Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
Witaj Wilczuniu... Nie mam zwyczaju podrzucac watkow, ale teraz musze to zrobic, bo nikt do Ciebie nie zaglada...:shake: Moze jak bedziesz u gory to Cie ktos odwiedzi...

ja tez nie mam takieg zwyczaju ale dzisiaj wyjątkowo ie podrzuce!
hop!:multi:

Posted

kon trojanski suwalki napisał(a):
Tak - warunki tragedia. Dlatego chcemy ten syf rozwalic.......

Moze ktoras Cioteczka zrobilaby suni allegro i powstawiala na portale ogloszeniowe?
My jestesmy zawalone robota a podrzucanie daje niestety male szanse na adopcje...

Sunia ma Allegro caly czas... Jest tez w innych 9 portalach. Ja tego caly czas pilnuje... Wakacje to niestety ciezki czas na adopcje... Ale (Dzieki Bogu) sie juz koncza, wiec moze teraz w koncu cos ruszy....

PS. Tez ogladalam Interwencje.... SKANDAL!!!

Posted

Z transportem zawsze sa problemy - wiecie jak jest...
Choc czasem sa cudowne zbiegi okolicznosci i wszystko sie pieknie udaje.
Trzeba probowac wszedzie bo jak znajdzie sie ktos kto sie w niej zakocha to moze przejechac pol Polski zeby sunie z tego syfu wyciagnac, sami wiecie..
Niektorym za daleko 100 metrow przejechac a inni potrafia jechac 700 km w jedna strone zeby zaadoptowac psa...
Nie zamykajmy zadnych drzwi.
Bardzo Wam dziekuje za allegro i inne ogloszenia - bardzo bardzo.........:loveu:

Posted

Jutro Szopen z Żyrardowa jedzie do firmy we Włocławku jako pies stróż. Oni tam wymyślili żeby wziąć jeszcze koleżankę, ale musi być wysterylizowana. Mogę zaproponować sunię jak chcecie ale to daleko. No i nie wiem co ze sterylką.
Ludzie tam dobrzy , będą dbać o psy.

Posted

Agata69 napisał(a):
No niestety, już nieaktualne. Razem z szopenemjedzie sunia z Żyrardowa.
Ale będę myśleć o małej. Tylko co z tym okiem i sterylką?

Z oczkiem to ja nie wiem, raczej nie widzi i chyba to wada wrodzona jes a sterylka - no nie wiem...:shake:

Posted

sunia jest piękna. i bardzo biedna. nie wiem jak pomóc. czy kokorzystaliście wszystkie możliwości szukania domu? ogłoszenia w necie, na mieście, w gazecie lokalnej, znajomi, ogłoszenia na mieśxcie i w lecznicach. Trzeba zgłaszać sunię w przygarnę psa, tam często szukają owczarkowatych, trzeba sprawdzać codziennie. Ile sunia ma lat, nie wiem może już pytałam.

Posted

[quote name='Agata69']sunia jest piękna. i bardzo biedna. nie wiem jak pomóc. czy kokorzystaliście wszystkie możliwości szukania domu? ogłoszenia w necie, na mieście, w gazecie lokalnej, znajomi, ogłoszenia na mieśxcie i w lecznicach. Trzeba zgłaszać sunię w przygarnę psa, tam często szukają owczarkowatych, trzeba sprawdzać codziennie. Ile sunia ma lat, nie wiem może już pytałam.
jasne, sunia ma ogloszenia i allegro ale nie skutkuje:roll:
sunia latek z 4 ma:loveu: