Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia aktywowane. Dziękujemy, Mała i ja.
Dzisiaj idziemy na kontrolę ucholi.
Kupiłam RC bytową dla małych ras lecz je mniej chętnie niż weterynaryjne które dostała wczesniej w próbkach.
Woli hepatika który je biały lecz nie można dawać zdrowemu psu.

Posted

rita60 napisał(a):
Rozumiem,ze nikt nie dzwonił z ogłoszeń:roll:

Nikt nie dzwonił ani nie pisał na maila.
Ma ode mnie gumtree na Warszawę lecz tez nie ma odzewu.
Doradź co zrobić?

Posted

bakusiowa napisał(a):
Nikt nie dzwonił ani nie pisał na maila.
Ma ode mnie gumtree na Warszawę lecz tez nie ma odzewu.
Doradź co zrobić?

Spokojnie ciocia,narazie poczekamy,zbliża się weekend,ludzie będą mieli wiecej czasu na pogmeranie w necie,moze ktoś normalny go wypatrzy.

Posted

rita60 napisał(a):
Spokojnie ciocia,narazie poczekamy,zbliża się weekend,ludzie będą mieli wiecej czasu na pogmeranie w necie,moze ktoś normalny go wypatrzy.

Może zmienić lokalizację i wyróznić na gumtree lub tablicy???

Posted

Robi się trochę nie dobrze. Psy zaczynają się gryźć. Już dwa razy była akcja. Pierwszy raz mogła być o kość którą mama zostawiła na stole. Dzisiaj natomiast to nie mam pojęcia o co poszło.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Robi się trochę nie dobrze. Psy zaczynają się gryźć. Już dwa razy była akcja. Pierwszy raz mogła być o kość którą mama zostawiła na stole. Dzisiaj natomiast to nie mam pojęcia o co poszło.

No to rzeczywiście nie fajnie...mam nadzieję,że to nie przeobrazi się w jakiś otwarty konflikt.

Posted

sonia1974 napisał(a):
Oby się dogadały psiaki .

Wczoraj trzeci raz zaczęły sie gryźć. Bakuś idzie z zębami kiedy dosyć ma zabawy. Mała natomiast nie boi sie go, nie jest uległa. Też leci z zębami i pyskuje głosem na bardzo wysokich tonach.

Posted

Dzisiaj wracam z pracy i patrzę a tu Mała biega. Dwie godziny wcześniej wymknęła się jak mama wychodziła z domu. W ogóle chwilę przed tym wyjściem mama przewróciła się przez nią, tak że krew się lała z nosa i uszkodziła rękę. Była sama w domu i nie mogła się podnieść.
Z ogłoszeń ani jednego telefonu.

Posted

:-( o matenko , sciskamy serdecznie za zdrowie mamy cioteczko:buzi:niunieczka jest radosna i szybka,szalona , trzymam kciuki za malunia i za Bakusia:modla::iloveyou:jeszcze ociupenke i sie dotra napewno .

Posted

bakusiowa napisał(a):
Dzisiaj wracam z pracy i patrzę a tu Mała biega. Dwie godziny wcześniej wymknęła się jak mama wychodziła z domu. W ogóle chwilę przed tym wyjściem mama przewróciła się przez nią, tak że krew się lała z nosa i uszkodziła rękę. Była sama w domu i nie mogła się podnieść.
Z ogłoszeń ani jednego telefonu.

ciężka sytuacja bardzo stresująca i uciążliwa ,wiem co znaczy uciekający pies , mam 2 takie na tymczasie Fado przez ogrodzenie 1,80 jak koty wychodzi a Wacuś tylko czeka żeby śmignąć miedzy nogami .
Jak Twoja Mama się czuje poważnie uszkodziła rękę ?

Posted

sonia1974 napisał(a):
ciężka sytuacja bardzo stresująca i uciążliwa ,wiem co znaczy uciekający pies , mam 2 takie na tymczasie Fado przez ogrodzenie 1,80 jak koty wychodzi a Wacuś tylko czeka żeby śmignąć miedzy nogami .
Jak Twoja Mama się czuje poważnie uszkodziła rękę ?

Nos postrącany, krew się lała. Ręka w nadgarstku spuchnięta i sina.
Mama jest już po osiemdziesiątce.

Posted

Mała jest mała, ale niesforna. Prawdziwa terierka. ;)

Banerek podlinkowany:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239150-Terierka-Mała-szuka-nowego-domu"][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/7480/maao.png[/IMG][/URL]

[SIZE=1]Jak się nie przyda, to się nie obrażę. ;)[/SIZE]

Niedawno dzwoniła miła pani z Warszawy w sprawie terierowatej Kiry, która jest u mnie, ale Kira jest średnia, a pani szukała małej suczki. Niestety, nie mam jak odnaleźć nr telefonu.

Zróbcie ogłoszenia - najlepiej wyróżnione - na tablica.pl i gumtree.pl, ale na Warszawę. Jest wtedy większy odzew.

Posted

Ta cholera uciekła mi dzisiaj z domu.. Juz po porannym spacerze w momencie jak czyściłam łapy.
Moja wina bo nie zamknęłam dokładnie drzwi na klatke schodową i otworzyła nosem. W ten sposób już mnie więcej nie zrobi na szaro. Czekałam jeszcze godzinę i pilnowałam aby drzwi były uchylone lecz nie przyszła.