Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nilsson']Rzeczywiście straciły się zdjęcia:(

Dowiem się do kiedy jest na kwarantannie,może jeszcze się właściciel zgłosi.
A co z tą ślicznotą,czy już ustawiają się kolejki,czy odnalazł się właściciel?

Posted

[quote name='Nilsson']York już w nowym domku.Będzie miał do towarzystwa pekińczyka,kota,świnkę morską i goldena.
Był bardzo grzeczny w podróży i w salonie piękności:)zachowywał się tak jakby mu te zabiegi nie były obce.Pan dzisiaj nawet zwolnił się 2 godz wcześniej z pracy bo chciał już go zobaczyć.
Kiki jest na tymczasie u Evity11.
Teraz prosimy o pomoc jamniczkowi,może mniej urodziwy ale też chce być kochany i zdrowy.
Wspaniałe wieści, tylko jamniczek taki biedny:placz:
[quote name='Nilsson']Ta bidulka ma 9 lat jest malutka i chyba całe życie spędziła na łańcuchu też szukamy domku.

Jaka śliczna kruszynka

Posted

[quote name='Nilsson']Ta bidulka ma 9 lat jest malutka i chyba całe życie spędziła na łańcuchu też szukamy domku.

Może warto założyć jej watek to taka malizna :-(
Nie miała łatwego życia :-(:-(:-(

Posted

Macie rację ,ja tez o niej stale myślę.Mam u siebie Mała na DT i jest chętna pani z Kielc zeby ją adoptować i wtedy mogłabym ją zabrać do siebie ,a potem możemy myśleć co dalej.

Musimy załatwić transport małej do KIELC

Posted

Joreczka,już bezpieczna w domku i nie marznie w schronie:-) Tak jak piszą dziewczyny wyżej,może dobrze by było założyć tej suni wątek...? Ta bidulka po "łańcuchowym" życiu,zasługuje na ciepły i kochający domek...
Nilsson,czy macie jakieś pomysły co do suni?

Doczytałam i już wiem o zamiarach...Trzymam również kciuki!!!

Posted

[quote name='Bogusik']Joreczka,już bezpieczna w domku i nie marznie w schronie:-) Tak jak piszą dziewczyny wyżej,może dobrze by było założyć tej suni wątek...? Ta bidulka po "łańcuchowym" życiu,zasługuje na ciepły i kochający domek...
Nilsson,czy macie jakieś pomysły co do suni?

Doczytałam i już wiem o zamiarach...Trzymam również kciuki!!![/QUOTE]

Mogę ją zabrać ,ale nie mogę na czas nieokreślony,bo planuję potem wyjechać i trzeba by na ten czas sunię gdzieś umieścić ,chyba ,że szybciutko znajdzie domek;))

Posted

[quote name='Nilsson']Mogę ją zabrać ,ale nie mogę na czas nieokreślony,bo planuję potem wyjechać i trzeba by na ten czas sunię gdzieś umieścić ,chyba ,że szybciutko znajdzie domek;))[/QUOTE]

A kiedy planujesz wyjechać i na jak długo, jeśli to nie tajemnica;)

Posted

[quote name='Nilsson']Macie rację ,ja tez o niej stale myślę.Mam u siebie Mała na DT i jest chętna pani z Kielc zeby ją adoptować i wtedy mogłabym ją zabrać do siebie ,a potem możemy myśleć co dalej.

Musimy załatwić transport małej do KIELC[/QUOTE]
To może płatny transport by się udało załatwić,ja dołożę się do transportu i niech malutka jak najszybciej trafi do DT.

Posted

Rozmawiałam z Panią z Kielc jak ten problem rozwiązać.Myślałam ,żeby gdzieś w połowie drogi się spotkać to dla każdej z stron byłoby korzystniejsze ze względu na warunki na drogach.Ma rozmawiać z synem i da mi znać.

Posted

[quote name='Nilsson']Rozmawiałam z Panią z Kielc jak ten problem rozwiązać.Myślałam ,żeby gdzieś w połowie drogi się spotkać to dla każdej z stron byłoby korzystniejsze ze względu na warunki na drogach.Ma rozmawiać z synem i da mi znać.[/QUOTE]

A czy szukałaś na wątku transportowym, albo pisałaś jaka trasa Cię interesuję?