sa nowe wiesci? PS. Wstrzymalam sie z ogloszeniami do roztrzygniecia tej sprawy... Quote
Anashar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dziekuje za zdjecia! Jutro bedze zmienial szate graiczna strony i odrazu wrzuce Wilczunie :) Quote
kon trojanski suwalki Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ================================================ Anashar ...............dziekuje bardzo :loveu: =============================================== Quote
iczing Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 na te lepsze wieści jeszcze muszę trochę poczekać, bo Pan wraca dopiero w niedzielę ale zdjęcie suni wisi u nich w domu razem z laurką i prośbami... czekanie to okropne ..... Quote
Sabina02 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 iczing napisał(a):na te lepsze wieści jeszcze muszę trochę poczekać, bo Pan wraca dopiero w niedzielę ale zdjęcie suni wisi u nich w domu razem z laurką i prośbami... czekanie to okropne ..... Zatem czekamy do niedzieli... Quote
psiara90 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 HEJKA!!! Wystawiłam Suniule na te portale: > http://www.mojpupil.pl/oddam_psa > http://www.4lapy.pl/ogloszenia/kategoria.php?ko=12 > http://www.ogloszenia-drobne.com.pl/ogloszenie/5053 Quote
kon trojanski suwalki Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ================================================= Bardzo prosze nie wstrzymywac sie z niczym i z niczym nie czekac. Takie czekanie przedluza tylko Jej pobyt w tym strasznym miejscu. Trzeba probowac wszytkiego i na raz. Mowie to, nauczona juz doswiadczeniem. Jesli mozecie, wstawiajcie Sunie wszedzie gdzie tylko przyjdzie Wam do glowy....... Bardzo dziekuje za kazda pomoc. ================================================ Quote
Sabina02 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ogloszonka Wilczuni: :lol: Allegro Alergatka Animalia 4lapy.pl BonoPolska E-oferty KupiePsa KupSprzedaj CentrumOfert Quote
kon trojanski suwalki Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ================================================= Sabina02 - tyyyle ogloszen !!!!!!! Cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Jestes WIELKA !!!!:multi: Baaardzo dziekuje............ ================================================= Quote
Sabina02 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Zawsze do uslug!!!! :lol: .. I trzymam kciuki za powodzenie! Quote
kon trojanski suwalki Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 =============================== ...................:calus:...................:thumbs: =============================== Quote
Recommended Posts