Hund Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Niestety 4 łapki chore :( ale i tak Śrutka jest dzielna !! Quote
LALUNA Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 _bubu_ napisał(a):Nie mamy wózeczka. poza tym Śrutka nawet na ręczniku nie chce za bardzo chodzić. Ona przednie łapeczki też ma chore. Ale wózeczek moze ktoś by miał tylko trzeba poprosić na dogo. A co z tymi łapkami ze i przód i tył? Bo chyba nie od postrzelenia. Quote
Hund Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Przednie od postrzelenia ( ma tam śruty) a tylnie chyba zanik mięśni nie wiemy . Quote
_bubu_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Przednie łapki są postrzelone , ze śrutem. A tylne odmawiają posłuszeństwa z powodu chorego kręgosłupa :( Quote
_bubu_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Jak zwykle piszemy Hund w tym samym czasie :p Quote
_bubu_ Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 już się nie mogę doczekać niedzielnego spotkania ze Śruteczką :p Quote
Hund Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Maluszku domek tuż tuż... wyśnij go sobie a będzie :) Quote
Hund Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 BUBU właśnie pojechała zabrać Śrutkę ze schroniska :) Mamy dla niej hotelik :) i z pomocą Dorothy będziemy starały się jej znaleźć domek. Pieniądze które kiedyś wcześniej dostałyśmy od Was teraz zostaną wykorzystane. Jeśli tylko ktoś może nam pomóc prosimy o dalsze wpłaty. Będziemy Was informować o wszystkim i wklejać zdjęcia. Dorothy dzięki że chcesz pomóc. Quote
_bubu_ Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Śrutki, musimy zapłacić za hotelik za miesiąc z góry. Quote
Hund Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A może bazarek Wam się spodoba?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67471 Quote
Hund Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 jesli tylko fundusze na to pozwolą nigdy tam nie wróci :) Quote
_bubu_ Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Śrutka prosi o pieniążki bo zamierza korzystać z szansy na lepsze życie :) Quote
evita. Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ogłosiłam wczoraj Śrutkę, nie wiedziałam że jest już w hoteliku. Czy dane kontaktowe sa aktualne i co mam poprawić w ogłoszeniach ? Śrutka- forum.gazeta.pl Śrutka- psy.pl Śrutka- kupiepsa.pl Śrutka- 4lapy.pl Śrutka- kupsprzedaj.pl Śrutka- eoferty.com.pl Śrutka- kupiszpsa.pl Śrutka- ale.gratka.pl Śrutka- animalia.pl Śrutka- bono-polska.pl Śrutka- gumtree.pl Śrutka- pineska.pl P.S. Bardzo sie cieszę, ze Śrutka już nie musi tkwić w schronisku :lol: Quote
_bubu_ Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 wielkie dzięki za ogłoszenia! jedyna uwaga to że Śrutka nigdy nie przebywała w schronisku w Bielsku-Białej :) a poza tym nigdy nie możemy w ogłoszeniach podawać miejsca pobytu naszych psów. mówimy dopiero jak sprawdzimy domek. taką mamy umowę ze schroniskiem. jeśli trzeba podawać jakąś lokalizacje to może być bielsko. i można dopisać że szukamy domku z ogródkiem dla Śrutki aby mogła się przemieszczać na swój sposób gdzie chce wtedy kiedy ma na to ochotę. Quote
Hund Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Piękne ogłoszenia !! Dzięki może ktoś dojrzy Śrutkę :) Quote
evita. Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Oki. Przepraszam, ale nie wiem co mi się "ubzdurało" że Śrutka jest w schronisku w Bielsku ;). Zaraz poprawię i dopiszę o tym domku z ogródkiem. Dane kontaktowe są aktualne ? Quote
Recommended Posts