Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łał

:multi: :multi:

[quote name='ania0112']wz musisz ćwiczyć siłę perswazji :)
Moja Inka też była zosia samosia... malawaszka moze potwierdzic ze adoptujac Brokata moja mama najbardziej sie bała, że Inka nie zaakaceptuje i będzie fochy stroiła.. a tu proszę.. teraz przygarnie wszytskie byle by jej się nie stawiały :)[/QUOTE]

moja siła perswazji pomogła,że tymczas przeżył,bo miała ochotę urwać mu łeb albo chociaż wywalić za drzwi
wiesz jak ona się ucieszyła gdy wróciłam bez Kurdupla
ona jest psem jednego właściciela i tego oczekuje ode mnie,lubi Kocyka ale nie powinien się ze mną zadawać

Posted

Wy sie cieszycie a ja cala w strachu jestem :oops:
A tak z innych tematow - to maly pokazal mi zeby :angryy: jak oczy mu kropilam - dziwne w tym wszystkim jest to, ze Felixa zawolalam, przylazl, zobaczyl kropelki, usiadl i bez mrugniecia dal sobie wkropic a pare godzin wczesniej, zezarl by wetke jak mu szczepionke dawala. Ale do praktyki wpadl jak do starych znajomych, bez zadnego ociagania.

Posted

[quote name='Pink']Nie, nie ugryzl ale burczal i wiesz jak to psy podnosza warge do gory grrrr i grrrr :evil_lol:[/QUOTE]

Wyraził głośno swoją opinię na temat kropienia oczu. :evil_lol: Ma chyba prawo , nie ?:eviltong:
Podziwiam szybko decyzję o adopcji chłopaków. Bardzo się cieszę ,ale tez żal mi fajnego DT.

Posted

[quote name='Poker']Wyraził głośno swoją opinię na temat kropienia oczu. :evil_lol: Ma chyba prawo , nie ?:eviltong:
Podziwiam szybko decyzję o adopcji chłopaków.[B] Bardzo się cieszę ,ale tez żal mi fajnego DT[/B].[/QUOTE]

Ale jedno drugiego nie wyklucza :loveu:

Może myslał ze dasz spokój jak sobie pobulgocze;)

Posted

Dziś faktycznie męczący dzień dla niego, ale mi też sie wydaje ze to taka proba sil.. jeeli zakropilam mu oczy to nastepnym razem bedzie wiedzial ze bulgotanie nic ne daje i jest szansa ze sie ogarnie.. a powiedz jak kolnierz? bo on sie bal Felixa z kołnierzem a jak reaguje na własny?

Posted

Mnie to wisi czy burczy czy nie - oczka musza byc kropione i nie ma gadania. Chodzilo mi bardziej o to, ze maly tez nie jest taka ciapa jak sie wydaje i to co mowilam na poczatku, ze on taka "cicha woda" jest, to mialo cos do tego.
W kolnierzu nad wyraz dobrze daje sobie rade, lepiej niz Felix na poczatku, bo jest bardziej ostrozny i nie zdarza mu sie walic po scianach, bo nie wyrobil z ocena odleglosci - raz mi sie zaklinowal miedzy polka a kanapa ale stal jak zamurowany i trzeba bylo na pomoc leciec.
Nocke mielismy przechlapana, maly popiskiwal co chwila, Felix ciagle chodzil do niego zagladac, trzepiac kolnierzem przy okazji. Teraz sa zle i niewyspane, scinaja mi sie co chwila :angryy: Niech sie juz ten szpital skonczy hihi :evil_lol:

Posted

Tak, docieraja sie :evil_lol: maly zazdrosny i burczy na Felixa jak ten przychodzi tez na glaskanie. Na poczatku tamten burczal, teraz ten ma swoje piec minut :cool3:
Juz poprawilam.

Posted

Tak, tak, wszystko w najlepszym porzadku tfu-tfu zeby nie zapeszyc. Ja w weekendy mam mniej czasu, bo to rodzinnie trzeba sie poudzielac, to i pisze tak z doskoku. TZ uklada rzeczy w gospodarczym i co rusz slysze - odejdz, nie wpychaj tu nosa, no i ty zaczynasz, badzcie grzeczni, bo dziadowi oddam a dziad przerobi was na rumunskie lasagne :evil_lol:
Zdjecie kolnierzowe bedzie oczywiscie ale ciut pozniej.

Posted

[quote name='Pink']badzcie grzeczni, bo dziadowi oddam a dziad przerobi was na rumunskie lasagne :evil_lol:
[/QUOTE]

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Dobry straszak nie jest zły :lol:

Posted

Szybkie foty kolnierzowe i lece sciagac Felixowi szwy

[IMG]http://imageshack.us/a/img441/7199/002qit.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img855/8281/004jy.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img13/304/006bei.jpg[/IMG]