bea100 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Jestem i najmocniej trzymam kciuki !!! Quote
asiuniab Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Morganku i ja za Ciebie trzymam mocno kciuki; Quote
sleepingbyday Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 jak tam? a może cos łagodzącego na ten przełyk? jak siemię np? Quote
dziuniek Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 APSA, a próbowałaś karmić Morgana nutridrnkami, takimi dla ludzi po operacjach? To są małe buteleczki, bardzo skoncentrowanych środków odżywczych, może by się nadały? W małej i płynnej objętości dużo wartościowych rzeczy. Quote
__Lara Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 dziuniek napisał(a):APSA, a próbowałaś karmić Morgana nutridrnkami, takimi dla ludzi po operacjach? To są małe buteleczki, bardzo skoncentrowanych środków odżywczych, może by się nadały? W małej i płynnej objętości dużo wartościowych rzeczy. To jest dobry pomysł. Quote
3 x Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 aaaaaaaaaa a ja poznalam Mograna jest PRZE-U-RO-CZY :loveu: i zupełnie nie wiem czemu APSA go tak odchudziła ;) i widziałam to coś co je mi na sam widok zbieralo się na wymioty ;) dobra bez żartów już Morgan jest mega pozytywnym psem :) Quote
dziuniek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='APSA'] Z nutridrinkami skonsultuję się z lekarzem. A gdzie można to dostać?[/QUOTE] W aptece, jak sądzę. Nie wiem czy ludzkie nadają się dla psów, ale w końcu i tak Morgan je papkę zrobiona z ludzkiego jedzenia. Quote
3 x Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='APSA']Morgan znów wymiotuje, od wczoraj rana. A ja znów mam czarne myśli :([/QUOTE] o matulu :( Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 karuzela z morganem, niestety.... trzymam kciuki! Quote
dziuniek Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='APSA']. Także znów czekamy, jak nic więcej się nie będzie działo, zaryzykuję z podaniem kolacji. Humor na szczęście ma w normie.[/QUOTE] Szkoda, że samym humorem żyć i najeść się nie można, a jaka by była oszczędność czasu i pieniędzy! Quote
Beat2010 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='APSA']Ja sama chętnie bym się przestawiła na energię kosmiczną ;) Morgan po śniadaniu, oby nie wróciło.[/QUOTE] trzymam kciuki za Morganka Quote
__Lara Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='APSA']***** Znowu :( Dostał wczoraj trzy posiłki, kolacji już nie, bo mu bulgotało w środku. I w nocy znów zwracanie.[/QUOTE] Niedobrze :( :( :( Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 jest stary, zniszcozny zyciem i dlatego - walka o jego zdrowie to niestety będzie taka polka galopka. dobrze, że morgan psychicznie czuje się świetnie. Quote
Beat2010 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 zaglądam do Morganka , choć nie zawsze sie wpisuję Quote
bea100 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='APSA']Ano, trzeba się pogodzić z myślą, że opieka nad nim to już w zasadzie opieka paliatywna. Szczęśliwie Morgan nie ma świadomości swojego stanu, a dodatkowe dopieczszanie i spacery przyjmuje z właściwym sobie entuzjazmem :)[/QUOTE] I wszyscy musimy mieć tego świadomość. Quote
sleepingbyday Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 a może probiotyki? choc to cholerstwo drogie... Quote
morisowa Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='APSA']Od soboty będzie pod opieką swojego ulubionego Morgan-sittera, mam nadzieję, że nie będzie robił żadnych numerów.[/QUOTE] Z tego co wiem, Morgan-sitter już się nie może doczekać :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ciekawe, jak tam morgansitter ;-). Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 oby - może sie jeszcze kiedys przydać ;-) Quote
Recommended Posts