Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilczunia ma dom??? O rany!:multi: Czytam od początku ten wątek, bardzo się cieszę, bardzo:lol: No dawać mordercę na zdjęciach:diabloti:

Posted

Czy juz mówilam jak baaaaardzo się cieszę??
Zycze Frei długiego,wspaniałego zycia w nowym domku u boku ukochanej Pańci.
:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:
Szeloba,to dla Ciebie::Rose::Rose::Rose:

ps.chyba mamy podobny gust jesli chodzi o książki;)

Posted

Freja nie sprawia wiekszych problemow. Nio mamy przejsciowe klopoty ze spacerami...jeszcze nie rozumie za bardzo,ze jak jest sie na spacerku to trzeba i kupe i siusiu tam zostawic a nie potem w mieszkaniu...ale dzisiaj dzien jak dotad bez niespodzianek w domku;) zaczyna machac ogonkiem i wszedzie za nami chodzi:)Zrobilam kilka fotek ale nie umiem ich tu wstawic...Poprosze Emilka to juz dzisiaj powinne sie pojawic:)

Posted

Adam78 napisał(a):
Pozdrowienia od Asterka razem byli w schronisku teraz są szcześliwi , śledziliśmy jej losy i bardzo się cieszymy że wilczunia ma domek.

Witaj Adam:) Wygłaskaj Asterka, mam nadzieje ze jest grzeczny i nie sprawia kłopotów:)
Nareszcie i jego towarzyszka niedoli znalazła swoich Dużych którzy ja kochają tak jak Wy Asterka.
Wygłaskaj go od nas:) Pozdrowionka!

Posted

Ze sprawianiem kłopotów bywa różnie , jeżeli ktoś mnie pyta jakiej rasy jest Aster to odpowiadam że to mieszaniec amstaffa i diabła tasmańskiego :diabloti: . Mieliśmy niezbyt przyjemną sytuacje u weterynarza. Zdecydowalismy się na tresurę , dzisiaj byliśmy na pierwszej lekcji na szczęście pani treserka powiedziała że jest szansa, że z naszego Asterka będzie posłuszny pies. :evil_lol:

Posted

Adam78 napisał(a):
Ze sprawianiem kłopotów bywa różnie , jeżeli ktoś mnie pyta jakiej rasy jest Aster to odpowiadam że to mieszaniec amstaffa i diabła tasmańskiego :diabloti: . Mieliśmy niezbyt przyjemną sytuacje u weterynaraza. Zdecydowalismy się na tresurę , dzisiaj byliśmy na pierwszej lekcji na szczęście pani treserka powiedziała że jest szansa, że z naszego Asterka będzie posłuszny pies. :evil_lol:

Hihi to trzymamy kciuki za diabła tasmańskiego.Niech sie szkoli cudak:):loveu:

Asterku badź grzeczny!:loveu:
Pozdrowionka!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Sabina02']No wlasnie! Sa jakies wiesci?
Freja ma sie świetnie, jak sie okazało "morderca kotów" koty - lubi:evil_lol: Fotek ja nie mam ale moze justynka coś wyszpera:lol: