Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Czakuś dalej szuka domku, ale ważne, że jest bezpieczny w DT :)[/QUOTE]

Agusia...chyba zartujesz? co sie stalo z Czakusiem?
nie widzialam jego watku:(
to straszne...czemu ludzie tak czesto zmieniaja zdanie? poddaja sie./...eh...

Posted

[quote name='kiyoshi']Agusia...chyba zartujesz? co sie stalo z Czakusiem?
to straszne...czemu ludzie tak czesto zmieniaja zdanie? poddaja sie./...eh...[/QUOTE]

Niestety, Czaki wrócił z adopcji, na szczęście jest w DT u Raczyny.

Mam nadzieję, że niedługo znajdzie SWOICH ludzi
Tu wątek Czakiego
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239391-Pomocy!!!-Czaki-wraca-z-adopcj-i-już-w-DT-u-Raczyny[/URL]

Czy ktoś dzwonił w sprawie Koreczka?

Posted

[quote name='kiyoshi']Agusia...chyba zartujesz? co sie stalo z Czakusiem?
to straszne...czemu ludzie tak czesto zmieniaja zdanie? poddaja sie./...eh...[/QUOTE]

No niestety po tygodniu musiałyśmy go zabrać...
Oby Koreczek szybko znalazł cudowny domek :)

Posted (edited)

[quote name='AgusiaP']No niestety po tygodniu musiałyśmy go zabrać...
Oby Koreczek szybko znalazł cudowny domek :)[/QUOTE]

co za wiadomosci:( tyle pechowych domow ostatnio...to wrecz nie do wiary...
jak mozna pozbyc sie psa bo szczeka na spacerach?
szkoda, ze mojej Gajki w akcji ten facet nie widzial:D dopiero glowa by mu odpadla:D
wkoncu musi sunia bronic swojego czlowieka;)

postaram sie doczytac na watku...biedny Czakus:( tyle zmian...

mam nadzieje, ze Korek trafi lepiej...
Gosiu- czy nikt o niego nie pytal?? na gumtree tyle osob go ogladalo!! eh:(

wreszcie mogę wkleić zdjęcia..
zobaczcie jak Korek wygląda za kratami :( :(

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-JVfRY3qVRXI/UW7UnkaFcBI/AAAAAAAAAQw/Y8TvCKDCRXg/s647/IMG_0612.JPG[/IMG]

a to zdjęcia jakie dostałam z sobotniego spaceru

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Zfd5BCTkUDs/UW7UpS9O3xI/AAAAAAAAAQ4/dgJtHuz8i_U/s647/IMG_0619.JPG[/IMG]

i moje absolutnie ulubione...

to ostatnie zdjęcie wykorzystam jako pierwsze do nowej partii ogłoszeń:)

Edited by kiyoshi
prośba o usnięcie
Posted

[quote name='haczi']za zwyczajny[/QUOTE]

patrząc oczami- młody, zdrowy, piękny...
dodatkowo- mądry, oddany, zapatrzony w człowieka, doskonały przyjaciel na wiele lat....

czego można chcieć więcej haczi????

Posted

może i zwykły ale uroczy i kochany :) Kiyoshi a może ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim by pomogły ? nie każdy przegląda internet w poszukiwaniu psiaka a gazetka szybciej wpadnie w ręce ;) tak sobie głośno myślę .......

Posted

[quote name='Martika@Aischa']może i zwykły ale uroczy i kochany :) Kiyoshi a może ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim by pomogły ? nie każdy przegląda internet w poszukiwaniu psiaka a gazetka szybciej wpadnie w ręce ;) tak sobie głośno myślę .......[/QUOTE]

cioteczko...może i gazeta by pomogła, ale z tąd gdzie teraz jestem, nie mam pojęcia jak to ogłoszenie zgłosić...zawsze robiłam to osobiście...
także...na razie mogę działać tylko poprzez internet...właśnie teraz wrzucam ogłoszenia z nowymi zdjęciami- bardzo kolorowymi i z człowiekiem.
Oby pomogły:)

Posted

[quote name='kiyoshi']cioteczko...może i gazeta by pomogła, ale z tąd gdzie teraz jestem, nie mam pojęcia jak to ogłoszenie zgłosić...zawsze robiłam to osobiście...
także...na razie mogę działać tylko poprzez internet...właśnie teraz wrzucam ogłoszenia z nowymi zdjęciami- bardzo kolorowymi i z człowiekiem.
Oby pomogły:)[/QUOTE]
będę się widziała w sobotę z naszą IwonkąMaj to zapytam :) ostatnio ogłaszała psiaka który szczęśliwie znalazł szybciutko domek :) telefony się rozdzwoniły więc nie tracę nadziei ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']będę się widziała w sobotę z naszą IwonkąMaj to zapytam :) ostatnio ogłaszała psiaka który szczęśliwie znalazł szybciutko domek :) telefony się rozdzwoniły więc nie tracę nadziei ;)[/QUOTE]

super, jakbyś się mogła dopytać, dziękuje:)

Posted

dzisiaj sobota, więc mam nadzieje, że KOreczek znów pójdzie na miły spacer ze swoim opiekunem....
nowe ogłoszenia nie cieszą się zbyt dużą oglądalnością jak na razie:( eh....

jednak nadzieja nie gasnie;)

Posted

[quote name='kiyoshi']dzisiaj sobota, więc mam nadzieje, że KOreczek znów pójdzie na miły spacer ze swoim opiekunem....
nowe ogłoszenia nie cieszą się zbyt dużą oglądalnością jak na razie:( eh....

jednak nadzieja nie gasnie;)[/QUOTE]

Zaglądam do Koreczka, mam nadzieję, że kogoś zauroczy

Posted

[quote name='haczi']oglądalność może być mała ale czy ktoś dzwonił pytał[/QUOTE]

chyba jednak Koreczek ma troszke uroku osobistego, skoro do niego wracasz;)

obawiam się, że nikt nie dzwonił...a przynajmniej nikt wart zainteresowania, inaczej Gosia pewnie by napisała....tak- numer jest jej w ogłoszeniach, mail mój...na początku były dwa maile o niego...i od tego czasu cisza:(
naprawde myślałam, że te nowe zdjęcia pomogą...eh...może naprawde warto zainwestować w ogłoszenie w DZ? może Martika już się czegoś dowiedziała w tej sprawie?
nie wiem też czy Koreczek wyszedł dziś na spacer?

nic nie wiem:( :(

Posted

[quote name='kiyoshi']chyba jednak Koreczek ma troszke uroku osobistego, skoro do niego wracasz;)

obawiam się, że nikt nie dzwonił...a przynajmniej nikt wart zainteresowania, inaczej Gosia pewnie by napisała....tak- numer jest jej w ogłoszeniach, mail mój...na początku były dwa maile o niego...i od tego czasu cisza:(
naprawde myślałam, że te nowe zdjęcia pomogą...eh...może naprawde warto zainwestować w ogłoszenie w DZ? może Martika już się czegoś dowiedziała w tej sprawie?
nie wiem też czy Koreczek wyszedł dziś na spacer?

nic nie wiem:( :([/QUOTE]

Ciocia czekam aż Iwonka prześle mi cennik :) jak dostanę zaraz wszystko napisze :) Rozmawiałyśmy dzisiaj z Iwonką o Koreczku i zdecydowanie jesteśmy za ogłoszeniem chłopaka w gazecie ;) z tego co Iwonka pamięta był by to koszt ok 12 zł :)