Alla Chrzanowska Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='b-b']Poproście moda o dodanie kolejnych np 5 wolnych postów i niech wszystko będzie jedno pod drugim ;)[/QUOTE] [quote name='caryca26']No tak by było najlepiej. Od bazarków modem jest Viris.[/QUOTE] A uwzględniłyście, że przesunie to wszystkie posty i jeszcze raz po palcu trzeba będzie ich numery wpisywać przy nickach? Miejcie litość! Czy wiecie jaka to marudna robot? Automtem tego nie zrobisz!!! A co zrobimy, jak 5 postów będzie za mało? Kolejny raz po palcu będziemy wypisywać numery postów, w których jest deklaracja uczestnictwa danej osoby? Missiaa podlinkowała numery i wystarczy na 1 stronie w 2 poście kliknąć numerek, żeby automatycznie przenieść się do danego postu Quote
b-b Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']A uwzględniłyście, że przesunie to wszystkie posty i jeszcze raz po palcu trzeba będzie ich numery wpisywać przy nickach? Miejcie litość! Czy wiecie jaka to marudna robot? Automtem tego nie zrobisz!!! A co zrobimy, jak 5 postów będzie za mało? Kolejny raz po palcu będziemy wypisywać numery postów, w których jest deklaracja uczestnictwa danej osoby? Missiaa podlinkowała numery i wystarczy na 1 stronie w 2 poście kliknąć numerek, żeby automatycznie przenieść się do danego postu[/QUOTE] Ale jeśli nicki są podlinkowane to czy musi być podany post? Myślałam ,że post ma umożliwić odszukanie nica ...ale skoro jest podlinkowany czy jest to potrzebne?:) No chyba, że podanie nr postu ma służyć czemuś innemu...to nie warto prosić o dodanie bo tak jak piszesz utrudni to już wykonaną pracę :roll: Quote
Alla Chrzanowska Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Była to prośba założycielki wątku, ale widzę w tym też i sens. Nie żebym kogoś o coś podejrzewała, ale żeby potem nie było - a ja nie chcę dostawać zaproszeń. Wiesz, jak to czasem bywa na dogo. A tak jest czarno na białym - w tym i tym poście Allu Chrzanowska zdeklarowałaś się, że chcesz dostawać zaproszenia... Słówko się rzekło, zaproszenie w skrzynce:) Quote
bahlsa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 proszę i mnie dopisać do listy, zawsze chętnie oglądam rzeczy wystawione na bazarkach. Quote
b-b Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Była to prośba założycielki wątku, ale widzę w tym też i sens. Nie żebym kogoś o coś podejrzewała, ale żeby potem nie było - a ja nie chcę dostawać zaproszeń. Wiesz, jak to czasem bywa na dogo. A tak jest czarno na białym - w tym i tym poście Allu Chrzanowska zdeklarowałaś się, że chcesz dostawać zaproszenia... Słówko się rzekło, zaproszenie w skrzynce:)[/QUOTE] Racja - czarno na białym :) Quote
missiaa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 jutro mnie nie ma cały dzień. Frikaj- Dogtrekking w Limanowej. Więc chetni proszę się dopisywać, a ja uzupełnię listę w poniedziałek. Dobranoc Quote
majowa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ostatnio nie mam czasu na śledzenie reklam więc jak najbardziej można zaproszenia słać :) Quote
Asiaczek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 nI EMAM NIC PRZECIWKO ZAPROSZENIOM NA BAZARKI. pROSZE SŁAC:) PZDR. Quote
Raczyna Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) dopiszcie mnie też przy okazji ktoś mógłby sprawdzić czy da się u mnie zostawiać wiadomość/wpis w profilu, bo pamiętam że ktoś mi chyba kiedyś mówił, że się nie da mi się udało(to ten usunięty), ale może tylko ja mogę u siebie pisać?:niewiem: acha, wczoraj wysyłałam zaproszenia na bazarek który mam w podpisie(jest podlinkowany banerek), usunęłam wysłane wiadomości żeby nie zapychać skrzynki i nie jestem w stanie zweryfikować komu już wysłałam, więc żeby się nie dublować to Ciocie które są na tym wątku od wczoraj po prostu zapraszam do Owczarkowej Księgarni:loveu: Edited April 7, 2013 by Raczyna Quote
Cudak Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dopiero wczoraj dowiedziałam się o wątku... Proszę wpisać mnie na listę :) Quote
Ikusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 To ja taka spóźniona? Oczywiście, że przyjmuję zaproszenia! Po to jest dogo, żeby sobie pomagać w każdy możliwy sposób. A nawet jak nic nie kupię, to podrzucę przynajmniej. Quote
halszka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ikusia']To ja taka spóźniona? Oczywiście, że przyjmuję zaproszenia! Po to jest dogo, żeby sobie pomagać w każdy możliwy sposób. A nawet jak nic nie kupię, to podrzucę przynajmniej.[/QUOTE] podpisuję się obiema ręcami ;) proszę i mnie dopisać:) Quote
barb Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ikusia']To ja taka spóźniona? Oczywiście, że przyjmuję zaproszenia! Po to jest dogo, żeby sobie pomagać w każdy możliwy sposób. A nawet jak nic nie kupię, to podrzucę przynajmniej.[/QUOTE] Mnie też można. Oczywiście nie gwarantuję zakupów ale będę się starala odwiedzić bazarek. ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A wiecie, że ten wątek i ta akcja ma działanie (przynajmniej na mnie) też i psychologiczne - humor mi się poprawia, kiedy widzę, że jest nas tak dużo. Dziękuję Wam, że jesteście:) Quote
Ikusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']A wiecie, że ten wątek i ta akcja ma działanie (przynajmniej na mnie) też i psychologiczne - humor mi się poprawia, kiedy widzę, że jest nas tak dużo. Dziękuję Wam, że jesteście:smile:[/QUOTE] Myślę, że to my mamy za co dziękować Tobie i tym, którzy ten wątek stworzyli i pilnują. Wreszcie nie będzie strachu, wątpliwości, nieprzyjemności... Wszystko jasne, przejrzyste, wszystko gra. DZIĘKUJĘ. Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']A wiecie, że ten wątek i ta akcja ma działanie (przynajmniej na mnie) też i psychologiczne - humor mi się poprawia, kiedy widzę, że jest nas tak dużo. Dziękuję Wam, że jesteście:)[/QUOTE] Wątek terapeutyczny [IMG]http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Rado%C5%9B%C4%87/048.gif[/IMG] Quote
Monika89 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ikusia']Myślę, że to my mamy za co dziękować Tobie i tym, którzy ten wątek stworzyli i pilnują. Wreszcie nie będzie strachu, wątpliwości, nieprzyjemności... Wszystko jasne, przejrzyste, wszystko gra. DZIĘKUJĘ.[/QUOTE] Wiadomo, że różnie bywa z kupowaniem na bazarkach, że nie każdy może sobie pozwolić na kupno w każdym co go zainteresuje. Niektórzy się interesują monitorowaniem wystawianych bazarków, ale nie wszyscy, a nawet większość woli dostać zaproszenie (przez co spadł ruch na bazarkach). Dlatego też zaczęłam dyskusję na "Wszelkie pytania na temat BAZARKU zadajemy TUTAJ!" o takim wątku. Miałam nadzieje, że moderatorzy będą chcieli coś się włączyć pod założenie go. Fajnie gdyby był przyklejony itp., ale była cisza (dobrze, że bez ich bezpośredniego działania się udało). [B]Tu dziękuje jeszcze raz dziękuje rozi i innym, którzy podjęli się prowadzeniu tego wątku.[/B] Gdyby tylko nie to, że moja tymczasowiczka zerwała więzadło krzyżowe to bym pewnie sama się za to zabrała. Quote
tobciu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']A wiecie, że ten wątek i ta akcja ma działanie (przynajmniej na mnie) też i psychologiczne - humor mi się poprawia, kiedy widzę, że jest nas tak dużo. Dziękuję Wam, że jesteście:)[/QUOTE] To prawda Alla :) To co się dzieje na dogo i te kłody pod nogi, by i tu pomoc utrudniać - dołują strasznie i ręce opadają. Jak pojawił się wątek, byłam sceptyczna, bo to kolejny wątek do ogarnięcia przy naprawdę dużym wysiłku przygotowania bazarku od A do Z. Ale już sceptyczna nie jestem, tylko zadowolona, że fajnie się rozwija, ze jednak jest nas sporo. :) Bardzo Wam dziękuję za pomysł i realizację. :) I już uciekam, co by nie zaciemniać listy. Quote
Hej Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Powiem Wam, że to ma sens. Wcześniej nie śledziłam bazarków, a kiedy zapisałam się na tą listę do wysyłania zaproszeń, dostałam zaproszenie na bazar owczarkowej księgarni dokładnie wtedy, kiedy gadałam z kolegą na gg, a że mnie kolekcjonowanie książek nie kręci, to mu podesłałam linka i pytam czy by coś chciał. i chciał 2 książki po 25zł każda :) Quote
Niemila Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ja też chętnie przyjmuje zaproszenia, zawsze wchodze jak nic nie kupuje to chociaż podrzuce ;) Quote
b-b Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']A wiecie, że ten wątek i ta akcja ma działanie (przynajmniej na mnie) też i psychologiczne - humor mi się poprawia, kiedy widzę, że jest nas tak dużo. Dziękuję Wam, że jesteście:)[/QUOTE] Zgadzam się z Tobą!:lol: Mi przez te ostatnie zakazy powiem szczerze ręce zaczęły opadać bo narobi się człowiek przy tworzeniu a ruch na bazarkach bez zapraszania cioteczek/wujków był niewspółmierny do potrzeb. A wysyłać PW człowiek się bał żeby nie zostać zakablowanym do moda. Teraz odzyskałam znowu wiarę i sens robienia bazarków. Dzięki Cioteczki!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
cockermanka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) [quote name='omi']Też chciałam zabrać głos w "dialogu", ale okazało się, że jest cenzura. Jeżeli moderator nie ma odwagi do dyskusji, to powinien zamknąć wątek i zrezygnować z funkcji, bo się do tego nie nadaje.[/QUOTE] Spoko..ja już dostałam od moda po "łepie".... za goopie pytania.:evil_lol: Edited April 7, 2013 by cockermanka Quote
Maruda666 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Mnie i sonek666 też proszę dopisać:) - nie obiecuję, ze na każde zaproszenie się zjawię, ale jak mamy czas i coś w kieszeni, to chętnie buszujemy :) W każdym bądź razie na pewno nie obrazimy się za zaproszenie:) Ps - Sonka reaguje pozytywnie na książki ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts