Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem w pracy. W domu jest mama. Poobijana, z dwoma siniakami na pół twarz i uszkodzoną ręką.
Może ktos przyprowadzi łobuzicę.
Boje sie o bezpieczenstwo matki. Mała kręci sie pod nogami. Jest tak, że zachodzi od tyłu. O następny taki wypadek nie będzie trudno.

Posted

[quote name='rita60']Czy Mała wróciła ?[/QUOTE]

Została przyprowadzona o godz.13.30 przez sąsiada który wie, że jeżeli zobaczy ją luzem to trzeba próbować przyprowadzić. Cały wieczór spała jak zabita. Nawet nie prowokowała białego do zabawy.

Posted

Zagladam i pozdrawiam ogromnie ciociuniu :bye::iloveyou::thumbs: zdrowenka dla mamy
malenka malenka , ale z ciebie zloteczko zioleczko :crazyeye::buzi:za domek trzymam mocno

Posted

[quote name='ewa gonzales']Zagladam i pozdrawiam ogromnie ciociuniu :bye::iloveyou::thumbs: zdrowenka dla mamy
malenka malenka , ale z ciebie zloteczko zioleczko :crazyeye::buzi:za domek trzymam mocno[/QUOTE]

Nie ma na razie chętnych. Był wcześniej pan myśliwy który chciał psa jako towarzysza do lasu.
Jednak nie mieszkałaby w domu.

Posted

[quote name='bakusiowa']Nie ma na razie chętnych. Był wcześniej pan myśliwy który chciał psa jako towarzysza do lasu.
Jednak nie mieszkałaby w domu.[/QUOTE]
To nie domek dla Małej...towarzysz do czasu...

Posted

Potrzebny domek z ogrodem żeby mogła hasać. Dzisiaj u mojej koleżanki byli pewni ludzie z córką aby ją zobaczyć. Zobaczymy. Może cos z tego wyjdzie.
Wieczorem puszczam ja luzem aby się wylatała. W tym czasie zrobi kilka kilometrów. Ja wracam i uchylam drzwi na klatkę schodową i do mieszkania. Za jakiś czas przyjdzie. Czasem za 15 minut czasem za pół godziny. Przedwczoraj przyniosła na ganek padnietęgo szczura. Wczoraj natomiast położyła pod drzwiami mieszkania kawał wołowej kości , takiej uciętej jakąś piłą. Bardzo starowna psina.

Posted

[quote name='Figunia']Ooo, jak pies robi zapasy, to chyba zima jeszcze dluuugo potrwa...:lol:[/QUOTE]
Po prostu szczera dziewczynka,dzieli się wszystkim co zdobędzie;)

Posted

Myslalam, ze tylko koty takie lowne sa i uszczesliwiaja opiekunow zdobycza. Ale ze psy tez...!!!
To ci dopiero sunka...:multi:
W tych ciezkich czasach taka zaradnosc i zapobiegliwosc jest niewatpliwie ogromna zaleta. Wypadaloby nadmienic o tym w ogloszeniach, dopiero domki beda o Nia toczyc boje....:cool3:

Posted

[quote name='Figunia']Myslalam, ze tylko koty takie lowne sa i uszczesliwiaja opiekunow zdobycza. Ale ze psy tez...!!!
To ci dopiero sunka...:multi:
W tych ciezkich czasach taka zaradnosc i zapobiegliwosc jest niewatpliwie ogromna zaleta. Wypadaloby nadmienic o tym w ogloszeniach, dopiero domki beda o Nia toczyc boje....:cool3:[/QUOTE]

Taka jest bo to jest pies mysliwski.
Ma ogłoszenia. Na tablicy wyróżnione i na gumtree tez wyróżnione. Na razie nie było telefonów.

Posted

Ale chyba nie kazdy pies mysliwski jest taki szczodry...
Mialam jamnisie szorstkowlosa i jak juz zlapala jeza czy myszke to musialam z nia staczac prawdziwe boje, aby nieszczesne stworzonko zywe uwolnic. Tak, nawet jeza potrafila jakos zlapac i trzymac, pomimo kolcow. A jak moje rece przy tym ucierpialy, to juz zmilcze...Moja Figunia...
No wiec taka Mala, to SKARB...

Posted

Dzisiaj na porannym spacerze trafiliśmy na kota. Mała dostała strasznych nerwów i można powiedziec że wpadła w histerie. Nie mogła się uspokoić przez dłuższy czas. Dobrze że teraz ludzie mają okna pozamykane bo byłby wielki przypał.