Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I do mnie można słać :) Budżet ograniczony, ale zawsze zajrzę ;)
Dopóki ktoś nie posiedzi kilkunastu godzin nad wysyłaniem pw, to nie dowie się jaka to żmudna i mozolna praca, więc podziwiam, a nie denerwuję się na osobę, która wysyła zaproszenie.

Posted

Wątek bardzo potrzebny.

Można do mnie słać zaproszenia, choc nie zawsze na wszystkie odpowiadam.

Ostatnio widziałam wpis z dziale Administracja - z zapytaniem: do kogo zgłaszać przesłanie przez kogoś zaproszenia na bazarek ( po co zgłaszać? czytaj by ukarać za spam......).

Posted

Do mnie też można wysyłać. :)
Nie na wszystkie zaproszenia wchodzę, nie wszędzie kupuję. Ale nie mam nic przeciwko. :) Absolutnie. :)
W końcu nie robimy tych bazarków dla własnego zysku, tylko dla pomocy sierściuchom co tej pomocy potrzebują.
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='MALWA']
Ostatnio widziałam wpis z dziale Administracja - z zapytaniem: do kogo zgłaszać przesłanie przez kogoś zaproszenia na bazarek ( po co zgłaszać? czytaj by ukarać za spam......).[/QUOTE]

Masakra prawda... Strasznie irytujące to jest. Jakby nie mógł ktoś odpisać : nie wysyłaj mi więcej takich wiadomości. albo po prostu wyrzucić wiadomość i już..

Posted

Z przyjemnością zawitam na każdym bazarku :smile: ( jeżeli tylko będę obecna na dogo, bo często mam długie przerwy-dlatego z góry przepraszam za ewentualną nieobecność ).

Posted

[quote name='tobciu']Masakra prawda... Strasznie irytujące to jest. Jakby nie mógł ktoś odpisać : nie wysyłaj mi więcej takich wiadomości. albo po prostu wyrzucić wiadomość i już..[/QUOTE]
Nawet wiem kogo ta osoba chciała zgłosic... : )

Czekam na listę z utęsknieniem!

Posted

Dziewczyny i Chłopaki!
Mam prośbo-propozycję. Jeśli Ktoś może, to niech da link z informacją o tym wątku na swoich bazarkach. Nie wszyscy znajdą ten wątek, a dzięki temu może jeszcze się ktoś dopisze... Z mego bazarku już zapisały się 3 osoby:)

Posted

I ja się dopisuję na listę:cool3:
Pomysł świetny a dla takich osób jak ja, które robią dużo bazarków taka lista to NAJWIĘKSZY SKARB:D

• Upvote 1
Posted

[quote name='rozi']Nie ma co się wkurzać. Jeżeli ktoś nie chce zaproszeń, to traktuje je jako spam, to zupełnie normalne.[/QUOTE]

Tylko niechby odpisał danej zapraszającej osobie : NIE, nie życzę sobie.
A nie biegł od razu na skargę do moda.. :(

Posted

[quote name='rozi']Nie ma co się wkurzać. Jeżeli ktoś nie chce zaproszeń, to traktuje je jako spam, to zupełnie normalne.[/QUOTE]

Ja wiem, tylko te bazarki, które robimy i na których kupujemy są dla zwierzaków, nie dla nas, i to mnie zastanawia, dlaczego ktoś kto dostał zaproszenie reaguje od razu w ten sposób?

Teraz juz wiem, skąd pod niektórymi nickami można znaleźć określenie: Banned......

Posted

[quote name='MALWA'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241694-Do-kogo-zgłaszać-spam[/URL][/QUOTE]

No nie mogę......wkurzyłam się:angryy:

Posted

No dobrze, to piszcie o swoim oburzeniu w tamtym wątku (:
Tutaj chcemy stworzyć listę i dobrze to zorganizować, żeby uniknąć takich klapsów.