Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiu, benki to przecież Halszka i Frania :loveu:

Franię rozpoznałam, ale Halszki to juz nie... Nie widziałam jej na zywo, to i zapamiętać trudno...

Gratuluje 100 strony!!! BRAWO!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Franię rozpoznałam, ale Halszki to juz nie... Nie widziałam jej na zywo, to i zapamiętać trudno...

Gratuluje 100 strony!!! BRAWO!!!
Pzdr.

Asiu, może uda jeszcze się Wam poznać :loveu: Na razie będziemy się widywać z małą tylko, ale może kiedyś w przyszłości :cool3:

gratuluję 100 stronki, czemu nikt nie świętuje?? :drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

Rzeczywiście te opony macie tam fajne :p

Na pewno sporo ćwiczen można by na nich wykombinować! - np. na świadomość zadu, żeby obchodzić z nią opone do okoła tak, że będzie miała tylnie lapy na oponie (tą pozycje wcześniej trzeba wyuczyć), a przednie na ziemi ;)

Posted

Bryy :loveu:
Mmmm klikacie też :razz: Boksia cudna uhh :iloveyou: Ale i kundelka przeeeeeurocza :buzi:
Mizianka dla piesków, i rybki też :evil_lol: /dla rybki pozdrowienia od mojego bojownika :razz:/
Pzdr.
;)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Bryy :loveu:
Mmmm klikacie też :razz: Boksia cudna uhh :iloveyou: Ale i kundelka przeeeeeurocza :buzi:
Mizianka dla piesków, i rybki też :evil_lol: /dla rybki pozdrowienia od mojego bojownika :razz:/
Pzdr.
;)

Tak tak klikamy od lutego zeszłego roku, no i witam serdecznie!:loveu:
Witam wszystkich wogóle.
Anza najpierw musimy sie z kolami oswoic:evil_lol: