Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hossa, jeszcze nie robiłam przelewu. czekałam na rozwiązanie jednej sprawy z fantem, nie wiedziałam, czy kaski zwracać nie będziemy. a że byłam na delegacji, to wszystko się dodatkowo przedłużylo. więc jeszcze trochę wam wpłynie. przelewy zamierzam robić dziś w pracy, jak się wyrobię. jeśli sie nie wyrobię, to najpóźniej jutro/

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA napisał(a):

A już było tak miło i stabilnie :roll:

Ja też miałam miło i stabilnie, ale jakoś nie mogę żyć, żeby nie zajrzeć do lecznicy. Tym razem z Gregorkiem, któremu poduszeczki od jakiegoś czasu puchną jak piłeczki pingpongowe, a pan doktor pracuje nad diagnozą. Jednym słowem "niedziela na Głównym", czyli sobota i niedziela w metrze i w lecznicy.

Posted

dziuniek napisał(a):
Przelałam pieniądze z bazarku dla Morgana na konto Fundacji. Proszę o potwierdzenie wpływu na wątku bazarku. :lol:

Wpłynęło 300 zł!
Dziękujemy :Rose:

Posted

dzięki za potwierdzenie wpływu.

powiem wam, że nigdy nie słyszałam o puchnących poduszkach łap. kojarzy mi się z reakcja alergiczną. dajcie znać, jka dojdziecie do diagnozy.

morgana wymiziajcie ode mnie, ale jakos delikatnie na wszelki wypadek ;-). chłopakowi psuje sie co nieco (też bym na pęcherz stawiała, swoją drogą), ale trudno, w tym wieku ma prawo. byle sie psuło to, co tanie w naprawianiu i niegroźne dla całokształtu...

Posted

APSA napisał(a):
Chyba niestety tak :roll:
W środę dostał ostatni (oby!) antybiotyk, wczoraj mocz poszedł na badania, czekamy na wyniki.

Edit: mówisz - masz. Właśnie dostałam wyniki (mailem i bez komentarza, więc komentarze ode mnie).
Odczyn jest kwaśny, czyli karma działa
Białko nieobecne, więc przy poprzednim badaniu pewnie było od bakterii, a nie "awarii" nerek
Kryształów nie znaleziono :multi:

hurra :) kryształy wynocha na zawsze!
tzn veci zaznaczają, że w tej próbce nie znaleziono

Posted

APSA napisał(a):
Zanim się ta porcja skończy, trzeba wymyślić jakąś inną drogę postępowania, zanim Morgan pójdzie z torbami.

Może wykupić mu jakieś ubezpieczenie ;) , firmy dzisiaj biją się o klienta?

Posted

Rozliczyłam bazarek, wpłaty łącznie:
81,10 - przelano na konto Fundacji Hossa

mama Apsy 10,00 -przekazane bezpośrednio dt Morgana

Czyli łącznie uzbierano dla Morgana 91,10 zł

• 2 weeks later...