Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa Marta']Małe Słonko rozkręca się w tempie błyskawicznym. Dostałam wczoraj jec=szcze jednego smsa od Ani:
[I][B]
Malutka ma dzisiaj zajęcie, pilnuje żółwia, który chodzi po działce. Jak się zmęczy, to kładzie się na nim i dopiero jak odpocznie, to wstaje i pozwala mu iść dalej. Cwaniara...

[/B][/I]Myślę, że Bianka powinna pójść do domu z jakimś zwierzakiem i najlepiej z ogródkiem, w którym mogłaby bez stresu biegać. W niej nie ma cienia agresji, tylko ciekawość świata i chęć do zabawy. Wspaniała jest...[/QUOTE]

Malutka Bianka nadrabia czas bezstresowego dziecinstwa, bawi sie nawet żółwiem, z żółwiem:)

Posted

[quote name='Nutusia']A jest już ogłaszana? Bo jej mama chyba już jakiś czas temu do domku pomaszerowała na 4 łapkach ;)[/QUOTE]

Jeszcze jej nie ogłaszamy Nutusiu. Czekamy jeszcze chwilkę. Po tym, co się stało z Atosem będę teraz dmuchać na zimne...

Posted

[quote name='wilczek007']zapiszę watek bo biedulka suńka przeurocza[/QUOTE]

Witamy Gościa, zostań z nami i Bianką:-)

Kochane, zdjęcia z żółwiem będą, jak dotrę do Bianki. Wiecie, że ostatnie 2 tygodnie były dla nas cięzkie z powodu śmierci Atosa
[*] Trudno było zmobilizować się, żeby pojechać dokądkolwiek.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Witamy Gościa, zostań z nami i Bianką:-)

Kochane, zdjęcia z żółwiem będą, jak dotrę do Bianki. Wiecie, że ostatnie 2 tygodnie były dla nas cięzkie z powodu śmierci Atosa
[*] Trudno było zmobilizować się, żeby pojechać dokądkolwiek.[/QUOTE]

To jest oczywiste i będziemy cierpliwie czekać. Tym bardziej, że szykuje się Wam kolejny stworek więc nie ma za bardzo czasu.

Posted

[quote name='Nutusia']O rany, Macia... nie poznałam Cię (będziesz bogata, co daj boże amen! ;)). Co to za radosna "twarz" w avatarku? :)[/QUOTE]

Co chwilę mi ktoś uwagę zwracał, że ten szczerzący się wilk z avatara wygląda dość "bojowo" więc czas na zmiany :razz:. A tak serio to mam dzisiaj koło i się musiałam uczyć więc nawet zmiana avatara wydawała się być bardziej atrakcyjną rozrywką. W avatarku jest moja Nanna. Takie cuś ze schroniska co to chyba miało być jamnikiem, ale nie wyszło. Małe, wredne, wszystkie psy się jej podporządkowują :evil_lol:. Zresztą nie ma się co dziwić:

[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/870774db9c72a28a.html[/url]

Posted

[quote name='Macia']To jest oczywiste i będziemy cierpliwie czekać. Tym bardziej, że szykuje się Wam kolejny stworek więc nie ma za bardzo czasu.[/QUOTE]
Dzisiaj Lacia odlawia Gabi, jutro Ewa jedzie po nią do Konina gdzie spotyka sie z Macia i Lacia / zabiera jeszcze szczeniaka jamnika, czekamy na kontakt p. Kasi/. Wraca do Warszawy i zawozi sunie do DT u Ani.

[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfQfUmS4XJFfuwNjTNFzRxKqZy35zBpYqkEqF1eNhUMjVsDY2ZAw[/IMG]

Posted

[quote name='Mattilu']A Gabi bedzie miala watek?[/QUOTE]
Gabi bedzie miala watek:)
Dzisiaj rano udalo sie ją odłowic, transport zostal przelozony na jutro.

[IMG]http://images10.fotosik.pl/3955/2a173fc980bd8fd7gen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mattilu']To juz biegne ogladac, a tu bede wracac po nowe opowiesci o Biance i zolwiu:)[/QUOTE]

Wpadaj tu koniecznie Mattilu:-) Jutro pstryknę Biance nowe zdjęcia:-) Czy będą z żówiem, nie wiem, bo Bianka może być zestresowana albo zaciekawiona nową sunią, którą jutro pozna.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Eluś wszystkie rozliczenia porobię jutro. Przeleję Ci też pieniądze za te puszki, ale dzisiaj muszę już znikać i zająć się domem...[/QUOTE]
Spokojnie, spokojnie:)
Dobrego dnia dla Wszystkich:)