emdziolek Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Sabina02 napisał(a):Nic nie ruszylo w sprawie suni? niestety:-( suczka dalej w schronisku:-( Quote
Sabina02 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witaj Wilczuniu... Nie mam zwyczaju podrzucac watkow, ale teraz musze to zrobic, bo nikt do Ciebie nie zaglada...:shake: Moze jak bedziesz u gory to Cie ktos odwiedzi... Quote
emdziolek Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Sabina02 napisał(a):Witaj Wilczuniu... Nie mam zwyczaju podrzucac watkow, ale teraz musze to zrobic, bo nikt do Ciebie nie zaglada...:shake: Moze jak bedziesz u gory to Cie ktos odwiedzi... ja tez nie mam takieg zwyczaju ale dzisiaj wyjątkowo ie podrzuce! hop!:multi: Quote
Sabina02 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Wilczunia ma chyba z 10 ogloszen. Czy sa chociaz jakies pytania, e-maile w jej sprawie? Quote
Anashar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Wilczusiu szukaj domku... Jak dzisiaj zobaczyłem w TV jakie macie tam warunki to omało zawału nie dostałem :( Quote
kon trojanski suwalki Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tak - warunki tragedia. Dlatego chcemy ten syf rozwalic....... Moze ktoras Cioteczka zrobilaby suni allegro i powstawiala na portale ogloszeniowe? My jestesmy zawalone robota a podrzucanie daje niestety male szanse na adopcje... Quote
Sabina02 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):Tak - warunki tragedia. Dlatego chcemy ten syf rozwalic....... Moze ktoras Cioteczka zrobilaby suni allegro i powstawiala na portale ogloszeniowe? My jestesmy zawalone robota a podrzucanie daje niestety male szanse na adopcje... Sunia ma Allegro caly czas... Jest tez w innych 9 portalach. Ja tego caly czas pilnuje... Wakacje to niestety ciezki czas na adopcje... Ale (Dzieki Bogu) sie juz koncza, wiec moze teraz w koncu cos ruszy.... PS. Tez ogladalam Interwencje.... SKANDAL!!! Quote
Witokret Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Biedna sunieczka wrzuciłysmy ja do swojego podpisu :shake: Quote
Sabina02 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witokret napisał(a):Biedna sunieczka wrzuciłysmy ja do swojego podpisu :shake: Dzieki!:lol: Quote
Agata69 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jak wygląda sprawa transportu dla suni, czy można ją oferowa w całym kraju czy tylko w okolicy? Quote
kon trojanski suwalki Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Z transportem zawsze sa problemy - wiecie jak jest... Choc czasem sa cudowne zbiegi okolicznosci i wszystko sie pieknie udaje. Trzeba probowac wszedzie bo jak znajdzie sie ktos kto sie w niej zakocha to moze przejechac pol Polski zeby sunie z tego syfu wyciagnac, sami wiecie.. Niektorym za daleko 100 metrow przejechac a inni potrafia jechac 700 km w jedna strone zeby zaadoptowac psa... Nie zamykajmy zadnych drzwi. Bardzo Wam dziekuje za allegro i inne ogloszenia - bardzo bardzo.........:loveu: Quote
Witokret Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ludziska! chociaz dom tymczasowy dla sunieczki!! :-( Quote
Sabina02 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dobrze ze chociaz ten watek ruszyl, bo do niedawna to niewiele sie tu dzialo... Quote
martasuwałki Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Suńka jest bardzo fajna... Z pewnością ten, kto da jej szansę nie będzie żałował... Quote
emdziolek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Agata69 napisał(a):A jaka ona jest dla ludzi, psów, kotów? Do ludzi i psów bardzo łagodna i lubi sie przytulać natomiast do kotów to nie wiemy:shake: Quote
Agata69 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Jutro Szopen z Żyrardowa jedzie do firmy we Włocławku jako pies stróż. Oni tam wymyślili żeby wziąć jeszcze koleżankę, ale musi być wysterylizowana. Mogę zaproponować sunię jak chcecie ale to daleko. No i nie wiem co ze sterylką. Ludzie tam dobrzy , będą dbać o psy. Quote
Agata69 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 co z tym oczkiem, czy to taka wada, czy oko jest chore? Quote
Agata69 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 No niestety, już nieaktualne. Razem z szopenemjedzie sunia z Żyrardowa. Ale będę myśleć o małej. Tylko co z tym okiem i sterylką? Quote
emdziolek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Agata69 napisał(a):No niestety, już nieaktualne. Razem z szopenemjedzie sunia z Żyrardowa. Ale będę myśleć o małej. Tylko co z tym okiem i sterylką? Z oczkiem to ja nie wiem, raczej nie widzi i chyba to wada wrodzona jes a sterylka - no nie wiem...:shake: Quote
kon trojanski suwalki Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Z kasa na sterylke nie ma problemu. Oczko to prawdopodobnie uszkodzenie mechaniczne. Domek dla sunki - plisssss................ :placz: Quote
Agata69 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 sunia jest piękna. i bardzo biedna. nie wiem jak pomóc. czy kokorzystaliście wszystkie możliwości szukania domu? ogłoszenia w necie, na mieście, w gazecie lokalnej, znajomi, ogłoszenia na mieśxcie i w lecznicach. Trzeba zgłaszać sunię w przygarnę psa, tam często szukają owczarkowatych, trzeba sprawdzać codziennie. Ile sunia ma lat, nie wiem może już pytałam. Quote
emdziolek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Agata69']sunia jest piękna. i bardzo biedna. nie wiem jak pomóc. czy kokorzystaliście wszystkie możliwości szukania domu? ogłoszenia w necie, na mieście, w gazecie lokalnej, znajomi, ogłoszenia na mieśxcie i w lecznicach. Trzeba zgłaszać sunię w przygarnę psa, tam często szukają owczarkowatych, trzeba sprawdzać codziennie. Ile sunia ma lat, nie wiem może już pytałam. jasne, sunia ma ogloszenia i allegro ale nie skutkuje:roll: sunia latek z 4 ma:loveu: Quote
Recommended Posts