kon trojanski suwalki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ==================================================== No to mnie "nabralas" ;):lol: W dodatku - jak weszlam w subskrybowane watki przed chwila - patrze - a tu Sabina02 pisala o godzinie 05:32 ..... i tak mysle sobie - nie dosc ze dziewczyna chodzi spac o pierwszej w nocy, to jeszcze wstaje o 5 jak ranny ptaszek:crazyeye:.....i tu podziw totalny do momentu przeczytania Twego postu o roznicy godzin. Sabinko- nie trzeba bylo wyprawadzac mnie z bledu - bylabym bardziej zmotywowana do wczesnego wstawania.............:evil_lol::loveu: ====================================================== Quote
samoglow Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wilczuniu. Nie smuc sie. Niedlugo ktos Cie dojrzy!:p Quote
Sabina02 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):==================================================== No to mnie "nabralas" ;):lol: W dodatku - jak weszlam w subskrybowane watki przed chwila - patrze - a tu Sabina02 pisala o godzinie 05:32 ..... i tak mysle sobie - nie dosc ze dziewczyna chodzi spac o pierwszej w nocy, to jeszcze wstaje o 5 jak ranny ptaszek:crazyeye:.....i tu podziw totalny do momentu przeczytania Twego postu o roznicy godzin. Sabinko- nie trzeba bylo wyprawadzac mnie z bledu - bylabym bardziej zmotywowana do wczesnego wstawania.............:evil_lol::loveu: ====================================================== Jakbym Cie nie wyprowadzila z bledu, to bys myslala ze jestem jakas nawiedzona wariatka...:evil_lol: A tak swoja droga, to juz wczesniej kilka osob zastanawialo sie nad moimi godzinami postow, wiec nie jestes pierwsza... ;) Quote
Sabina02 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 lupe napisał(a):Co u suni ? Gdzie te domki ? Niestety, wakacyjny przestoj...:shake: Quote
emdziolek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Sabina02 napisał(a):Niestety, wakacyjny przestoj...:shake: kurcze co tu robić??:( :-(:-(:-(:-( Suczka zmarnuej sie w schronisku:placz::placz::placz::placz: pomocy!!!! Quote
Sabina02 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 emdziolek napisał(a):kurcze co tu robić??:( :-(:-(:-(:-( Suczka zmarnuej sie w schronisku:placz::placz::placz::placz: pomocy!!!! Sunia caly czas ma wyroznione Allegro... ale przez te hol... wakacje ani ona, ani zaden inny moj Allegrowicz nie moze znalesc domku... :-( :-( :-( ... A mam chyba z 19 aukcji w tej chwili... Quote
kon trojanski suwalki Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 =================================================== Sabinko - wiemy - wszedzie adopcyjny przestoj :-( =================================================== Quote
lupe Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Co za ludzie te domki!!!! Jaki przestój ? :mad: Ludzie domkowi!!! wszak nie ma jak pies na wakacje !!!!! Cieplutko, milutko, można sie lepiej poznać i pohasać razem wśród słońca i zieleni...... Quote
zwierzus Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 przejrzałam wątek ale nigdzie nie znalazłam ile Dianka ma lat..... Quote
Sabina02 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Podobno jest dosc mloda, ale nie wiem dokladnie ile ma lat... Moze kon trojanski bedzie wiedziala... Quote
Sabina02 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Znalazlam ogloszenie w poratlu ojej.pl.. Cytuje: "Witam państwa Szukam owczarka niemieckiego rocznego lub 3 letniego moze być pies albo suczka Stalowa Wola" Moze ktos by sie z ta osoba mogl skontaktowac? Quote
kon trojanski suwalki Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wilczunia jest mloda. Pani wet powiedziala ze ma okolo 2 maximum 3 lat Quote
Sabina02 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):Wilczunia jest mloda. Pani wet powiedziala ze ma okolo 2 maximum 3 lat Skontaktujesz sie z ta osoba z ogloszenia? Quote
kon trojanski suwalki Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 =============================================== Jasne - dzieki sliczne - pisalam juz - czekam na odpowiedz. Tyle ze obawiam sie, ze niestety Wilczuni daleko do takiego typowego owczarka niemieckiego...:( o ile oczywiscie ktos chcialby takiego typowego owczarka. Zobaczymy jaka dostane odpowiedz. ============================================= Quote
Sabina02 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A co jej brakuje do owczarka? Moze sie nie znam, ale ona mi wyglada na rasowego owczarka (ale z drugiej strony, to nie widzialam suni na zywo)... A wyslalas jakies fotki? Ona jest cudna, moze fotki ta osobe przekonaja... Quote
majafaja Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 naprawde piekna dziewczyna!!!!! miejmy nadzieje, ze szybko znajdzie domek Quote
kon trojanski suwalki Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 =================================================== Tak - fotki zostaly ogladniete a Wilczunia nie zostala (ze sie tak wyraze) "zaakceptowana".......... :( =================================================== Quote
Sabina02 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Czy dlatego ze nie jest czystej rasy, czy dlatego ze ma chore oczko? Quote
kon trojanski suwalki Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ================================================== Z powodu "rasy" i odleglosci... :( ================================================== Quote
Anashar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ludzie mają niestety duże wymagania :( A ona mi przypomina bardziej od ONka Czechosłowackie Wilczaki ;) Quote
Recommended Posts