Marycha35 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) Kurczaki, dzwonić ludziska, psiaki czekają!!!! A akcja w Wa-wie rewelka, brawo Dziewczynki!!! Muszę do Łodzi przenieść;) Edited April 22, 2013 by Marycha35 Quote
auraa Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Co z tymi ludźmi? Nikt na wiosnę nie chce nowego przyjaciela? Quote
terra Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ogłoszenia odświeżam, może wreszcie coś ruszy. Quote
teresaa118 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Jak sie czuje pani Monika?Czy sie troche uspokoila, gdy poczula, ze nie jest sama? Quote
Marycha35 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Prosimy o parę słów:) Jak psiaki i dzielna Opiekunka:) Quote
Fela Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Witajcie, przepraszam za ciszę. Trochę dlatego, że miałyśmy istne szaleństwo ciuchowiskowe - Marysia O. może potwierdzić, że to prawie armagedon był, przed, a zwłaszcza po całej imprezie ;) (przy okazji wielkie dzięki dla wszystkich, którzy wzięli udział:loveu:), a trochę dlatego, że nic się nie wydarzyło nowego. Z ogłoszenia dzwoniłą jedna sympatyczna pani w sprawie Flipusia, ale uznała, że psiak jest zbyt duży. Namawiałam, żeby się przejechała wraz z rodziną, zobaczyła, poznała osobiście. Ma być w kontakcie, ale będzie oglądac jeszcze jakieś psy w Warszawie. Czyli co? Można się spodziewać, że nico... Monika zdecydowanie odetchnęła, ma na jakiś czas zabezpieczenie - karma plus kasza. Próbuję wykalkulować jakoś, na ile to może starczyć. Na 2-3 miesiące chyba powinno spokojnie. Szkoda mi tylko tych psiaków. Jest już pięknie, ciepło, mogłyby chodzić na spacery, cieszyć się wiosną. Ale jedna osoba nie jest w stanie poświęcić im tyle czasu, więc są tylko niezbyt długie "wietrzenia futra" w części posesji. Z Moniką jest w kontakcie ktoś z Wrocławia (kto również dzwonił do urzędu i miał okazję porozmawiać z naszymi jakże ujmującymi urzędnikami). Niech się ujawni :) (Monika miała podać numer tel. do mnie, ale nie wiem, czy w końcu podała) Zdjęć Azy i Cziki nie zrobiłam ciągle - sorry, nie daję trochę rady. Kłopot jest taki, że te suki są bardzo z sobą związane i Monika absolutnie nie chce ich rozdzielać. Quote
bela51 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Zeby chociaz polowa psiaków znalazła dobre domy, jakby było wspaniale :lol: Quote
Aleksa. Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ja jak dostaje na maila informację, że ogłoszenie wygasa, to odświeżam :) Quote
Marysia R. Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Przesłałam właśnie na konto z pierwszego postu 51,85zł z bazarku:) Felu, jak dotrze to potwierdź proszę na wątku bazarku (http://www.dogomania.pl/forum/threads/241726-Joystick-perfumy-bambusowe-skarpetki-bi%C5%BCuteria-i-inne!-Do-16-04-na-dwa-cele). Quote
Fela Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 :loveu:Dzięki, oczywiście potwierdzę. Ale pewnie zaksięgują dopiero jutro. Te ogłoszenia, które wygasają i kontakt mailowy jest na [email protected] też staram się na bieżąco odświeżać. Quote
Marycha35 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Dobrze, że Pani Opiekunka w lepszej formie:) Psiaki zabezpieczone, tylko teraz te domki noooo!!! Quote
anica Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Zaglądam:) mam nadzieję, że mięsko już dotarło, wszystkie trzymamy kciuki za TE domki;) Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 przepraszam, ze nie w temacie, ale tu dużo osób zagląda a pilnie pomoc potrzebna :( Pilnie na juz ! potrzebny tymczas dla dwóch szczeniaków! :cry: Podrzucono kobiecie na podwórko, a jej pies nie toleruje ich kompletnie, do jutra jak ich Pani Jola (Pani prowadzaca prywatne przytulisko)nie zabierze wylądują za furtką (dosłownie):cry: Pani Jola nie może ich zabrać (ryzyko PARWO) Może ktoś ma miejsce błagamy!:modla: są małe ok 2-3 mc. Dobre zdjęcia i powinny szybko znaleźć dom W koncu to szczeniaki :modla::modla::modla::cry::cry: Quote
Aga_S Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Proszę o informację na temat Dorcia- czy nadal szuka domu i czy w chwili obecnej przebywa w swoim dawnym domu, oraz jak reaguje na koty? Quote
Recommended Posts