zerduszko Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ten watek jest jednym z bardziej zaskakujących :lol: Gratulacje :) Quote
WATACHA Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ha,ha przybiegłam z fejsbuczka zobaczyć czy to prawda.Ale zarąbiście, gratulacje. Quote
wilczy zew Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 łał :multi: :multi: [quote name='ania0112']wz musisz ćwiczyć siłę perswazji :) Moja Inka też była zosia samosia... malawaszka moze potwierdzic ze adoptujac Brokata moja mama najbardziej sie bała, że Inka nie zaakaceptuje i będzie fochy stroiła.. a tu proszę.. teraz przygarnie wszytskie byle by jej się nie stawiały :)[/QUOTE] moja siła perswazji pomogła,że tymczas przeżył,bo miała ochotę urwać mu łeb albo chociaż wywalić za drzwi wiesz jak ona się ucieszyła gdy wróciłam bez Kurdupla ona jest psem jednego właściciela i tego oczekuje ode mnie,lubi Kocyka ale nie powinien się ze mną zadawać Quote
Pink Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Wy sie cieszycie a ja cala w strachu jestem :oops: A tak z innych tematow - to maly pokazal mi zeby :angryy: jak oczy mu kropilam - dziwne w tym wszystkim jest to, ze Felixa zawolalam, przylazl, zobaczyl kropelki, usiadl i bez mrugniecia dal sobie wkropic a pare godzin wczesniej, zezarl by wetke jak mu szczepionke dawala. Ale do praktyki wpadl jak do starych znajomych, bez zadnego ociagania. Quote
malawaszka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ale pokazał zęby w sensie że wyszczerzył, czy złapał Cię? Quote
Pink Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Nie, nie ugryzl ale burczal i wiesz jak to psy podnosza warge do gory grrrr i grrrr :evil_lol: Quote
Poker Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Pink']Nie, nie ugryzl ale burczal i wiesz jak to psy podnosza warge do gory grrrr i grrrr :evil_lol:[/QUOTE] Wyraził głośno swoją opinię na temat kropienia oczu. :evil_lol: Ma chyba prawo , nie ?:eviltong: Podziwiam szybko decyzję o adopcji chłopaków. Bardzo się cieszę ,ale tez żal mi fajnego DT. Quote
Saththa Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Poker']Wyraził głośno swoją opinię na temat kropienia oczu. :evil_lol: Ma chyba prawo , nie ?:eviltong: Podziwiam szybko decyzję o adopcji chłopaków.[B] Bardzo się cieszę ,ale tez żal mi fajnego DT[/B].[/QUOTE] Ale jedno drugiego nie wyklucza :loveu: Może myslał ze dasz spokój jak sobie pobulgocze;) Quote
AnkaG Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Dzisiaj biedny obolały to ma zły humor. Niby ciapa a pokazuje :) Quote
ania0112 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Dziś faktycznie męczący dzień dla niego, ale mi też sie wydaje ze to taka proba sil.. jeeli zakropilam mu oczy to nastepnym razem bedzie wiedzial ze bulgotanie nic ne daje i jest szansa ze sie ogarnie.. a powiedz jak kolnierz? bo on sie bal Felixa z kołnierzem a jak reaguje na własny? Quote
Pink Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Mnie to wisi czy burczy czy nie - oczka musza byc kropione i nie ma gadania. Chodzilo mi bardziej o to, ze maly tez nie jest taka ciapa jak sie wydaje i to co mowilam na poczatku, ze on taka "cicha woda" jest, to mialo cos do tego. W kolnierzu nad wyraz dobrze daje sobie rade, lepiej niz Felix na poczatku, bo jest bardziej ostrozny i nie zdarza mu sie walic po scianach, bo nie wyrobil z ocena odleglosci - raz mi sie zaklinowal miedzy polka a kanapa ale stal jak zamurowany i trzeba bylo na pomoc leciec. Nocke mielismy przechlapana, maly popiskiwal co chwila, Felix ciagle chodzil do niego zagladac, trzepiac kolnierzem przy okazji. Teraz sa zle i niewyspane, scinaja mi sie co chwila :angryy: Niech sie juz ten szpital skonczy hihi :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 noooo w sumie teraz to musza sie dotrzec :) Quote
Pink Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Tak, docieraja sie :evil_lol: maly zazdrosny i burczy na Felixa jak ten przychodzi tez na glaskanie. Na poczatku tamten burczal, teraz ten ma swoje piec minut :cool3: Juz poprawilam. Quote
zerduszko Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Nie ma nic gorszego niż szpital ;) A foty kołnierzowe gdzie? Quote
ania0112 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='zerduszko']A foty kołnierzowe gdzie?[/QUOTE] o właśnie, właśnie! Quote
AnkaG Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Skoro nic nie piszesz jak chlopaków zdrówko to chyba ok. Czeeeekamy :) Quote
Pink Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Tak, tak, wszystko w najlepszym porzadku tfu-tfu zeby nie zapeszyc. Ja w weekendy mam mniej czasu, bo to rodzinnie trzeba sie poudzielac, to i pisze tak z doskoku. TZ uklada rzeczy w gospodarczym i co rusz slysze - odejdz, nie wpychaj tu nosa, no i ty zaczynasz, badzcie grzeczni, bo dziadowi oddam a dziad przerobi was na rumunskie lasagne :evil_lol: Zdjecie kolnierzowe bedzie oczywiscie ale ciut pozniej. Quote
ania0112 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 [quote name='Pink']badzcie grzeczni, bo dziadowi oddam a dziad przerobi was na rumunskie lasagne :evil_lol: [/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Dobry straszak nie jest zły :lol: Quote
wilczy zew Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 typowe sznaucowe zachowanie: wszystko oblukać i robić to co mój ludź :) Quote
Saththa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 heheh wszedzie wsadzić nochala :evil_lol::) Quote
Pink Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Szybkie foty kolnierzowe i lece sciagac Felixowi szwy [IMG]http://imageshack.us/a/img441/7199/002qit.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img855/8281/004jy.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img13/304/006bei.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts