Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

1-go września 2014 roku Mała pojechała do domu stałego w Płocku.

27.06.2013- Pojechała do Domu Tymczasowego u Chandry.

30.04.2013- Wróciła do właścicieli.

Młoda suńka, terierka poszukuje domu.
Pan został zatrzymany przez policję, chyba na długo bo podobno był poszukiwany. Dziewczyna która z nim mieszkała ulotniła się i nie widać aby ją szukała. Dotarłam do teściowej jego matki, ponieważ jest to kobieta z mojego osiedla. Jej synowa a matka właściciela powiedziała, że pies niech idzie na straty.
Psina od półtora tygodnia jest u mnie. Jednak nie mogę jej zatrzymać. Nie jest to pies dla mnie. Nie mam siły aby się z nią szarpać jak jest na smyczy. Ma bardzo dużo energii w sobie.

Sunia jest bardzo młoda. Zachowuje czystość w domu. Śpi w łóżku. Potrzebuje jako właścicieli ludzi odpowiedzialnych którzy będą wyprowadzać na spacery na smyczy.

Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu stałego.
Zdjęcia ukażą się niebawem dzięki uprzejmości cioteczki Margol

Edited by bakusiowa
Posted

Mam przesłane na maila. Skopiowałam i wkleiłam. U mnie są widoczne. Jednak jak chciałam zamieścic będąc w pracy wtedy nie było widać tylko czerwrony X w kwadratowej obwódce.

Posted

Zdjęcia są już widoczne. Trzeba znaleźć jej dom. W domu jest straszne zamieszanie.
Bakuś ma dwanaście lat i nie chce bawić się cały czas. Jak już jest za dużo to rzuca się na nią z zębami.

Posted

Przybywam ciociuniu ku Tobie i cudnym psim serduszkom:iloveyou::iloveyou::modla:
Terierki maja niespozyta wrecz energie .
Ciociuniu ide po dziewczyny , pozdrawiam was ogromnie i sercem zycze domeczku dla niuni:modla:
Jak dobrze ,ze wzielas psinunie ciociu
widze domus chetny , oby sie wszystko ulozylo:thumbs:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Przybywam ciociuniu ku Tobie i cudnym psim serduszkom:iloveyou::iloveyou::modla:
Terierki maja niespozyta wrecz energie .
Ciociuniu ide po dziewczyny , pozdrawiam was ogromnie i sercem zycze domeczku dla niuni:modla:
Jak dobrze ,ze wzielas psinunie ciociu
widze domus chetny , oby sie wszystko ulozylo:thumbs:

Energia niesamowita. Jak wybiegnie na podwórko to kłusuje jak konik. Psinka bardzo towarzyska. Nie przychodzi na głaskanie i mizianie lecz musi być blisko człowieka. Jak jestem w pracy to siedzi przytulona do mojej mamy. Jak wracam to wita i siedzi przy mnie. Bardzo ja lubię. Musi dostać najlepszy domek.

Czekam kiedy domek skontaktuje sie ze mną.

Posted

Pisalam pw do cioci malawaszki , cioteczka jest od terierow :modla:
wyslalam 0k 40 pw z zaproszeniem i prosba , moze wiecej cioteczek przybedzie z rada
sciskam ogromnie ciociu bakusiowa:iloveyou:
Aniu Gucinkowa:iloveyou:
ciociuniu lece jeszcze rozsylac

Posted

Prześliczna sunieczka, mam małżeństwo w Katowicach, którzy chcieli naszą Sagę, bardzo podobną do niej, ale widzę, że jest na wątku ktoś kto chce malutką???

W sprawie Sagi będę dopiero znać decyzję dt pod koniec tygodnia (ludzie są na wakacjach),

Nie doczytałam miasta gdzie jest sunia, czy mogę dostać taką informację?

Posted

bakusiowa napisał(a):
Musze pomyśleć co zrobić. Tak jak napisałam w domu mam widoczne a w pracy nie. Nie wiem dlaczego.

czasami zależy od przeglądarki z jakiej korzystasz

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Witajcie janily
sunia jest w Skierniewicach i naszej cioci bakusiowej:modla:

dziękuję, uczciwie powiem, że zadzwonię do ludzi dopiero jak będę mieć pewną informację o adopcji stałej Saguni, na razie dt się zastanawia.

Posted

rita60 napisał(a):
Witam,ciocia malawaszka jest od sznaucerów:razz:mała jest sliczna,taki mix teriera walijskiego,jak wrócę do domu,powrzucam slicznotkę na fora terierkowe.

Chodziło mi o cioteczkę ritę właśnie :)

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Witajcie janily
sunia jest w Skierniewicach i naszej cioci bakusiowej:modla:rito60 dziekujemy pieknie

Nie ma za co Ewunia:lol:znajdziemy domek dla tego malego ADHD...
bakusiowa one wszystkie takie wyrywne,ciężko je zmęczyć:cool3:ciągną na smyczy,no taki urok tych szorstkich,ale są kochane.

Posted

Carrie i Tequila napisał(a):
Wpadam na zaproszenie cioteczki Ewy.
Dziewczynka jest śliczna i powinna znaleźć schronienie u fanów rasy. Będą wiedzieli jak opanować jej charakter ;) Ja niestety nie pomogę z domkiem, ale będę zaglądać i trzymać kciuki.

i ja przybywam na zaproszenie Ewci .......zapiszę sunieczkę ...jest naprawdę śliczna :)