Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie, przepraszam za ciszę. Trochę dlatego, że miałyśmy istne szaleństwo ciuchowiskowe - Marysia O. może potwierdzić, że to prawie armagedon był, przed, a zwłaszcza po całej imprezie ;) (przy okazji wielkie dzięki dla wszystkich, którzy wzięli udział:loveu:), a trochę dlatego, że nic się nie wydarzyło nowego.
Z ogłoszenia dzwoniłą jedna sympatyczna pani w sprawie Flipusia, ale uznała, że psiak jest zbyt duży. Namawiałam, żeby się przejechała wraz z rodziną, zobaczyła, poznała osobiście. Ma być w kontakcie, ale będzie oglądac jeszcze jakieś psy w Warszawie. Czyli co? Można się spodziewać, że nico...

Monika zdecydowanie odetchnęła, ma na jakiś czas zabezpieczenie - karma plus kasza. Próbuję wykalkulować jakoś, na ile to może starczyć. Na 2-3 miesiące chyba powinno spokojnie. Szkoda mi tylko tych psiaków. Jest już pięknie, ciepło, mogłyby chodzić na spacery, cieszyć się wiosną. Ale jedna osoba nie jest w stanie poświęcić im tyle czasu, więc są tylko niezbyt długie "wietrzenia futra" w części posesji.

Z Moniką jest w kontakcie ktoś z Wrocławia (kto również dzwonił do urzędu i miał okazję porozmawiać z naszymi jakże ujmującymi urzędnikami). Niech się ujawni :) (Monika miała podać numer tel. do mnie, ale nie wiem, czy w końcu podała)

Zdjęć Azy i Cziki nie zrobiłam ciągle - sorry, nie daję trochę rady. Kłopot jest taki, że te suki są bardzo z sobą związane i Monika absolutnie nie chce ich rozdzielać.

Posted

przepraszam, ze nie w temacie, ale tu dużo osób zagląda a pilnie pomoc potrzebna :(

Pilnie na juz ! potrzebny tymczas dla dwóch szczeniaków! :cry: Podrzucono kobiecie na podwórko, a jej pies nie toleruje ich kompletnie, do jutra jak ich Pani Jola (Pani prowadzaca prywatne przytulisko)nie zabierze wylądują za furtką (dosłownie):cry:

Pani Jola nie może ich zabrać (ryzyko PARWO) Może ktoś ma miejsce błagamy!:modla: są małe ok 2-3 mc. Dobre zdjęcia i powinny szybko znaleźć dom W koncu to szczeniaki :modla::modla::modla::cry::cry:

Posted

Proszę o informację na temat Dorcia- czy nadal szuka domu i czy w chwili obecnej przebywa w swoim dawnym domu, oraz jak reaguje na koty?