Ellig Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Mazowszanka']A co się dzieje z tą drugą sunią-matką ?[/QUOTE] Jest u Maci, bardzo na razie wystraszona, nie lubi dotyku....:( Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Zakupy dla[IMG]http://images10.fotosik.pl/3478/a35d86ac1e463f1d.jpg[/IMG] Bianki/Misi. [IMG]http://images10.fotosik.pl/3478/bcc663d5039e9ebfgen.jpg[/IMG] Quote
jola_li Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Elu, czy Ty masz na drugie (Św.) Mikołajka :)??? Nawet ten "prawdziwy" nie jest tak hojny jak Ty! Quote
Macia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='jola_li']Elu, czy Ty masz na drugie (Św.) Mikołajka :)??? Nawet ten "prawdziwy" nie jest tak hojny jak Ty![/QUOTE] Zgadzam się! Piękna wyprawka. Mamuśka pozwala się już brać na ręce i dotykać. Więcej o niej dopiszę w drugim wątku. Mam też zdjęcia. Quote
Jota67 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Witaj Miśka! Jakaś ty śliczna !!!!! Już masz ciotki, które cię kochają a reszta się ułoży :) Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Jota67']Witaj Miśka! Jakaś ty śliczna !!!!! Już masz ciotki, które cię kochają a reszta się ułoży :)[/QUOTE] Witamy i tez mamy taka nadzieję:) Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Ellig']Witamy i tez mamy taka nadzieję:)[/QUOTE] Ja jestem tego pewna:-) Quote
mysza 1 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ślicznotka ta Wasza Misia :) Podobna do Piaska. Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='mysza 1']Ślicznotka ta Wasza Misia :) Podobna do Piaska.[/QUOTE] To prawda:-) Nie widzialam jej jeszcze na żywo. Pojadę do maleńkiej w niedzielę. Kiedy pomyślę, że jest jeszcze mniejsza niż moja Bafinka, aż się boję ją brać na ręce... Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Dzisiaj byla u mnie Ania , ogladala Biankę i Bafinkę ze lzami w oczach. Dla niej to tez tak jak i dla mnie nasza mniejsza Bafinka. Postanowilysmy,ze bedziemy na nia wolaly Bianca, bo Misia kojarzy sie z wiekszym misiowatym psiakiem:) Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='jola_li']Elu, czy Ty masz na drugie (Św.) Mikołajka :)??? Nawet ten "prawdziwy" nie jest tak hojny jak Ty![/QUOTE] Jolu, niestety nie ;) [quote name='Macia']Zgadzam się! Piękna wyprawka. Mamuśka pozwala się już brać na ręce i dotykać. Więcej o niej dopiszę w drugim wątku. Mam też zdjęcia.[/QUOTE] Cudownie, ze Śniezka robi postepy:) Quote
Macia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Ewa Marta']Bianka bardziej do niej pasuje:-)[/QUOTE] Zgadzam się ;). To są imiona wymyślone przez Panią, która je karmiła. Ciągle nam się myliły. W dodatku Śnieżka (mamuśka) jest raczej biszkoptowa więc imię całkiem nie pasuje. Bianka pasuje. Quote
Mattilu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Ewa Marta']Bianka bardziej do niej pasuje:-)[/QUOTE] No to teraz musicie z Ellig zmieniać banerek:) Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Mattilu']No to teraz musicie z Ellig zmieniać banerek:)[/QUOTE] Mattilu, mówisz, masz:) Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dodam tylko, że zmiana w banerku trwała TAK DŁUGO, bo w porze, w której napisałaś posta, Mattilu, Ellig gadała ze mną przez telefon ;) Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Nutusia']Dodam tylko, że zmiana w banerku trwała TAK DŁUGO, bo w porze, w której napisałaś posta, Mattilu, Ellig gadała ze mną przez telefon ;)[/QUOTE] :eviltong::evil_lol:[COLOR=#ffffff].....................................[/COLOR] Quote
Jota67 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ona jest wielkości mojego wyrośniętego yoreczka! Czyli maleństwo mmimo wszystko. Jak ona sobie sama poradziła?! To jest dla mnie niepojęte! Moje malenstwo teraz już dupke grzeje w kołderce a jak tylko na dworze chłodniej to trzęsie się jak osika! I niestety jako jedyny na wsi chodzi zimą ubrany :(. Ech...mam nadzieję, że Miśkę kiedyś czeka taki sam los....:):) Quote
Ellig Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Bianka przyjedzie do Ani w sobotę 23 lutego. Przywiezie ją pociagiem niezastąpiona Cioteczka [B]ludka[/B] :) Sunię z dworca w Warszawie odbiorą Ania z Ewą Martą. Quote
Ellig Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Bianka.Jeszcze tylko 2 dni i bedziesz zaczynala nowy etep swojego zycia:) Quote
Ellig Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Nutusia']Już właściwie tylko półtora dnia ;)[/QUOTE] Znowu cos zle policzylam, sobota godz. 15? ;) Quote
Ellig Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Jota67']ona jest wielkości mojego wyrośniętego yoreczka! Czyli maleństwo mmimo wszystko. Jak ona sobie sama poradziła?! To jest dla mnie niepojęte! Moje malenstwo teraz już dupke grzeje w kołderce a jak tylko na dworze chłodniej to trzęsie się jak osika! I niestety jako jedyny na wsi chodzi zimą ubrany :(. [/QUOTE] Tez zadajemy sobie to pytanie jak taka malizna urodzona zima 2012r przezyla ten 1 rok, zime i jeszcze urodzila szczeniaki...:( Quote
Recommended Posts