Ewelinaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='sonek666']Na razie zapisuję. Na weekend mogę popracować nad bazarkiem i w ogóle coś pomyśleć czy coś ;) Mordeczka cudna- taki jakiś pogodny i zainteresowany tym co się dzieje :loveu: EDIT: trza by jakiś smutniejsze zdjęcia do ogłoszeń porobić bo On jest zdecydowanie za wesoły na tych zdjęciach :evil_lol: Jak ma być ckliwie oczywiście ;)[/QUOTE] Te jak i inne zdjecia pokazują nasze schroniskowe psy z nieco pogodniejszej strony. Nie chcemy by ludzie oglądali je smutne, załamane, przestraszone czy zdepresowane. Pokazujemy,że niektóre z nich , potrafią się cieszyć z krótkiego spaceru, obecności człowieka. I taki właśnie jest Thomas, uwielbia kontakt z człowiekiem, nawet te 20 min odmieniają mu częściowo życie. Uwielbia smakołyki. :) Może i jemu uda się znaleźć na stare lata domek chociażby tymczasowy :) Quote
natie Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='kizimizi']jakby ktos napisal tekst do ogloszen,na tzw."litosc" to wykupie mu pakiet. Tylko taki sciskajacy za sercr musi byc, ze byl pobity, ze teraz inne psy mu dokuczaja, ze sobie nie radzi. DT powinno sie znalezc.[/QUOTE] jakby co to ja chętnie zrobię ogłoszenia - mam bazarek ogłoszeniowy, ale zrobię za friko :) tylko potrzebny tekst :) Quote
Lu_Gosiak Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ja tez jestem na zaproszenie potem poczytam:) i wroce Quote
yoshi22 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jestem :) Widzę, że po telefonie do schronu już zaczęłaś działać ! Super :) Ja mogę dać 5 zł miesięcznie póki co... niestety więcej nie dam rady. Jednorazowo też coś więcej może być. Thomas jest wspaniałym psem, mimo ślepoty potrafi doskonale prosić o smakołyki i dobrze wie gdzie się wpatrywać w tego człowieka :) Na spacerach nie potrzeba mu wiele, chodzi spokojnie na smyczy, obwąchuje, zapomina się że jest ślepy bo tak dobrze zna teren :) Quote
tymuś Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 osobiście miałem zaszczyt poznać Tomasa i powiem wam że piękny jest na pewno jeśli ktoś dałby mu dom to byłby niesamowicie zadowolony!!! Quote
Hope2 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 jestem na zaproszenie. Rozumiem,że DT już jest-ale płatny.tak? Quote
Malgoska Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 jestem u dziadzia; śliczny; zapisuję wątek. Quote
BORYSboxer Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Również jestem,jeśli już będzie jakaś zrzutka to coś jednorazowo podeślę.... Quote
__Lara Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jestem u psiaczka. Tak żal takich dziadków, tyle lat muszą czekać żeby ktoś je w końcu zauważył :( ile jest takich psiaków, których nikt nie zauważy :( Quote
asiuniab Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 na razie nie mam z czego wspomóc, ale jak tylko będę cosik mieć, to przeleję dla Thomasa; Quote
Javena Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Ewelinaaa']A mi się nie wyświetla wydarzenie Thomasa :([/QUOTE] [url]http://www.facebook.com/events/202501776559192/?ref=2[/url] Quote
Karro Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jestem Zioberku. Powiedz mi zrobić mu bannerek? Quote
Ewelinaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='understandme']Jestem Zioberku. Powiedz mi zrobić mu bannerek?[/QUOTE] Banerek świetna sprawa. Można zrobić :) [quote name='Javena'][URL]http://www.facebook.com/events/202501776559192/?ref=2[/URL][/QUOTE] A jeśli chodzi o to wydarzenie, to wciąż się nie otwiera... Wyświetla się strona ze wszystkimi wydarzeniami, każdego miesiąca. Nie wiem czy tylko mi tak się robi, czy jak.. Quote
yoshi22 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Mi w dalszym ciągu wydarzenie na facebooku się nie wyświetla, wyskakuje tylko ogólny kalendarz Quote
Maria1957 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ... w tej chwili co mogę to tylko wspierać duchowo ... trzymać kciuki za powodzenie "akcji zabrania ze schroniska" ... będę zaglądać co jakiś czas ... Quote
stepelkaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jestem stary. Nie widzę. Umrę tu. Już nigdy nie poczuję innego miejsca, ciepłego, przy Tobie. Jesteś w stanie powiedzieć mi prosto w pyszczek, że nieprawdę nie mam szans ? Nie musisz, tylko odwrócisz głowę i pójdziesz dalej. Myślisz, że tego nie wiem? Każdy tak robi. KAŻDY. Każdy wolałby zdrowego, młodego, rasowego psa. Ale czy to moja wina, że jestem taki przeciętny, że nie mam już roku? Czy to moja wina, że zostałem tak pobity, że już nigdy nie ujrzę roześmianych oczu właściciela, jego uśmiechu, głaskającej ręki, zielonej pachnącej trawy... Ale.. o czym ja w ogóle mówię, przecież jestem tu z psim wyrokiem, ja nie zasługuję na właściciela. Czuję to, czuję, że nikt nie mnie kocha, że nikt się nie zachwyca. A tak bardzo bym chciał. Ale nawet o tym nie szczeknę. Wolę udawać, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Siedzę od 4 kwietnia 2009 roku i dostałem DOŻYWOCIE. może chociaż jakieś zdanie się przyda ;) Quote
Ewelinaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ja też napisałam tekst , ale nie wiem czy się nada do ogłoszeń... Quote
Ewelinaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [SIZE=3][FONT=times new roman][COLOR=#2F4F4F][I]Jakie to uczucie, gdy zawodzi człowiek Chcesz sie dowiedzieć, to zaraz Ci powiem Posłuchaj historii,która urzeknie Cię, Wysłuchaj prawdy o niewidomym psie Nie widzi słońca,błękitu nieba Nie widzi traw i wysokiego drzewa Ciemnością jest jego cały świat Takie życie ma już od kilku lat Sam człowiek bez serca zgotował mu taki los Bił go po głowie, łapkach i nawet w nos Teraz na świat nie spojrzy juz nigdy oczami Będzie widział mrok długimi latami Może to dobrze ,że nie widzi gdzie jest Gdzie sie meczy niewidomy pies Schronisko to nie miejsce dla tego stworzenia Gdzie boks ma charakter zimnego więzienia Daj mu rodzinę i miłość co dnia Niech na stare lata dom wspaniały ma[/I] [/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][I]On czeka na Ciebie w opolskim schronisku Czeka z wielkim uśmiechem na pysku. [/I][/COLOR][COLOR=#b22222] [/COLOR] Quote
danavas Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Ewelinaaa'][SIZE=3][FONT=times new roman][COLOR=#2F4F4F][I]Jakie to uczucie, gdy zawodzi człowiek Chcesz sie dowiedzieć, to zaraz Ci powiem Posłuchaj historii,która urzeknie Cię, Wysłuchaj prawdy o niewidomym psie Nie widzi słońca,błękitu nieba Nie widzi traw i wysokiego drzewa Ciemnością jest jego cały świat Takie życie ma już od kilku lat Sam człowiek bez serca zgotował mu taki los Bił go po głowie, łapkach i nawet w nos Teraz na świat nie spojrzy juz nigdy oczami Będzie widział mrok długimi latami Może to dobrze ,że nie widzi gdzie jest Gdzie sie meczy niewidomy pies Schronisko to nie miejsce dla tego stworzenia Gdzie boks ma charakter zimnego więzienia Daj mu rodzinę i miłość co dnia Niech na stare lata dom wspaniały ma[/I] [/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][I]On czeka na Ciebie w opolskim schronisku Czeka z wielkim uśmiechem na pysku. [/I][/COLOR][COLOR=#b22222] [/COLOR][/QUOTE] no no:) idealny do ogłoszenia:) Quote
Hope2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Ewelinaaa'][SIZE=3][FONT=times new roman][COLOR=#2f4f4f][I]Jakie to uczucie, gdy zawodzi człowiek Chcesz sie dowiedzieć, to zaraz Ci powiem Posłuchaj historii,która urzeknie Cię, Wysłuchaj prawdy o niewidomym psie Nie widzi słońca,błękitu nieba Nie widzi traw i wysokiego drzewa Ciemnością jest jego cały świat Takie życie ma już od kilku lat Sam człowiek bez serca zgotował mu taki los Bił go po głowie, łapkach i nawet w nos Teraz na świat nie spojrzy juz nigdy oczami Będzie widział mrok długimi latami Może to dobrze ,że nie widzi gdzie jest Gdzie sie meczy niewidomy pies Schronisko to nie miejsce dla tego stworzenia Gdzie boks ma charakter zimnego więzienia Daj mu rodzinę i miłość co dnia Niech na stare lata dom wspaniały ma[/I] [/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][I]On czeka na Ciebie w opolskim schronisku Czeka z wielkim uśmiechem na pysku. [/I][/COLOR][COLOR=#b22222] [/COLOR][/QUOTE] wow-jestem pod wrażeniem...gratuluję cudownego tekstu-a przede wszystkim talentu Quote
Recommended Posts