Nilsson Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Felka z Bagien']A gdzie jest psinka teraz?[/QUOTE] W cieszyńskim schronisku na Śląsku. Quote
Felka z Bagien Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 :placz:To jest to samo schronisko skąd wyje chały te ślicznoty.Cioteczki pomóżmy starowince:placz: Quote
Felka z Bagien Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Nilsson']Rzeczywiście straciły się zdjęcia:( Dowiem się do kiedy jest na kwarantannie,może jeszcze się właściciel zgłosi. A co z tą ślicznotą,czy już ustawiają się kolejki,czy odnalazł się właściciel? Quote
Gabi79 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Nilsson']York już w nowym domku.Będzie miał do towarzystwa pekińczyka,kota,świnkę morską i goldena. Był bardzo grzeczny w podróży i w salonie piękności:)zachowywał się tak jakby mu te zabiegi nie były obce.Pan dzisiaj nawet zwolnił się 2 godz wcześniej z pracy bo chciał już go zobaczyć. Kiki jest na tymczasie u Evity11. Teraz prosimy o pomoc jamniczkowi,może mniej urodziwy ale też chce być kochany i zdrowy. Wspaniałe wieści, tylko jamniczek taki biedny:placz: [quote name='Nilsson']Ta bidulka ma 9 lat jest malutka i chyba całe życie spędziła na łańcuchu też szukamy domku. Jaka śliczna kruszynka Quote
Felka z Bagien Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jaki on mniej urodziwy.Toż to najpiękniejsze ucholce świata.Nocholek do zacałowania:buzi: Quote
Nilsson Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Rodzina jest pieskiem zachwycona ,on też bez problemu wszystkich zaakceptował,chociaż bardzo pilnuje Pani bo to Ona go ze schroniska odebrała:) Quote
AgusiaP Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) Cieszę się, że mu się poszczęściło:multi::multi::multi: Edited January 23, 2013 by AgusiaP Quote
Felka z Bagien Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 A to czarne, rodem z Pekinu cudo, to kto? Quote
Nilsson Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Felka z Bagien']A to czarne, rodem z Pekinu cudo, to kto?[/QUOTE] To obecnie jego śliczny braciszek.W przyszłym tygodniu idą razem na kastrację:) Quote
AgusiaP Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Nilsson']Ta bidulka ma 9 lat jest malutka i chyba całe życie spędziła na łańcuchu też szukamy domku. Może warto założyć jej watek to taka malizna :-( Nie miała łatwego życia :-(:-(:-( Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='AgusiaP']Może warto założyć jej watek to taka malizna :-( Nie miała łatwego życia :-(:-(:-([/QUOTE] Ja też o niej zapomnieć nie mogę Quote
Nilsson Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Macie rację ,ja tez o niej stale myślę.Mam u siebie Mała na DT i jest chętna pani z Kielc zeby ją adoptować i wtedy mogłabym ją zabrać do siebie ,a potem możemy myśleć co dalej. Musimy załatwić transport małej do KIELC Quote
AgusiaP Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 To ja w takim trzymam kciuki za ten DS z Kielc;) Super jak by to maleństwo mogło trafić do Ciebie na DT:lol: Quote
Bogusik Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Joreczka,już bezpieczna w domku i nie marznie w schronie:-) Tak jak piszą dziewczyny wyżej,może dobrze by było założyć tej suni wątek...? Ta bidulka po "łańcuchowym" życiu,zasługuje na ciepły i kochający domek... Nilsson,czy macie jakieś pomysły co do suni? Doczytałam i już wiem o zamiarach...Trzymam również kciuki!!! Quote
Nilsson Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Bogusik']Joreczka,już bezpieczna w domku i nie marznie w schronie:-) Tak jak piszą dziewczyny wyżej,może dobrze by było założyć tej suni wątek...? Ta bidulka po "łańcuchowym" życiu,zasługuje na ciepły i kochający domek... Nilsson,czy macie jakieś pomysły co do suni? Doczytałam i już wiem o zamiarach...Trzymam również kciuki!!![/QUOTE] Mogę ją zabrać ,ale nie mogę na czas nieokreślony,bo planuję potem wyjechać i trzeba by na ten czas sunię gdzieś umieścić ,chyba ,że szybciutko znajdzie domek;)) Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Nilsson']Mogę ją zabrać ,ale nie mogę na czas nieokreślony,bo planuję potem wyjechać i trzeba by na ten czas sunię gdzieś umieścić ,chyba ,że szybciutko znajdzie domek;))[/QUOTE] A kiedy planujesz wyjechać i na jak długo, jeśli to nie tajemnica;) Quote
__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Gabi79']A kiedy planujesz wyjechać i na jak długo, jeśli to nie tajemnica;)[/QUOTE] Załóżcie jej wątek. Quote
Anula Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Nilsson']Macie rację ,ja tez o niej stale myślę.Mam u siebie Mała na DT i jest chętna pani z Kielc zeby ją adoptować i wtedy mogłabym ją zabrać do siebie ,a potem możemy myśleć co dalej. Musimy załatwić transport małej do KIELC[/QUOTE] To może płatny transport by się udało załatwić,ja dołożę się do transportu i niech malutka jak najszybciej trafi do DT. Quote
Nilsson Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Rozmawiałam z Panią z Kielc jak ten problem rozwiązać.Myślałam ,żeby gdzieś w połowie drogi się spotkać to dla każdej z stron byłoby korzystniejsze ze względu na warunki na drogach.Ma rozmawiać z synem i da mi znać. Quote
Gabi79 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Nilsson']Rozmawiałam z Panią z Kielc jak ten problem rozwiązać.Myślałam ,żeby gdzieś w połowie drogi się spotkać to dla każdej z stron byłoby korzystniejsze ze względu na warunki na drogach.Ma rozmawiać z synem i da mi znać.[/QUOTE] A czy szukałaś na wątku transportowym, albo pisałaś jaka trasa Cię interesuję? Quote
Recommended Posts