jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Rybka_39']Witam! Słuchajcie 300zł potrzebne dla maleńkiego szczylka inaczej umrze, kasa na już potrzebna!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-z-parwo-leczyc-czy-uspic-potrzebna-pomoc-126952/#post11413961 :placz::placz: Kurde, w tym momencie nie da rady :placz: Biedactwo :placz: Quote
Rybka_39 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 cześć wszystkim!!! :loveu::loveu::loveu: Dziś bylam na spacerku z Martyną forumowa Marchewkowy. Pozwoliła mi wkleić zdjęcia ze spacerku:loveu: Kora, Prince i szczeniak seterka Ginger.;) Świry:shake::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Wyginam śmiało ciało!! Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Świetnie wygląda z ogonem. Może rozpoczniesz nową modę, bo na razie znaleźć boksera z ogonem graniczy z cudem :shake:. A szkoda. Zdjęcia są świetne :multi: Marchewkowy też śliczny, jego zdjęcia znam z innego forum. Quote
Rybka_39 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Co raz więcej hodowli bokserów, zaprzestało kopiowania;) Miło że się podoba.:loveu: Quote
jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Rybka_39 napisał(a):Co raz więcej hodowli bokserów, zaprzestało kopiowania;) Miło że się podoba.:loveu: Bo pies bez ogona to jak człowiek bez nogi :) Co do fotek - to się nazywa zabawa na czternaście fajerek ;) Quote
jonQuilla Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ooo piesy w odcieniach brązu :loveu::loveu: ładnie się bawią :) :cool3::cool3: Quote
Marchewkowy Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Korkinson nieźle świrował :loveu: no marchewkowy też poszalał... musicie jeszcze wpaść! Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Cześc Sylwia,byłaś na półmetku? słyszałam że było grubo :razz: Quote
Rybka_39 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Anecioreczek napisał(a):Cześc Sylwia,byłaś na półmetku? słyszałam że było grubo :razz: Ja półmetek mam w ten piątek:evil_lol: z swoimi murzynami.:razz: Nie byłam z klasą, bo wyjeżdżałam z rodzink na wieś. Ponoć widok ryby(kolesia z klasy) tańczącego był bezcenny:evil_lol: Marchewkowy wpadniemy niebawem.;) Witaj Żani, pusia, jbk i Ania!:multi::loveu: Wpadne do Was jutro;) Quote
hovomaniaczka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 http://lh3.ggpht.com/_xJokkSYbFhI/SUOqCnRtwuI/AAAAAAAACGQ/5fp5QViRMKQ/s800/tr%20148.jpg Ale się cudnie bawią! http://lh6.ggpht.com/_xJokkSYbFhI/SUOqEMAeOgI/AAAAAAAACGY/yJLbF9xsaeY/s800/tr%20140.jpg Różnica wielkości.... Fajne zdjęcia! Quote
eria Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 foty z briardem są boskie !!!!!!!!!! :loveu: dawno mnie tu nie było :oops: Też uważam że bokser z ogonem wygląda lepiej! Quote
agaciaaa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 http://lh3.ggpht.com/_xJokkSYbFhI/SUOqCnRtwuI/AAAAAAAACGQ/5fp5QViRMKQ/s800/tr%20148.jpg jakie fajne szaleństwa :loveu: Quote
Rybka_39 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Naprawdę Wam wszystkim mocno dziękuj,e całusy!! Nie mam teraz czasu:-(..ale wiedzcie że jesteście kochani:loveu: Quote
jbk Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jeszcze ze trzy wątki i zacznę mieć wyrzuty sumienia, że kartki nie zrobiłam.... Buziaczki :* Quote
Bzikowa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Witaj Rybka , nie wiem jak to się stało, że tak dawno tu nie byłam... :oops: Przyszłam życzyć Tobie i Twojemu zwierzyńcowi zdrowych i radosnych świąt! I lecę trochę nadrobić zaległości... Pozdrawiam:loveu: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Cześć Rybcia :) Mam nadzieję, że Swięta mijają Ci przyjemnie :) Quote
Rybka_39 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Cześć przepiękne karteczki, bardzo dziękuję za życzonka!:loveu: Tak czas mi się przyda.;)Teraz jade na wieś gdzie odpocznę z moimi psami, wreszcie wymyślę labirynt dla Puśki (świnki morskiej) bo jej sie ostatnio nudzi, no i będe pracowac nad dzikusem Rexem:shake:. Ale ogólnie kocham Wigilię nie dla prezentów- to też, ale wolę dawać niż dostawać:evil_lol:, ale lubie wychodzić wieczorkiem- wszyscy ludzie chociaż jeden dzień w roku nie kłócą się, sa dla siebie mili, spędzaja wspolnie czas- a no i wczoraj wreszcie spadł śnieg:cool3: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Rybka_39 napisał(a):Cześć przepiękne karteczki, bardzo dziękuję za życzonka!:loveu: Tak czas mi się przyda.;)Teraz jade na wieś gdzie odpocznę z moimi psami, wreszcie wymyślę labirynt dla Puśki (świnki morskiej) bo jej sie ostatnio nudzi, no i będe pracowac nad dzikusem Rexem:shake:. Ale ogólnie kocham Wigilię nie dla prezentów- to też, ale wolę dawać niż dostawać:evil_lol:, ale lubie wychodzić wieczorkiem- wszyscy ludzie chociaż jeden dzień w roku nie kłócą się, sa dla siebie mili, spędzaja wspolnie czas- a no i wczoraj wreszcie spadł śnieg:cool3: Nie wszyscy są mili, niestety, ale starają się ;) Quote
Recommended Posts