Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) nadrobiłam zaległości, widziałam mnóstwo fotek ;) super Kora szalała z briardzikiem :loveu:
I czytałam o buziaku :lol:

Ooo to Ty dużo nadrobiłaś:loveu:
Witaj kochana, witam wszystkich:loveu:
Dziś Kora na porannym spacerku szalała po resztkach sniegu, zrobiła rundkę w piaskownicy, upapłała cały ryj faflasty przyszła do domu i uwaliła się na wyrko:angryy:
A kilka dni temu stoczyłam rodeo, bo ja kąpałam

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juhuhuhuhuhuuuuuu :diabloti: wdziałam tu za duże fotki :cool3: :cool3: śliznego bokserka płci żeńskiej :loveu: :loveu:

miałam kiedyś dzółtego boksia , nawet dwa , jeden nazywał się Argos , drugi Mateusz .... :p

Posted

Vectra napisał(a):
juhuhuhuhuhuuuuuu :diabloti: wdziałam tu za duże fotki :cool3: :cool3: śliznego bokserka płci żeńskiej :loveu: :loveu:

miałam kiedyś dzółtego boksia , nawet dwa , jeden nazywał się Argos , drugi Mateusz .... :p

Cześć:loveu:
Dogo skaluje fotki, więc o to się nie martwię:diabloti:
Bokserki to świry, ale następny psiak mam nadzieję, będzie dobkiem- bardzo podoba mi się zestawienie bokser+dobek+kundle:razz:

Alu:loveu: w wszystko o psach jest piękny wąteczek:loveu:

Posted

[quote name='Rybka_39']Cześć:loveu:
Dogo skaluje fotki, więc o to się nie martwię:diabloti:

regulamin , regulamin , regulamin
Maksymalny rozmiar zdjęcia,to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar. Jest to spowodowane tym, że foty w większym rozmiarze są za ciężkie i bardzo długo się otwierają.

Dobry , przyszłam powiedzieć :diabloti:

Posted

No nie, o biada mi, nie dość, że zdjecia w stawaim raz na rok to, jeszcze je zmniejszać bede musiała:-( wróciły stare czasy:diabloti::cool3:

Żancia to jest nas 2 aczkolwiek, ja nie wiedzialam z poczatku, że on ma czerwone oczy, tego nie widać;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też zajmuje fotel TZta ...ten najbliżej TV i pilota :evil_lol:
:diabloti:wredoty, ja zawsze jak wchodzę do domu zastaję włączone TV:lying: