AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Gabi79'][URL="http://www.kamiron.com/"] http://www.kamiron.com/[/URL] Znalazłam ten hotel, ale jest tylko nr tel. Aguś, mogła byś jutro zadzwonić i zapytać o cenę. Ja jestem spłukana do zera:-([/QUOTE] Jasne Gabrysiu zadzwonię;) [quote name='brunka']Moje psiska też ładują się w samochód jak widzą drzwi otwarte, nie da się posprzątać bo państwo zaraz zajmuje miejsca w oczekiwaniu na........ :evillaug: Deklaruję stałą dychę jak się nic nie znajdzie[/QUOTE] Pięknie dziękujemy :loveu::Rose::Rose: [quote name='Justa i zwierzaki']Taki ładny a bezdomny :(:(:([/QUOTE] Jest śliczny zdjęcia nie oddają jego urody:loveu: Quote
Gabi79 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='AgusiaP']Jasne Gabrysiu zadzwonię;) Pięknie dziękujemy :loveu::Rose::Rose: Jest śliczny zdjęcia nie oddają jego urody:loveu:[/QUOTE] To super Aguś!!!!!!!! Niby tyle PDT, a nigdzie miejsc nie ma:-( Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='paula_t']Jestem u Czakusia. AgusiaP Ty jesteś jak magnes na te bidy;) Ciotki, a tam gdzie miała Zosia jechać nie można czarnuszka dać?[/QUOTE] Dzięki, że jesteś z nami:loveu::calus::calus::calus: Oj chyba muszę zamknąć się w domu nie wychodzić:shake: W niedzielę jak byłyśmy z Biszkopcikiem na spacerze jakaś duża bida podleciała a Myszka do Zosi, że to dlatego, że ja jestem...:roll: [quote name='Gabi79']To super Aguś!!!!!!!! Niby tyle PDT, a nigdzie miejsc nie ma:-([/QUOTE] Za dużo tych bid Gabrysiu:-( Quote
Mysza2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='paula_t']Jestem u Czakusia. AgusiaP Ty jesteś jak magnes na te bidy;) Ciotki, a tam gdzie miała Zosia jechać nie można czarnuszka dać?[/QUOTE] Jutro zadzwonię tam, ale Kikou na ogół staruszki przyjmuje. Nie wiem ile CZaki ma lat , wg mnie bardzo młody nie jest, ząbki ma już nie za ładne, ale dziadziusiem nie jest. Agusi nie wolno z domy wypuszczać:( Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mysza2']Jutro zadzwonię tam, ale Kikou na ogół staruszki przyjmuje. Nie wiem ile CZaki ma lat , wg mnie bardzo młody nie jest, ząbki ma już nie za ładne, ale dziadziusiem nie jest. Agusi nie wolno z domy wypuszczać:([/QUOTE] Nie wolno ... Quote
Gabi79 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Otrzymałam taką odp. z jednego z hotelików: " [B]Mogę go przyjąć. Niestety mam tylko boksy zewnętrzne. Są ocieplane budy, wybiegi 25 m2. Do dyspozycji pomieszczenie również w domku, ale ten nie jest ogrzewany. Myślę, że chłopak da radę. Ostatnio była u mnie sunia spanielka (domowa) i wytrzymaliśmy w te największe mrozy. A zima lada moment się kończy ;-) Cena 350 zł + wyżywienie + ewentualne koszty weterynaryjne. Jeśli będziecie zainteresowani proszę dzwonić[/B]" Ale takiej kwoty stałych dekl. chyba nie uda nam się uzbierać Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Gabi79']Otrzymałam taką odp. z jednego z hotelików: " [B]Mogę go przyjąć. Niestety mam tylko boksy zewnętrzne. Są ocieplane budy, wybiegi 25 m2. Do dyspozycji pomieszczenie również w domku, ale ten nie jest ogrzewany. Myślę, że chłopak da radę. Ostatnio była u mnie sunia spanielka (domowa) i wytrzymaliśmy w te największe mrozy. A zima lada moment się kończy ;-) Cena 350 zł + wyżywienie + ewentualne koszty weterynaryjne. Jeśli będziecie zainteresowani proszę dzwonić[/B]" Ale takiej kwoty stałych dekl. chyba nie uda nam się uzbierać[/QUOTE] Wydaje mi się, że to dużo.... Quote
Mysza2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='AgusiaP']Wydaje mi się, że to dużo....[/QUOTE] oj dużo, mam nadzieję że znajdziemy coś tańszego, Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 dzięki kochana, że jesteś a ja miałam właśnie do Ciebie wysyłać PW;) Quote
Gabi79 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Cioteczki, Czakiego trzeba jak najszybciej wykastrować!!!! Leżał w przedpokoju, ale jak tylko poszłam do łazienki skoczył mi na nogę, nie mogłam go uspokoić, jest strasznie nachalny, czy stoję, czy usiądę on kopuluje. Zaczął dyszeć i piszczeć, a potem podszczekiwał. Teraz znów jest w przedpokoju, ale jak tylko zobaczy żywą duszę na horyzoncie od razu się zaczyna. Kajtek z przerażenia uciekł za kanapę..... Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Gabi79']Cioteczki, Czakiego trzeba jak najszybciej wykastrować!!!! Leżał w przedpokoju, ale jak tylko poszłam do łazienki skoczył mi na nogę, nie mogłam go uspokoić, jest strasznie nachalny, czy stoję, czy usiądę on kopuluje. Zaczął dyszeć i piszczeć, a potem podszczekiwał. Teraz znów jest w przedpokoju, ale jak tylko zobaczy żywą duszę na horyzoncie od razu się zaczyna. Kajtek z przerażenia uciekł za kanapę.....[/QUOTE] Pewnie dlatego się go pozbyli.... Mój Kajtunio biedny .... Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Czyli....jest bardzo ....mhy....zywotny?....:):) Quote
Mysza2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Aimez_moi']Czyli....jest bardzo ....mhy....zywotny?....:):)[/QUOTE] Dokładnie tak:) [quote name='bozenazwisniewa']zaznaczam wątek[/QUOTE] Bardzo dziekuję za obecność:) Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Aimez_moi']Czyli....jest bardzo ....mhy....zywotny?....:):)[/QUOTE] Oj bardzo bardzo... [quote name='bozenazwisniewa']zaznaczam wątek[/QUOTE] dziękujemy, ze jesteś z nami:lol: Quote
asiuniab Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 piękny Czakulec, ja już nic nie wyskrobię, jestem grubo, grubo pod kreską, ale będę z Wami; Quote
Gabi79 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='AgusiaP']Pewnie dlatego się go pozbyli.... Mój Kajtunio biedny ....[/QUOTE] Pewnie tak, macie jakiś pomysł gdzie i kiedy na kastrację???? No i oczywiście kwestia finansowa. Ja mam na koncie tylko pieniądze Stefy. Chyba żeby się zwrócić do Kundelkowej Skarbonki z prośbą o pomoc? Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='asiuniab']piękny Czakulec, ja już nic nie wyskrobię, jestem grubo, grubo pod kreską, ale będę z Wami;[/QUOTE] wielkie dzięki:lol: Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Gabi79']Pewnie tak, macie jakiś pomysł gdzie i kiedy na kastrację???? No i oczywiście kwestia finansowa. Ja mam na koncie tylko pieniądze Stefy. Chyba żeby się zwrócić do Kundelkowej Skarbonki z prośbą o pomoc?[/QUOTE] Zadzwonię jutro i popytam w jakiej cenie jest u nas kastracja, ale na razie nie mamy co z nim zrobić.... Zaraz poszukam wątku Kundelkowej Skarbonki Quote
stzw Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ze swojej strony mogę zaproponować kastrację za 150 zł w Katowicach. Quote
Kamila Proc Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 jestem, choc niestety pomoc nie moge Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='stzw']Ze swojej strony mogę zaproponować kastrację za 150 zł w Katowicach.[/QUOTE] Dzięki :lol: a w jakiej klinice? zobaczymy jakie mają ceny w Dąbrowie... [quote name='Kamila Proc']jestem, choc niestety pomoc nie moge[/QUOTE] Dzieki Kamilko, że jesteś :lol: Quote
BERKANO Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 dzięki Myszko za zaproszenie, ale naprawdę nic nie dam rady pomóc :shake: Sama mam 2 psiaki w hotelach, z czego jednego w 100% z własnej renty utrzymuję, bo składek brak :-( ewentualnie możecie zrobić tak, jak ja z REksem, pod warunkiem, że zajmie się tym osoba, która nie ma żadnego innego psiaka na utrzymaniu i utrzymywać bazarami. Staruszek jest tak utrzymywany półtorej roku i z nim daję radę, ale z drugim się przeliczyłam. Powodzenia życzę Quote
agata51 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Stawiam się na prośbę AgusiaP. Czaki przypomina mi jednego z moich tymczasów: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194703-*FPR-ZWP*-Niko-psi-arystokrata-wyrzucony-na-wsi-MA-WSPANIAŁY-DOM[/URL] Pewnie dyszkę/mies. jeszcze dla niego wysupłam. Quote
Recommended Posts