Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już możecie kochane puścić kciuki....Byłam wczoraj wieczorem ze znajomymi, więc nie pisałam, ale ok.20 Pani Agnieszka do mnie zadzwoniła i powiedziała, że chcąc umówić się na wizytę PA usłyszała, że skoro Brenka jest do połowy łydki, to jest "za duża"....Ehhhhh....:(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']Już możecie kochane puścić kciuki....Byłam wczoraj wieczorem ze znajomymi, więc nie pisałam, ale ok.20 Pani Agnieszka do mnie zadzwoniła i powiedziała, że chcąc umówić się na wizytę PA usłyszała, że skoro Brenka jest do połowy łydki, to jest "za duża"....Ehhhhh....:([/QUOTE]

Czyli intuicja Cię nie zawiodła, to nie był ten domek...
Jak nie za duża to za mała, ciężko ludziom dogodzić... może to nie o wzrost chodzi, tylko o wizytę.

Posted

[quote name='AgusiaP']Czyli intuicja Cię nie zawiodła, to nie był ten domek...
Jak nie za duża to za mała, ciężko ludziom dogodzić... może to nie o wzrost chodzi, tylko o wizytę.[/QUOTE]

Sama wiesz Aguś, że zawsze jest ta mała iskierka nadziei...Choć nie powiem, że jestem zaskoczona, bo nastawiałam się, że wizyta nie wypadnie tak, jakbym chciała, a tu nawet do wizyty nie doszło....

Ja nie wiem, coś te sunie nie mają kompletnie szczęścia:shake: Masa ogłoszeń, wyróżnienia, promowanie gdzie się tylko da (np.psygarnij) i cisza, kompletna cisza albo powrót z adopcji czy też telefony, z których nic nie wychodzi :(

Posted

[quote name='paula_t']Sama wiesz Aguś, że zawsze jest ta mała iskierka nadziei...Choć nie powiem, że jestem zaskoczona, bo nastawiałam się, że wizyta nie wypadnie tak, jakbym chciała, a tu nawet do wizyty nie doszło....

Ja nie wiem, coś te sunie nie mają kompletnie szczęścia:shake: Masa ogłoszeń, wyróżnienia, promowanie gdzie się tylko da (np.psygarnij) i cisza, kompletna cisza albo powrót z adopcji czy też telefony, z których nic nie wychodzi :([/QUOTE]

Paula, musi w końcu zadzwonić ta jedna, jedyna osoba.

Ktoś dla kogo Brenka, czy Płoszka nie będą za małe, za duże zbyt bojaźliwe, czy energiczne.

Ktoś taki, jak ludzie Czakiego.
Wypatrzyli, pokochali, zabrali do domu, nie maja zastrzeżeń, a do tego są odpowiedzialni i kochają Czakusia takim jakim jest

Posted

Paula ..Brenka będzie miała idealny dom, tylko musimy się uzbroić w cierpliwość. Ważne, że nie siedzi w schronisku przerażona, tylko wśród ludzi, którzy są dla niej całym światem (czyt. Andżelika).... Ludzie, dla których wzrost psa ma aż takie znaczenie nie chcą psa, tylko idealny przedmiot .... ot co ..... A my czekamy na kogoś, dla kogo ona będzie idealna z tymi krzywymi ząbkami i wycofaniem na początku .. i znajdzie się taki ktoś...

Posted

ale bzdura..
głupcy
ona jest taka malutka
Jak chcą rasowego "pinczerka" to niech sobie za niego [B]zapłacą[/B]..

[quote name='paula_t']Już możecie kochane puścić kciuki....Byłam wczoraj wieczorem ze znajomymi, więc nie pisałam, ale ok.20 Pani Agnieszka do mnie zadzwoniła i powiedziała, że chcąc umówić się na wizytę PA usłyszała, że skoro Brenka jest do połowy łydki, to jest "za duża"....Ehhhhh....:([/QUOTE]

Posted

[quote name='Gabi79']....

Ktoś taki, jak ludzie Czakiego.
Wypatrzyli, pokochali, zabrali do domu, nie maja zastrzeżeń, a do tego są odpowiedzialni i kochają Czakusia takim jakim jest[/QUOTE]

Ojjj tak, Czakulcowi się fantastyczny domek trafił, marzę o takim dla dziewczyn i Baksika...:)

[quote name='iwoniam']ale bzdura..
głupcy
ona jest taka malutka
Jak chcą rasowego "pinczerka" to niech sobie za niego [B]zapłacą[/B]..[/QUOTE]

Oczywiście, że bzdura, bo ona waży zaledwie 7kg, bez problemu bierze się ją na ręce, ale Pani od samego początku przy każdej rozmowie kilka razy pytała o jej wielkość-"wysokość" i wagę, najbardziej Ją to właśnie interesowało....:roll:

Posted

Jak ktoś się zakocha to żadna wielkość ne będzie przeszkodą. Moja Tara miała być "małym pinczerem" i nigdy nie zapomnę jak dziewczyna, która mi ja wiozła z Tychów cała drogę / 600 km./ się martwiła że ona będzie za duża. Tymczasem dla mnie było najważniejsze, że ona [B]nareszcie[/B] [B]JEST. [/B]Pokochałam psa a nie kilogramy psa...

Obie sunie znajdą ytakie super domki, jest tylko kwestią czasu kiedy...

Posted

[quote name='Panna Marple']Żenujące:angryy: - nic więcej nie dodam, bo i po co[/QUOTE]

Popieram i proponuję, aby pani sobie kupiła świnkę morską, albo chomika......

Posted

[quote name='Gabi79']Popieram i proponuję, aby pani sobie kupiła świnkę morską, albo chomika......[/QUOTE] najlepiej sztuczne...wtedy dopasuje sobie rozmiar, bo nie daj Boże chomik ząbki przednie będzie miał za długie, a policzki za mało pojemne...I co wtedy?!

Posted

[quote name='Panna Marple']najlepiej sztuczne...wtedy dopasuje sobie rozmiar, bo nie daj Boże chomik ząbki przednie będzie miał za długie, a policzki za mało pojemne...I co wtedy?![/QUOTE]

Racja!!!!!!!!!!

Posted

heh, właśnie sobie to zwizualizowałam ..
jak zamyka tego pluszaka w małej klateczce i obcina np, ogon, bo jest pluszak... za długi...

koszmar. Ludzie są głupi..

[quote name='Gabi79']Racja!!!!!!!!!![/QUOTE]

Posted

Przepraszam za off'a, ewu poprosiła o rozesłanie wątku,bo jutro wywózka 7 szczeniaków do schroniska: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247706-Nie-chcemy-umrze%C4%87-w-schronisku-Szczeniaczki-z-Siedlec-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek?p=21393864&posted=1#post21393864"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247706-Nie-chcemy-umrze%C4%87-w-schronisku-Szczeniaczki-z-Siedlec-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek?p=21393864&posted=1#post21393864[/URL]

Posted

Jaką świnkę morską? Na zmarnowanie? No co Wy dziewczyny?? Ja bym świnki morskiej nie dała takim ludziom.... Ona też wymaga sporo opieki, żeby jej było naprawdę dobrze....

Posted

[quote name='zolziatko']Jaką świnkę morską? Na zmarnowanie? No co Wy dziewczyny?? Ja bym świnki morskiej nie dała takim ludziom.... Ona też wymaga sporo opieki, żeby jej było naprawdę dobrze....[/QUOTE]

Chodziło mi o gabaryty, ale fakt szkoda by było świnki, dlatego poparłam Pannę Marple, że najlepsza byłaby pluszowa;)

Musi w końcu zadzwonić ktoś sensowny!!!!!!!!!!

Posted

Dla Brenusi kolejna szansa może być na znalezienie domku. 20.10 znowu jest akcja pod Dżokiem. Jak tylko Angelika będzie mogła przyjechać z psami i KTOZ nas nie przegoni, to znowu będziemy się prezentować pod Dżokiem.

Posted

[quote name='zolziatko']Dla Brenusi kolejna szansa może być na znalezienie domku. 20.10 znowu jest akcja pod Dżokiem. Jak tylko Angelika będzie mogła przyjechać z psami i KTOZ nas nie przegoni, to znowu będziemy się prezentować pod Dżokiem.[/QUOTE]

Brenusia powinna dostać stałą kartę, bo to chyba jej ...czwarta akcja?:roll:
Gdzie te ludziska mają oczy? :(

Posted

[quote name='paula_t']Brenusia powinna dostać stałą kartę, bo to chyba jej ...czwarta akcja?:roll:
Gdzie te ludziska mają oczy? :([/QUOTE]

Miejmy nadzieję, że w wypadku Brenusi, nie do trzech, a do czterech razy sztuka!!!!!

Posted

Ważne, żeby ten najukochańszy domek wybrał się nad Wisłę wtedy. Cioteczki rozgłaszajcie akcję pod Dżokiem... im więcej ludzi, tym większe szanse i dla Brenki i dla reszty psiaków. Angeliki pieski też kochane, adopcyjne, a siedzą w hoteliku....

Posted

[quote name='paula_t']Brenusia powinna dostać stałą kartę, bo to chyba jej ...czwarta akcja?:roll:
Gdzie te ludziska mają oczy? :([/QUOTE]

Nie mają a po poprzednich, nieudanych adopcjach dziewczynek wychodzi na to, ze serca nie mają ...:(

Posted

[quote name='zolziatko']Ważne, żeby ten najukochańszy domek wybrał się nad Wisłę wtedy. Cioteczki rozgłaszajcie akcję pod Dżokiem... im więcej ludzi, tym większe szanse i dla Brenki i dla reszty psiaków. Angeliki pieski też kochane, adopcyjne, a siedzą w hoteliku....[/QUOTE]
a może napisać do radia, Oni w sumie chętnie pomagają, i tak klepią cały czas to i o akcji mogliby powiedzieć??