Jump to content
Dogomania

Starsi państwo przygarneli GROMADĘ zwierzaków ,wieś Mętków. CD.starego watku

Recommended Posts

Posted

świetnie, że doszła, poczcie nie ufam. osttanio polecony przyszedł otwarty i to skutecznie otwarty..

paczka była z rzeczami długoterminowymi. cieszymy się, że się przyda.

mam nadzieję, dzięki pomocy ludzi państwo będa mogli kupić leki....

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Poker']Poproszę adres państwa, bo naszykowałam 30.kg pakę żywnościowo-odzieżową dla ludzi.[/QUOTE]

Poker wybacz ,że nie widziałam wczesniej tego wpisu.
Za kartke oczywiście podziekuje.

Wczoraj dzwoniła p. Danusia .Kolejny kotek chory. Będzie miał wycinany czerniak.

Posted

czerniak kiepska sprawa.

co do tej kartki, to chciałam powiedziec, ze nie potrzebuję w sumie dowodów wdzięczności, wewnętrznie jestem przekonana, ze tą wdzięczność czują, sama bym czuła i troche mi głupio, ze wydają kasę na kartki, bo jakieś tam porozumienie między ludźmi czuję bez kartek.

ale też jakos rozumiem, ze państwo potrzebują takiego działania, chcą się czuć podmiotem, a nie przedmiotem działań.

Posted

[quote name='sleepingbyday']czerniak kiepska sprawa.

co do tej kartki, to chciałam powiedziec, ze nie potrzebuję w sumie dowodów wdzięczności, wewnętrznie jestem przekonana, ze tą wdzięczność czują, sama bym czuła i troche mi głupio, ze wydają kasę na kartki, bo jakieś tam porozumienie między ludźmi czuję bez kartek.

ale też jakos rozumiem, ze państwo potrzebują takiego działania, chcą się czuć podmiotem, a nie przedmiotem działań.[/QUOTE]

Mądrze powiedziane!

Posted

[quote name='Poker']Dzisiaj pojechało 30 kg do państwa.[/QUOTE]

Bardzo dziekuję. Będzie zaskoczenie.

[quote name='sleepingbyday']bosko :-). dajcie znać, co z tym czerniakiem, jak juz będzie wiadomo.[/QUOTE]

Dam znac ,co i jak.

Posted

[quote name='Poker']Dzisiaj pojechało 30 kg do państwa.[/QUOTE]

No i dotarło . Zdziwienie ogromne ,już nie wiedzą jak dziękować. Ja równiez dziękuję. Jesteście niesamowici.

Kotek po operacji .Ma dość dużo wycietej skóry ,ale jak narazie trzyma się dobrze. Zobaczymy co dalej.

Posted

[quote name='Poker']Cieszę się ,ze paka dotarła i mam nadzieję ,że się coś z niej przyda.
Za jakiś czas powtórzę wysyłkę.[/QUOTE]
Och,napewno sie przyda ,wiem tylko ,ze większość dla nich przeznaczone.

[quote name='cisowianka']Fajnie się czyta takie wieści.[/QUOTE]

Miło sie czyta ,a jak miło się słucha ,jak zadzwonią i cieszą sie jak dzieci ,że ktoś pamięta,że pomaga.

Posted

Hej chcę wysłac paczkę , jakies specjalne potrzeby dla zwierzaków? i czy leki dla Państwa te same co w grudniu czy coś się zmieniło ?

Posted

[quote name='Poker']Dostałam od państwa kartkę z podziękowaniami.[/QUOTE]
Przekażę podziekowania.

[quote name='jkp']Hej chcę wysłac paczkę , jakies specjalne potrzeby dla zwierzaków? i czy leki dla Państwa te same co w grudniu czy coś się zmieniło ?[/QUOTE]
Raczej nic sie nie zmieniło . Będe dzwoniła to sie dowiem .

Posted (edited)

[quote name='jkp']zamówiłam karmy , dostawa kurierem w środę 5.06[/QUOTE]

No i już dzis dotarła. Własnie do mnie dzwonili. BARDZO DZIEKUJĘ w ich imieniu. Pani troche zmartwiona ,bo adres jest bez nazwiska ,jedynie miejscowość( Klewnowo). Miała ochotę sama podziekować i wysłac kartkę.

Kochani jestescie. :loveu:

edit. Kotka ma zdjete szwy czuje się dobrze,ale problem z Dolarem ,bo pogryzł go Misiek. Na szczęscie nie grożnie .Mają urwanie krawatki. Musza ciagle go pilnowac ,bo Misiek jakoś nie może zaakceptować Dolara.

Edited by Javena
Posted

[quote name='mestudio']A ja zaglądam i pilnuję czy nie trzeba wysłać pieniążków na jakieś szczepienia?[/QUOTE]
Szczepienia w lipcu. Będę meldowac.:)

Posted

adres na paczce to chyba adres sklepu , adresu zamawiającego tam nie ma nie ma. Ale ja juz dostałam kartkę w grudniu i po prostu wystarczy mi ,że Państwu sprawię radość :)

Posted

[quote name='jkp']adres na paczce to chyba adres sklepu , adresu zamawiającego tam nie ma nie ma. Ale ja juz dostałam kartkę w grudniu i po prostu wystarczy mi ,że Państwu sprawię radość :)[/QUOTE]
To ja jeszcze raz bardzo dziekuje. Radość przeogromna. :multi:

• 4 weeks later...