Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mazowszanka']A co się dzieje z tą drugą sunią-matką ?[/QUOTE]
Jest u Maci, bardzo na razie wystraszona, nie lubi dotyku....:(

Posted

Zakupy dla[IMG]http://images10.fotosik.pl/3478/a35d86ac1e463f1d.jpg[/IMG] Bianki/Misi.

[IMG]http://images10.fotosik.pl/3478/bcc663d5039e9ebfgen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='jola_li']Elu, czy Ty masz na drugie (Św.) Mikołajka :)???
Nawet ten "prawdziwy" nie jest tak hojny jak Ty![/QUOTE]

Zgadzam się! Piękna wyprawka.
Mamuśka pozwala się już brać na ręce i dotykać. Więcej o niej dopiszę w drugim wątku. Mam też zdjęcia.

Posted

[quote name='Jota67']Witaj Miśka! Jakaś ty śliczna !!!!! Już masz ciotki, które cię kochają a reszta się ułoży :)[/QUOTE]

Witamy i tez mamy taka nadzieję:)

Posted

[quote name='mysza 1']Ślicznotka ta Wasza Misia :) Podobna do Piaska.[/QUOTE]

To prawda:-) Nie widzialam jej jeszcze na żywo. Pojadę do maleńkiej w niedzielę. Kiedy pomyślę, że jest jeszcze mniejsza niż moja Bafinka, aż się boję ją brać na ręce...

Posted

Dzisiaj byla u mnie Ania , ogladala Biankę i Bafinkę ze lzami w oczach.
Dla niej to tez tak jak i dla mnie nasza mniejsza Bafinka.

Postanowilysmy,ze bedziemy na nia wolaly Bianca, bo Misia kojarzy sie z wiekszym misiowatym psiakiem:)

Posted

[quote name='jola_li']Elu, czy Ty masz na drugie (Św.) Mikołajka :)???
Nawet ten "prawdziwy" nie jest tak hojny jak Ty![/QUOTE]

Jolu, niestety nie ;)

[quote name='Macia']Zgadzam się! Piękna wyprawka.
Mamuśka pozwala się już brać na ręce i dotykać. Więcej o niej dopiszę w drugim wątku. Mam też zdjęcia.[/QUOTE]

Cudownie, ze Śniezka robi postepy:)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Bianka bardziej do niej pasuje:-)[/QUOTE]

Zgadzam się ;). To są imiona wymyślone przez Panią, która je karmiła. Ciągle nam się myliły. W dodatku Śnieżka (mamuśka) jest raczej biszkoptowa więc imię całkiem nie pasuje. Bianka pasuje.

Posted

[quote name='Nutusia']Dodam tylko, że zmiana w banerku trwała TAK DŁUGO, bo w porze, w której napisałaś posta, Mattilu, Ellig gadała ze mną przez telefon ;)[/QUOTE]

:eviltong::evil_lol:[COLOR=#ffffff].....................................[/COLOR]

Posted

ona jest wielkości mojego wyrośniętego yoreczka! Czyli maleństwo mmimo wszystko. Jak ona sobie sama poradziła?! To jest dla mnie niepojęte! Moje malenstwo teraz już dupke grzeje w kołderce a jak tylko na dworze chłodniej to trzęsie się jak osika! I niestety jako jedyny na wsi chodzi zimą ubrany :(.
Ech...mam nadzieję, że Miśkę kiedyś czeka taki sam los....:):)

Posted

Bianka przyjedzie do Ani w sobotę 23 lutego.
Przywiezie ją pociagiem niezastąpiona Cioteczka [B]ludka[/B] :)

Sunię z dworca w Warszawie odbiorą Ania z Ewą Martą.

Posted

[quote name='Jota67']ona jest wielkości mojego wyrośniętego yoreczka! Czyli maleństwo mmimo wszystko. Jak ona sobie sama poradziła?! To jest dla mnie niepojęte! Moje malenstwo teraz już dupke grzeje w kołderce a jak tylko na dworze chłodniej to trzęsie się jak osika! I niestety jako jedyny na wsi chodzi zimą ubrany :(.
[/QUOTE]

Tez zadajemy sobie to pytanie jak taka malizna urodzona zima 2012r przezyla ten 1 rok, zime i jeszcze urodzila szczeniaki...:(