Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_bubu_ napisał(a):
Nie mamy wózeczka. poza tym Śrutka nawet na ręczniku nie chce za bardzo chodzić. Ona przednie łapeczki też ma chore.

Ale wózeczek moze ktoś by miał tylko trzeba poprosić na dogo.
A co z tymi łapkami ze i przód i tył? Bo chyba nie od postrzelenia.

Posted

BUBU właśnie pojechała zabrać Śrutkę ze schroniska :) Mamy dla niej hotelik :) i z pomocą Dorothy będziemy starały się jej znaleźć domek. Pieniądze które kiedyś wcześniej dostałyśmy od Was teraz zostaną wykorzystane. Jeśli tylko ktoś może nam pomóc prosimy o dalsze wpłaty. Będziemy Was informować o wszystkim i wklejać zdjęcia. Dorothy dzięki że chcesz pomóc.

Posted

Ogłosiłam wczoraj Śrutkę, nie wiedziałam że jest już w hoteliku. Czy dane kontaktowe sa aktualne i co mam poprawić w ogłoszeniach ?
Śrutka- forum.gazeta.pl
Śrutka- psy.pl
Śrutka- kupiepsa.pl
Śrutka- 4lapy.pl
Śrutka- kupsprzedaj.pl
Śrutka- eoferty.com.pl
Śrutka- kupiszpsa.pl
Śrutka- ale.gratka.pl
Śrutka- animalia.pl
Śrutka- bono-polska.pl
Śrutka- gumtree.pl
Śrutka- pineska.pl

P.S. Bardzo sie cieszę, ze Śrutka już nie musi tkwić w schronisku :lol:

Posted

wielkie dzięki za ogłoszenia!
jedyna uwaga to że Śrutka nigdy nie przebywała w schronisku w Bielsku-Białej :) a poza tym nigdy nie możemy w ogłoszeniach podawać miejsca pobytu naszych psów. mówimy dopiero jak sprawdzimy domek. taką mamy umowę ze schroniskiem. jeśli trzeba podawać jakąś lokalizacje to może być bielsko.
i można dopisać że szukamy domku z ogródkiem dla Śrutki aby mogła się przemieszczać na swój sposób gdzie chce wtedy kiedy ma na to ochotę.

Posted

Oki. Przepraszam, ale nie wiem co mi się "ubzdurało" że Śrutka jest w schronisku w Bielsku ;). Zaraz poprawię i dopiszę o tym domku z ogródkiem. Dane kontaktowe są aktualne ?