Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA, a próbowałaś karmić Morgana nutridrnkami, takimi dla ludzi po operacjach? To są małe buteleczki, bardzo skoncentrowanych środków odżywczych, może by się nadały? W małej i płynnej objętości dużo wartościowych rzeczy.

Posted

dziuniek napisał(a):
APSA, a próbowałaś karmić Morgana nutridrnkami, takimi dla ludzi po operacjach? To są małe buteleczki, bardzo skoncentrowanych środków odżywczych, może by się nadały? W małej i płynnej objętości dużo wartościowych rzeczy.

To jest dobry pomysł.

Posted

aaaaaaaaaa
a ja poznalam Mograna
jest PRZE-U-RO-CZY :loveu:
i zupełnie nie wiem czemu APSA go tak odchudziła ;)

i widziałam to coś co je
mi na sam widok zbieralo się na wymioty ;)

dobra bez żartów już
Morgan jest mega pozytywnym psem :)

Posted

[quote name='APSA']
Z nutridrinkami skonsultuję się z lekarzem. A gdzie można to dostać?[/QUOTE]
W aptece, jak sądzę. Nie wiem czy ludzkie nadają się dla psów, ale w końcu i tak Morgan je papkę zrobiona z ludzkiego jedzenia.

Posted

[quote name='APSA'].
Także znów czekamy, jak nic więcej się nie będzie działo, zaryzykuję z podaniem kolacji.
Humor na szczęście ma w normie.[/QUOTE]
Szkoda, że samym humorem żyć i najeść się nie można, a jaka by była oszczędność czasu i pieniędzy!

Posted

[quote name='APSA']Ano, trzeba się pogodzić z myślą, że opieka nad nim to już w zasadzie opieka paliatywna. Szczęśliwie Morgan nie ma świadomości swojego stanu, a dodatkowe dopieczszanie i spacery przyjmuje z właściwym sobie entuzjazmem :)[/QUOTE]

I wszyscy musimy mieć tego świadomość.

Posted

[quote name='APSA']Od soboty będzie pod opieką swojego ulubionego Morgan-sittera, mam nadzieję, że nie będzie robił żadnych numerów.[/QUOTE]

Z tego co wiem, Morgan-sitter już się nie może doczekać :evil_lol: