sleepingbyday Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 APSA, dziewczyny, zajrzyjcie na bazarek rosi, takie lotto, cała wygrana może dla wytypowanego staruszka w bdt przypaść: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250900-***-Lotto-z-Plusem-***-na-karm%C4%99-i-leczenie-staruszk%C3%B3w-w-BDT-***-do-22-lutego[/url] Quote
beataczl Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Morgankowi chyba tez sie spodobalo...:) a Tester jest super! ..te plamki wsrod siersci co to jest? Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Dzisiaj tu weszlam...:) Morgan nadal wychudzony ? Nie da się go przytyć ? Chorobę skórną ma ? Nie czytałam calego watku, później to zrobię.. Quote
3 x Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [url]http://i849.photobucket.com/albums/ab51/Punia2/PSice/Morgan/PICT7821.jpg[/url] zanim przewinełam niżej, myslalam, ze to Morgano się tak skudłacił :evil_lol: Quote
3 x Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='APSA']Pr Specjalnie dla Ciebie: Morgan długowłosy :D [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/6400x4800q90/841/odh1.jpg[/IMG][/QUOTE] wymiekłam bu ha ha :evil_lol: Quote
Doda_ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 to może jest na coś chory? skoro z przytyciem ma problem . . Quote
Doda_ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 jejku..:( wiem ze psy ktore maja luzny przelyk karmi sie na siedzaco, a jak jest u niego? co znaczy ' nie dziala ' ? jesli sa pelne info na ten temat, to mnie tam odeslij.. bo nie wiem gdzie...:oops: Quote
Beat2010 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 też odpukuję i pluje przez lewe ramię :) Quote
Doda_ Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 to można zrobić taki specjalny fotelik z drewna, z drzwiczkiem. Pies wejdzie, usiądzie i łapy na stolik. na stoliku jedzenie, po zjedzeniu czeka ile trzeba i otworzyć mu. widziałam takie rzeczy na youtube, w usa. . . Quote
Doda_ Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Mojej koleżanki ojciec jest stolarzem, albo jej znajomy ? moge zapytac, czy by nie zrobili i za jaka cene... musze tylko znac wymiar mniej wiecej. Quote
Beat2010 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [QUOTE=APSA;21912586 Morgan dba, żeby nie było z nim nudno. Ledwo skończył leczenie łokcia, to sobie popsuł oczko :roll: Tzn. roztarł skórę wokół, aż się opuchlizna zrobiła. Od dziś ma smarowane maścią z antybiotykiem. oj Morganek, Morganek Quote
Doda_ Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dajcie znac, czy mam zalatwic takie krzeselko... popytam kolegow-stolarzy . . . potrzebuję wymiarów... Quote
Doda_ Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 spróbuję pogadać z kolegą, czy nie dałoby się zrobić taki składany , żeby po karmieniu można było schować . .podaj wymiary, a ja zrobię projekt (wezmę jakieś zdjęcie z netu) i mu pokażę, poda cenę i wtedy pomyślimy... Quote
Doda_ Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 APSA napisał(a): Po zastanowieniu za krzesełko podziękujemy. Mamy już opracowany system karmienia, który działa i do którego już się wszyscy przyzwyczaili - w szczególności sam Pan Pies już świetnie wie, kiedy i dokąd się kierować na posiłek i jak się potem ustawić. Także bardzo dziękuję za gotowość pomocy, ale tym razem nie skorzystamy :) (a mam nadzieję, że "inny taki raz" już się nie trafi). ok, jakby był kolejny psiak z takim problemem-wiesz do kogo sie odezwać:) ciesze sie , ze system karmienia opracowany. :) Quote
3 x Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 APSA napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji dnia liczby [FONT=Georgia]Π[/FONT]! :lol: Mniej więcej za pi dni minie rok, jak Morgan opuścił schronisko! :crazyeye: Kto by pomyślał? Pies, który wg opiekuna miał nie przeżyć poprzedniej zimy, który od 10 miesięcy żyje ze wskazaniem do eutanazji i który konsekwentnie tej eutanazji unika :) Chyba powinnam mu z tej okazji naszykować tort papkowy ;) podany koniecznie na wysokości ;) Jego Wysokości Morgana ;) Quote
bea100 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 APSA napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji dnia liczby [FONT=Georgia]Π[/FONT]! :lol: ...Kto by pomyślał? Pies, który wg opiekuna miał nie przeżyć poprzedniej zimy, który od 10 miesięcy żyje ze wskazaniem do eutanazji i który konsekwentnie tej eutanazji unika :) Chyba powinnam mu z tej okazji naszykować tort papkowy ;) Cuda panie, no cuda prawdziwe ;) Dziękuję APSA za ten cud! :loveu: A pyszne torciszcze się należy Tobie, nie tylko Morgankowi :) Quote
sleepingbyday Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 APSA napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji dnia liczby [FONT=Georgia]Π[/FONT]! :lol: Mniej więcej za pi dni minie rok, jak Morgan opuścił schronisko! :crazyeye: Kto by pomyślał? Pies, który wg opiekuna miał nie przeżyć poprzedniej zimy, który od 10 miesięcy żyje ze wskazaniem do eutanazji i który konsekwentnie tej eutanazji unika :) Chyba powinnam mu z tej okazji naszykować tort papkowy ;) nie chce mi sie wierzyć! już rok??? boszsz, jak tak dalej pójdzie, to niedługo przejdę na emeryturę! Quote
bea100 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 :-(...śpij spokojnie maleńki...będę o Tobie pamiętała... Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Apsa, przykro mi! jestem zaskoczona i zasmucona... niby było wiadomo, że morgan wygrał ten czas w totka, niby wiadmo, że organizm wyniszczony może odmówic posłuszeństwa, ale jednak - jestem zaskoczona. i tak sobie myślę, że dlatego, że nie następował widoczny zjazd formy, tylko po prostu umarł. i jeszcze tak sobie myślę, ze to dobrze, bo organizm po prostu wyłączył się, nie zafundował morganowi męczących dni cierpienia. żegnaj morganie :-( Quote
3 x Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 przykro mi Asiu :glaszcze: trzymaj się Morgan był uroczy! fajnei, że można było o nim czytać ba, fajnie, że można go było poznac :) tylko jakiś taki mały ;) Quote
dziuniek Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Morganku, i Ty dołączyłeś do swoich kolegów z Palucha: Sajgonka, Misia, Karmelka, Lupusika i wielu, wielu innych! Śpij spokojnie! Quote
Recommended Posts