Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwoniłam do weta, jutro kolejne badania i USG...
ten brzuszek się nie zmieni... wygląda tak w wyniku przebudowy ściany pęcherza... jest on rozdęty i tak będzie, ona zbyt długo chorowała, trwało to miesiącami...

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora - jasne, wstawiaj, a ja będę systematycznie uzupełniać.
danavas - jak będzie ten post wszystko przeniosę na właściwe miejsce :)

A ten brzuszek... on na zdjęciach wygląda jak by był stan zapalny :( Może jednak da się coś zrobić?

Posted

[quote name='Funky']Isadora - jasne, wstawiaj, a ja będę systematycznie uzupełniać.
danavas - jak będzie ten post wszystko przeniosę na właściwe miejsce :)

A ten brzuszek... on na zdjęciach wygląda jak by był stan zapalny :( Może jednak da się coś zrobić?[/QUOTE]

no niestety nie...to się wszystko przebudowało, ściana żołądka ma już taką strukturę i tego nie zmienimy...ale nasza księżniczka przytyła 60 dkg:)

Posted

[quote name='danavas']poprosiłam opiekunkę suni aby weszła na wydarzenie i pisała co u dziewczynki, będzie świeże info i jakieś fotki tez...[/QUOTE]

Daj mi na priva jak sie nazywa (domyśłam sie ale potrzebuje pewności) to będe robic zbiorcze komunikaty i wstawiaćdo tekstu wydarzenia bo za chwile 20 osób będzie pytało o to samo. Tam nie da się zachować chronologicznego ciagu wpisów. mam bardzo dużo pytań tez na priva.

Posted

[quote name='RudziaPaula']Pierwsza kaska dla dziewczyny poszła :)[/QUOTE]

Baaaardzo dziękujemy :loveu: Jak tylko wskoczy na konto zaraz uzupełnię rozliczenia :)

Posted

[quote name='Isadora7']Daj mi na priva jak sie nazywa (domyśłam sie ale potrzebuje pewności) to będe robic zbiorcze komunikaty i wstawiaćdo tekstu wydarzenia bo za chwile 20 osób będzie pytało o to samo. Tam nie da się zachować chronologicznego ciagu wpisów. mam bardzo dużo pytań tez na priva.[/QUOTE]

Wysłałam Ci na nią namiar na FB...ona wejdzie i napisze co tam u sunieczki... jutro tez ma z nim iść do weta...
starałam się odpowiadać na wszystko...

Posted

[quote name='danavas']dzwoniłam do weta, jutro kolejne badania i USG...
ten brzuszek się nie zmieni... wygląda tak w wyniku przebudowy ściany pęcherza... jest on rozdęty i tak będzie, ona zbyt długo chorowała, trwało to miesiącami...[/QUOTE]

Zaciskam z całych sił za zdrówko Melusi!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Marlena:)']Matko, to wygląda jak wodobrzusze :shake:
Nasza paluchowa suka z nowotworem wątroby wyglądała identycznie (jeśli chodzi o stan fizyczny)...
Trzymam za Was kciuki![/QUOTE]
...tfu, ftu!...
Melusiu, teraz już będzie tylko lepiej:)

Posted

[quote name='danavas']dziewczyny... Paulina która opiekuje się sunią jest już w kontakcie z fundacją, ta fundacja być może przejmie psinkę:)[/QUOTE]
O to by było wspaniale.

Posted

[quote name='Funky']Na facebooku też było wczoraj wieczorem zainteresowanie naszą dziewczynką :)[/QUOTE]

Obv zainteresowanie było skuteczne i ktoś by ją przygarnął dla niej byłaby to szansa na cudowną starość :)