tiggi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Lea do domku, najlepszego, najkochańszego! Quote
Gabi79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jestem na prośbę Beatki, biedna sunia. Do mnie ostatnio dzwoniła Pani z Gliwic w sprawie Stefy, szukała dużej młodej, najlepiej długowłosej suni. Zadzwonię, zapytam Quote
Beatkaa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Gabi79']Jestem na prośbę Beatki, biedna sunia. Do mnie ostatnio dzwoniła Pani z Gliwic w sprawie Stefy, szukała dużej młodej, najlepiej długowłosej suni. Zadzwonię, zapytam[/QUOTE] Dzięki kochana :Rose::Rose: Quote
Gabi79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Beatkaa']Dzięki kochana :Rose::Rose:[/QUOTE] Przesłałam Pani link do wątku Quote
Nadziejka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Zagladam na zaproszenie Beatki:iloveyou:sliczna sunieczka i tyle juz przeszla ....:shake: sciskam mocno za zdrowko i za cud- za domus:modla::modla: Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 :kciuki: Za Leę! Mnóstwo :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: za Lijkę! Niech złota Lijuchna do domku najlepszego pędzi! ;) Quote
Makila Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Zaglądam do bidulki na zaproszenie Lili8522. Strasznie ją potraktowali kumple z boksu :-( Tyle się wycierpiała. Ta agresja w stosunku do psów to pewno ze strachu, więc do opanowania. No chyba, że to ona zaczepiała i skończyło się to dla niej tak tragicznie. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='inka33']:kciuki: Za Leę! Mnóstwo :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: za Lijkę! Niech złota Lijuchna do domku najlepszego pędzi! ;)[/QUOTE] Dobrze Ci idzie ciotka ;) Lelusia? Lelcia? :cool3: [quote name='Gabi79']Jestem na prośbę Beatki, biedna sunia. Do mnie ostatnio dzwoniła Pani z Gliwic w sprawie Stefy, szukała dużej młodej, najlepiej długowłosej suni. Zadzwonię, zapytam[/QUOTE] Duża to może ona nie jest... na długowłosą się tylko łapie ;) Ale dziękuję!!! [quote name='Makila']Zaglądam do bidulki na zaproszenie Lili8522. Strasznie ją potraktowali kumple z boksu :-( Tyle się wycierpiała. Ta agresja w stosunku do psów to pewno ze strachu, więc do opanowania. No chyba, że to ona zaczepiała i skończyło się to dla niej tak tragicznie.[/QUOTE] Patrząc na to, że to młoda, raczej wycofana sunia to strzelam na strach. Zwłaszcza, że starsze psy-rezydenci szybko potrafią wyniuchać, kto jest najsłabszy w stadzie i potem tak to się kończy... :( Quote
Beatkaa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jest już banerek od niezawodnej cioci fochu :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239869-Lea-pogryzione-psie-dziecko%21%21%21-POMOCY%21-Pilnie-szukamy-DT%21%21%21"][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/7316/leau.jpg[/IMG][/URL] Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobrze Ci idzie ciotka ;) Lelusia? Lelcia? :cool3: [/QUOTE] Wiesz, mój miszcz zdrabniania wymiękł... to muszę sobie jakoś próbować radzić sama, no nie? :p Tobie też niezgorzej! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Beatkaa']Jest już banerek od niezawodnej cioci fochu :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239869-Lea-pogryzione-psie-dziecko!!!-POMOCY!-Pilnie-szukamy-DT!!!"][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/7316/leau.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Jejuniu, cudny bannerek!!! Zaraz wrzucam do podpisu!!! :) Quote
Lili8522 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='inka33']Wiesz, mój miszcz zdrabniania wymiękł... to muszę sobie jakoś próbować radzić sama, no nie? :p Tobie też niezgorzej! :)[/QUOTE] A może [B]Leńa[/B]? :evil_lol: Quote
Agnieszka103 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Lili8522']Dziękujemy, że jesteś zaraz wyślę numer konta :)[/QUOTE] Widzę, na pierwszej stronie, że moja wpłata już dotarła. Cieszę się i mam nadzieję, że bazarek cegiełkowy dla małej się rozkręci. Trzymam kciuki za nią! Quote
Martika&Aischa Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Pokazuj się sunieczko kochana......... Quote
Beatkaa Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 I w południe też przypominamy o Lei ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 No póki co ten bazarek cegiełkowy coś kiepsko.. Cioteczki, która może - podrzucać! :) Quote
dangos19 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 No to poszło dla Lei 50,00 zł, tyle mogłam, oby dziewczyna szybko wydobrzała i znalazła spokojny domek Quote
Makila Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Co tam słychać u księżniczki? Ona ma taki smutne oczy na zdjęciach jak miał Rino kiedy do mnie przyjechał :-( Quote
paula_t Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ciotki, zajrzyjcie do olkuskiej bidy. Jego towarzysza niestety już nie ma, zapadł się pod ziemię... :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238678-Potrzebny-pilnie-DT%21%21%21%21Podobny-do-jamnika-kr%C3%B3tko%C5%82apek-w-Olkuszu[/url] I udostępniajcie proszę fb, potrzeba więcej ludzi, bo inaczej nic z tego nie będzie: [url]https://www.facebook.com/events/338854222899639/[/url] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='dangos19']No to poszło dla Lei 50,00 zł, tyle mogłam, oby dziewczyna szybko wydobrzała i znalazła spokojny domek[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękujemy!!! :loveu: [quote name='Makila']Co tam słychać u księżniczki? Ona ma taki smutne oczy na zdjęciach jak miał Rino kiedy do mnie przyjechał :-([/QUOTE] Była zdezorientowana okrutnie. Tego samego dnia wyciągniecie ze schronu, nieprzyjemna wizyta u weta, i transport od ciotki do ciotki... Teraz jest już lepiej. Mała coraz swobodniej się czuje i coraz dłużej potrafi wytrzymać bez polka :) Dziś pierwszy raz została kilka godzin sama i zniosła to bardzo grzecznie. Mam jeszcze parę zdjęć z poniedziałku to zaraz coś wygrzebię :) Quote
Recommended Posts