madzia.uje93 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Oby oby;) I parę obiecanych zdjęć ze spacerku:) Modelka:loveu: Zabawy:D "No rzuć tego patyczka" I standardowo pycholek:) Quote
Romina_74 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 śliczna :) zdjęcie z jęzorkiem pocieszne niesłychanie :) Quote
madzia.uje93 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Dzisiejszy spacerek Doris spędziła z towarzystwie Murki, a później Bugiego:) Standardowo była bardzo grzeczna, ładnie chodziła dziś na smyczy, w końcu:D Co by tu jeszcze napisać, jak usiadłam na kanapie w schronisku od razu wpakowała mi się większą częścią siebie na kolana i czekała na głaskanie i przy okazji zostawiła po sobie masę sierści:evil_lol: Sobotni spacerek będzie już w trójkę więc może znowu jakieś zdjęcia uda się porobić, może jakieś nowe na stronę schroniska będzie:) Quote
madzia.uje93 Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 (edited) Dzisiaj kolejny spacerek Doris w towarzystwie Murki i Bugiego:) Doris troszkę sobie dziś pobiegała bez smyczy, pięknie się pilnuje i pilnuje żeby jej się "stadko" za bardzo nie rozeszło:D Spuszczona odbiega dosłownie na parę metrów i od razu odwraca się i czeka aż dojdziemy, znowu odchodzi i czeka:) Do boksu dziś dostała dwie łapki kurze więc była zadowolona:) Była też sesyjka zdjęciowa:) Dziękujemy Ani:loveu: "Co masz, co masz?" Pycholek piękny "Czego chcesz?? Nie widzisz że się relaksuję??":evil_lol: I ostatnie, jakbym mogła prosić Kasiu o zmianę na stronie na to: Edited January 11, 2014 by madzia.uje93 Quote
Patrycja* Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Wyraz jej pyska na tym zdjęciu jak leży niesamowity :D Quote
madzia.uje93 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Doris dziś została adoptowana. Trzymajcie kciuki, żeby już nigdy nie wróciła i była kochana i szczęśliwa! Quote
Romina_74 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 madzia.uje93 napisał(a):Doris dziś została adoptowana. Trzymajcie kciuki, żeby już nigdy nie wróciła i była kochana i szczęśliwa! O rany :) A wiesz gdzie? Przez kogo? Coś więcej? Kciuki zaciśnięte bardzo, bardzo mocno !!! Quote
Patrycja* Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Super informacja :) oby tylko już nie wróciła do schroniska! Quote
madzia.uje93 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Romina_74 napisał(a):O rany :) A wiesz gdzie? Przez kogo? Coś więcej? Kciuki zaciśnięte bardzo, bardzo mocno !!! Tak wiem, ehh, Doris dziś wróciła do swojej dawnej rodziny. Quote
choba Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 madzia.uje93 napisał(a):Tak wiem, ehh, Doris dziś wróciła do swojej dawnej rodziny. aaaahaa.... odwidziało im się? Quote
madzia.uje93 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 choba napisał(a):aaaahaa.... odwidziało im się? Była właścicielka Doris chciała ją adoptować już przed świętami, rozmawiała z p. Anią, Anią i ze mną, ale wspólnie ustaliłyśmy, że Jej Doris nie wydamy... Quote
choba Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 To jak to się w końcu stało, że tam wróciła? Quote
madzia.uje93 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Dzisiaj przyjechała do schroniska i pech chciał, że nie było p. Ani, a kierowniczka mimo to, że wiedziała, że ma jej tam nie wydawać to i tak wydała i powiedziała, że mamy dom monitorować. Quote
choba Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 No to w takim razie jeszcze mocniej trzymamy kciuki, żeby wszystko się ułożyło dla Doris i nie została po raz kolejny potraktowana jak zabawka Quote
ania91sc Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 choba napisał(a):No to w takim razie jeszcze mocniej trzymamy kciuki, żeby wszystko się ułożyło dla Doris i nie została po raz kolejny potraktowana jak zabawka Dokładnie!!! Życzę jej tego z całego serca... Quote
Romina_74 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 o ludzie ... to powiem, Wam że jestem w szoku totalnym ciekawa jestem argumentacji tych ludzi niewiarygodne :crazyeye: Quote
Patrycja* Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Niewiarygodne... Oby tylko Doris na tym dobrze wyszła. Też jestem ciekawa jak Ci ludzie to argumentowali. Quote
saphira18 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 eh szkoda gadać... a jak znowu będzie że macie po nią przyjechać... wydaje mi się to bez sensu!:shake: Quote
MagdaB Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Nawet nie wiem co powiedzieć. Powstrzymam się tylko do Powodzenia Doris! Quote
Recommended Posts