Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']katik - bardzo, bardzo dziękujemy Ci za wizytę! :Rose:[/QUOTE]
Nie ma za co dziękować. :)
To była moja pierwsza wizyta przedadopcyjna, mama nadzieję, że adopcja będzie udana, bo będę miała wyrzuty sumienia. :lol:

Posted

Dziękuję pięknie za wizytę :)
Jestem pewna że Bobik będzie tam miał dobrze.
Bobik pakuje walizki

Aha - przez ogrodzenie już nie przechodzi bo... zrobił się z niego tłustawy serdelek :)

Posted

[quote name='aikowo']jest idealny dom dla Bobika
Pani emerytka 60 lat co potrzebuje piesunia synusia, no target Bobikowy
Pani przemiła
Ja jade na Sląsk i mogla bym go zawiezc, pytanie czy ktos by zroil Pani wizyte przedadopcyjna jutro?
W środę jadę do Gliwic to bym mogla go podrzucić
Myslę że wizyta przed adopcyjna jest formalnością :)

Cieszę się ogromnie, że Bobisław już na walizkach! :multi: Uroczy cudaczek... :loveu:

Ciocia, jak Ty do Gliwic jedziesz, to może tu byś na coś do pomocy się zdała (jeżeli byś mogła):
http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-Drops-UCIEK%C5%81!!!!!!-LUDZIE-Z-GLIWIC-ZABRZA-I-OKOLIC-NA-POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/page26

Jak już znasz wątek Dropsa uciekiniera, to przepraszam... :oops:

Posted

[quote name='inka33']Cieszę się ogromnie, że Bobisław już na walizkach! :multi: Uroczy cudaczek... :loveu:

Ciocia, jak Ty do Gliwic jedziesz, to może tu byś na coś do pomocy się zdała (jeżeli byś mogła):
http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-Drops-UCIEKŁ!!!!!!-LUDZIE-Z-GLIWIC-ZABRZA-I-OKOLIC-NA-POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/page26

Jak już znasz wątek Dropsa uciekiniera, to przepraszam... :oops:

wysyłam Ci na PW mojego maila, wyślij mi plakat jak najszybciej. Dzisiaj jestem w Wawie i mam dostęp do kolorowej kopiarki.
Ja co prawda poruszam się raczej autostradami a moim punktem docelowym jest koniec świata otoczony polami ale na końcu świata pracuje ok 1.000 osób :) wywieszę im na tablicy
Moge tez przekazać plakat do firmy która zajmuje się przewozem osób a szefowi są wrażliwi na los psio - koci

Posted

Pieniądze za paliwo już na moim koncie - bardzo dziękuję!
Życzę Bobisiowi szczęścia i miłości. Czasami zasady są lepsze niż ich brak ;)
Powodzenia, Psiaczku :)

Posted

[quote name='Juldan']O rety, rety, rety :multi: aikowo czy to przypadkiem nie najszybsza adopcja???
Bobik trzymam za Ciebie kciuki :)[/QUOTE]

Tak najszybsza z moich wszystkich :)
Dziękuj Juldanowa jeszcze raz za ogłoszenia.
Bez Ciebie Bobik dalej by u mnie zipował.

Posted

Ojej, smutna wiadomość...
Na szczęście Bobiś nie wie jaki był plan i co się stało ;) Powtarzam wciąż i do znudzenia - nigdy nie ma tego złego, co by na LEPSZE nie wyszło :)

Posted

[quote name='Nutusia']Ojej, smutna wiadomość...
Na szczęście Bobiś nie wie jaki był plan i co się stało ;) Powtarzam wciąż i do znudzenia - nigdy nie ma tego złego, co by na LEPSZE nie wyszło :)

Też tak uważam :) I tej wersji będziemy się trzymać ;)

Posted

[quote name='katik']O kurcze, jaka szkoda. :(
Może jednak jak już syn Pani Ireny wyjdzie ze szpitala to wtedy Bobik u niej zamieszka.[/QUOTE]

No może, chyba, że w międzyczasie znajdzie się inny super dom :)