Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewunian, chciałam zrobić z profilu fundacyjnego, ale niestety nie miałam czasu. Zrobię to dziś wieczorem, jak wrócimy z poszukiwań :(

[quote name='paula_t']Ciotki, na odległość ciężko, ale w razie czego, jeśli mogę jakoś pomóc, to piszcie...
Dopsik gdzie ty się chłopie szlajasz?:([/QUOTE]

paula_t, a może byłabyś w stanie podesłac mailem/telefonicznie na podstawie plakatu informację do którejś z gazet (albo do wszystkich ;) ) informację o jego zaginięciu? Nam brakuje czasu...
- "Nowiny Gliwickie" - przede wszystkim
- "Dziennik Zachodni"
- "Gwarek"
Albo powiadomić "Radio Gliwice"?

Będziemy wdzięczne... :oops:

SM w Zabrzu już powiadomiona.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ewunian, chciałam zrobić z profilu fundacyjnego, ale niestety nie miałam czasu. Zrobię to dziś wieczorem, jak wrócimy z poszukiwań :(
[/QUOTE]

Zrób wydarzenie jako prywatna osoba, z Fundacyjnego konta nie da się zapraszać ludzi... a tych z Gliwic by się przydało...

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Za 20minut jedziemy z Lili855 i tiggi. Trzymajcie kciuki :( Jak nie za znalezienie, to chociaż jak największą ilość zostawionych plakatów, których nie zedrą na drugi dzień... :([/QUOTE]

Trzymamy, Cioteczko :kciuki:, wciąż trzymamy... :calus:

Posted

powodzenia,kurcze już tak ciemno,mało co widać
jutro o ile będzie trzeba,to tak wszystko poustawiałam,że pojadę prosto po pracy
mam "kawałek" komunikacją miejską do Gliwic a dalej z Placu Piastów linią 288 do Szałszy?chyba,że ktoś podpowie inaczej...
Trzymam kciuki

Posted

[quote name='Bgra']powodzenia,kurcze już tak ciemno,mało co widać
jutro o ile będzie trzeba,to tak wszystko poustawiałam,że pojadę prosto po pracy
mam "kawałek" komunikacją miejską do Gliwic a dalej z Placu Piastów linią 288 do Szałszy?chyba,że ktoś podpowie inaczej...
Trzymam kciuki[/QUOTE]

Cioteczko jedź nr 57 lub 80. Możesz wysiąść na przystanku Kuźnica i iść wzdłuż szosy bo po lewej i prawej są pola i chaszcze gdzie może być lub wysiąść na przystanku Szałsza i wracać.
Po lewej stronie (gdy wysiądziesz wcześniej) dojdzisz do Zodiaka.
Wiem, że ewunian też jutro chciała pojechać to może się umówicie. Ewunian ma tel do mnie to w razie czego dzwońcie.

Moja maleńka już po sterylce.

Posted

[quote name='danyww']Cioteczko jedź nr 57 lub 80. Możesz wysiąść na przystanku Kuźnica i iść wzdłuż szosy bo po lewej i prawej są pola i chaszcze gdzie może być lub wysiąść na przystanku Szałsza i wracać.
Po lewej stronie (gdy wysiądziesz wcześniej) dojdzisz do Zodiaka.
Wiem, że ewunian też jutro chciała pojechać to może się umówicie. Ewunian ma tel do mnie to w razie czego dzwońcie.

Moja maleńka już po sterylce.[/QUOTE]

dobrze,że już po,teraz musi tylko wydobrzeć,mizianka dla maleńkiej

dziękuję za info
wybiera się jeszcze jedna cioteczka,byłoby super gdyby nas było więcej
wyruszamy z Rudy Śląkiej Goduli przez 15
mój nr tel 605989789
planuję zabrać:
smycz,obrożę,wydrukuję ulotki,taśmę do klejenia,coś do nęcenia...pomyślałam o surowej wątróbce
nie wiem co jeszcze

poczekamy spokojnie do powrotu ciotek z BB
trzymam kciuki bez ustannie

Posted

[quote name='Bgra']dobrze,że już po,teraz musi tylko wydobrzeć,mizianka dla maleńkiej

dziękuję za info
wybiera się jeszcze jedna cioteczka,byłoby super gdyby nas było więcej
wyruszamy z Rudy Śląkiej Goduli przez 15
mój nr tel 605989789
planuję zabrać:
smycz,obrożę,wydrukuję ulotki,taśmę do klejenia,[B]coś do nęcenia...pomyślałam o surowej wątróbce[/B]
nie wiem co jeszcze

poczekamy spokojnie do powrotu ciotek z BB
trzymam kciuki bez ustannie[/QUOTE]

z mojego doświadczenia wychodzi,że najlepsze są grube parówki

Posted

[quote name='danyww']Mój nr 693 828 488. W razie czego dzwońcie cioteczki to chociaż przez telefon coś podpowię. :-)[/QUOTE]

zapisałam,dziękuję

[quote name='wilczy zew']z mojego doświadczenia wychodzi,że najlepsze są grube parówki[/QUOTE]

wezmę parówki,dziękuję

Posted (edited)

Tarnowskie Góry oklejone w najbardziej "ludnych" miejscach - przystanki autobusowe, okolice hali targowej, ul. Piłsudskiego, Krakowska, przy przejściach dla pieszych, w Liceum Staszica na tablicy ogłoszeń; część ulotek rozdana, część rozłożona w widocznych miejscach. Jeden plakat wzięła spotkana na ulicy znajoma i obiecała powiesić w miejscu swojego zamieszkania. W naszym osiedlu też powieszone, chociaż wątpię, żeby Dropsik zakulał się aż tutaj. Teraz wróciłam.
Edit: dzwoniłam do syna, podrukował i porozdawał uczniom do porozwieszania.

Edited by zula131
Posted

więc wiemy tyle,że jesteśmy we dwie gotowe na jutrzejszą wyprawę
ja i Natie też z RŚ
[B]gdyby ktoś chciał się przyłączyć to:[/B]
wyruszamy [B]z Chebzia o 14:51[/B] autobusem [B]linii 870 [/B]w Gliwicach na Placu Piastów będziemy o 15:25
wyruszamy dalej autobusem linii 57 lub 80
Danyww kochana z którego przystanku?daleko od Placu Piastów?

Posted

[quote name='Bgra']więc wiemy tyle,że jesteśmy we dwie gotowe na jutrzejszą wyprawę
ja i Natie też z RŚ
[B]gdyby ktoś chciał się przyłączyć to:[/B]
wyruszamy [B]z Chebzia o 14:51[/B] autobusem [B]linii 870 [/B]w Gliwicach na Placu Piastów będziemy o 15:25
wyruszamy dalej autobusem linii 57 lub 80
Danyww kochana z którego przystanku?daleko od Placu Piastów?[/QUOTE]

Super!!! :multi:
Przystanek jest na ul.Piwnej, bliziutko. Z Placu Piastów kierujcie się na centrum handlowe Forum. Zapytacie kogoś. :lol:

Posted (edited)

[quote name='danyww']Super!!! :multi:
Przystanek jest na ul.Piwnej, bliziutko. Z Placu Piastów kierujcie się na centrum handlowe Forum. Zapytacie kogoś. :lol:[/QUOTE]

co ja bym bez Ciebie zrobiła:Rose:Forum znam
przesiadka:
57 o godz 15:52
80 o godz 15:30 możemy nie dobiec:razz:

ewunian mamy gdzieś Ciebie wyglądać?:lol:

Edited by Bgra
Posted

Bgra, zadzwoń do mnie, jadę z Wami jak dziś ciotki nie znajdą Dropsa. 796 920 231.

870 jedzie z Katowic, to się zgadamy i pojedziemy razem - jeśli będzie taka potrzeba (a mam nadzieję, że nie będzie)...

Posted

[quote name='ewu']Powodzenia Dziewczyny....[/QUOTE]

jeszcze mamy nadzieję,że cioteczki z BB odnajdą Dropsa...
ale z drugiej strony,pewnie uradowane znalazłyby sposób żeby nas o tym poinformować
umordowane będą strasznie,to drugi dzień
a tu taka późna pora

Posted

Dropsa ani śladu..... liczymy na odzew z plakatowania i robimy wielką akcje szukania w SOBOTĘ jeśli ktoś da radę się dołączyć....im Nas więcej tym lepiej.....
Zaraz będę czytać co tu się działo pod Naszą nieobecność :cool3:

Posted

[quote name='Lili8522']Dropsa ani śladu..... liczymy na odzew z plakatowania i robimy wielką akcje szukania w SOBOTĘ jeśli ktoś da radę się dołączyć....im Nas więcej tym lepiej.....
Zaraz będę czytać co tu się działo pod Naszą nieobecność :cool3:[/QUOTE]

O kurcze... Dropsik, gdzie Ty jesteś