lothia Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 czy ktoś może podać mi adres przedszkoli w Warszawce [najlepiej w okolicy Bielan ale niekoniecznie]? Quote
donya Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Oddział warszawski ZK organizuje przedszkole. Zajecia sie juz rozpoczęły na lotnisku na Bemowie ul. Kaliskiego 57 Quote
PiotrekJ Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Proszę Was o wskazanie mi dobrych i sprawdzonych przedszkoli dla szczeniąt na terenie Warszawy. Najlepiej jeżeli będą po prawej stronie Wisły. Z góry dziękuję :) ... Quote
ASICA Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [url]www.baritus.com.pl[/url] [url]www.cavecanem.republika.pl[/url] [url]www.russ.pl[/url] sprawdz ,ja osobiscie nic o nich nie wiem ale te są w Warszawe :) Quote
Martyna Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [url]www.agility.prv.pl[/url] szczeniaczkowo jest pod katem agility, ale generalnie jest masa innych atrakacji - duzo elementow socjalizacji, posluszenstwa itd Quote
Marianna Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ja ze swoją sunią chodzę do Baritus-a. Jestem bardzo zadowolona, a najbardziej z tego, że mała ma kontakt z innymi szczeniakami. Zajęcia odbywają się w dwóch miejscach w Warszawie. Jeśli chcesz więcej inf., pisz na prv. Quote
PiotrekJ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Marianna, jeśli możesz to prześlij mi proszę wszystkie informacje na temat tej szkoły oraz przeprowadzanych przez nią szkoleń. Kiedy będzie zaczynał się najbliższy kurs? Quote
Behemot Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A nie wiecie, czy na Polach Mokotowskich jest psie przedszkole? A jeśli nie, to gdzie na Górnym Mokotowie/Ochocie? Quote
Marianna Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 PiotrekJ, w Baritusie jest o tyle fajnie, że psie przedszkole nie ma terminów rozpoczęcia - po prostu każdy przychodzi na pierwsze zajęcia kiedy mu to pasuje (oczywiście szczeniak musi mieć szczepienia i musi być już po kwarantannie). Jesteśmy tam już prawie miesiąc i w tym czasie kilka piesków już skończyło szkolenie, a inne rozpoczęły. Zajęcia prowadzą dwie osoby i z reguły dzielą całą grupę na początkujących i bardziej zaawansowanych. Ja poszłam ze swoją sunią od razu po kwarantannie i teraz tak sobie myślę, że może było to ciut za wcześnie. Jest najmłodsza w grupie i zdarza się, że nie może się skupić tak jak inne psy. A może to kwestia rasy.... Chociaż słyszałam już taką opinię, że starsze maluchy łatwiej opanować. Nie mam własnego zdania na ten temat, bo nigdy wcześniej nie miałam psa. Na pewno warto pójść w takie miejsce z psiakiem, bo jest to dla niego okazja do zabawy z innymi szczeniakami. Quote
Behemot Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Wiem, wiem, ten temat już był poruszany, ale nie znalazłam wystarczającej odpowiedzi na swoje pytanie: Jakie psie przedszkola w Wawie polecacie? Czy jest jakieś na Górnym Mokotowie/Ochocie? Słyszałam dużo dobrego o Baritusie i przedszkolu na Moczydle, ale to strrrasznie daleko ode mnie, a nie mam samochodu... Moze ktoś z Was po Nowym Roku wybiera się ze swoim szczeniakiem na szkolenie i... mógłby mnie ze sobą zabierać? Pliiiz...? Quote
Behemot Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Głos wołającego na puszczy... ;-) To może mi polecicie chociaż jakiegoś dobrego indywidualnego szkoleniowca? Quote
Behemot Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Nic, nic? :sadCyber: Nadal czekam na odpowiedź jakiejś życzliwej duszy... Quote
Kori Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 pomogłabym ci ale nie jestem z Warszawy i pierwszy raz słyszę o psich przedszkolach..... :( Quote
savy Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Czy mozna prosic bardziej konkretne namiary na to przedszkole, kiedy odbywaja sie zajecia, moze jakis telefon do nich.,. dzieki Quote
BeataG Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ZK zimą kursów nie prowadzi, przedszkola też nie. Tylko prywatne szkoły. Na pewno Cave Canem i Baritus, być może jakaś jeszcze. Quote
SuperGosia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='savy']Czy mozna prosic bardziej konkretne namiary na to przedszkole, kiedy odbywaja sie zajecia, moze jakis telefon do nich.,. dzieki[/quote] Infrmacje na [URL="http://www.zkwarszawa.org.pl"]www.zkwarszawa.org.pl[/URL] Quote
Sprycia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 uwazam że to fajna sprawa dla szczeniaka, proszę o namiary gdzie wiecie że takie zajęcia są ok. Po przeszukaniu archiwum jedyne co mam na oku to cave canem. pozdrawiam Lena Quote
mmbbaj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [url]http://www.baritus.com.pl/index.php[/url] :lol: Quote
Alta Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [URL]http://agility.iem.pw.edu.pl/index.php?load=szczeniaczkowo[/URL] Quote
moon_light Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [CENTER][B]Gdzie pójść z psem do przedszkola w Warszawie ?? [/B][/CENTER] Czytałam bardzo dużo dobrych słów o szkole "Baritus", ale nie wierzę, że to jedyna dobra szkoła w tak dużym mieście. a więc.. Jeżeli nie Baritus, to gdzie ??? A jeżeli Baritus jest "jedynym słusznym wyborem", to dlaczego ?? ...jakoś nie przemawia do mnie "klikanie":roll:. Gdzie szkolą pozytywnie, po prostu "na żarcie":lol: (bez klikera) ??? Quote
Ludek Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Podpinam się pod pytanie. A może ktos coś wie na temat szkoły Cywil. Quote
Ludek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ano cisza. W każdym razie w Cywilu nie bedziemy uczestniczyć :) Quote
Recommended Posts