kiyoshi Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Witajcie, dziś dostałam nowe wieści i zdjęcia od ZOsi:) Pannica sprawuje się dobrze, tylko, jak to z jej ADHD bywa, znów nie chce siedzieć w domu i pomimo zimna domaga się by ją wypuszczać a nawet zostawiać w ogrodzie nawet na noc! Paulina pisze, że jak tylko drzwi od domu zamknie a Zosia jest w środku to zaraz ma nasiuśkane:( taka to Zosieńka... Zobaczcie zdjęcia- jaka kudłata! piękne afro na głowie:) Pozdrawiamy:) Quote
tamb Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Ona jest piękna, ma bardzo oryginalną urodę. Quote
zachary Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Przekomiczny cudaczek z naszej kosmitki :loveu: Quote
halszka Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 oj Zosia Ty szalona,humorzasta babuniu..dupinka Ci zmarznie, przeziębisz sięi tyle z tych wygłupów będzie ;) Quote
Ada-Vebby Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Też bym się martwiła,że może się przeziębić,dupinka ledwo co puchata no i swoje latka ma ;) Quote
AgusiaP Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Matko, ale ona ma fryzurę :) wygląda pięknie :) Quote
kizimizi Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 ciotki baaaaardzo prosze o wizyte po adoopyjna dla Ruficzka w Katowicach, za Spodkiem. Quote
Romina_74 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Zagladam do Zochny i ja. Jak jej ta pupina wreszcie porosnie to przecie i na biegunie da dziolszka rade w takim futrze z taka czapą :-D Quote
kiyoshi Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Zagladam do Zochny i ja. Jak jej ta pupina wreszcie porosnie to przecie i na biegunie da dziolszka rade w takim futrze z taka czapą :-D haha:) no pewnie, że z taką czapą da rade:) a doopina coraz lepsza;) dla Zosi wpłynęlo 10 zł od nette:) DZIĘKUJE :loveu: Quote
kiyoshi Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 witajcie cioteczki, wpłynęły nowe pieniązki dla Zosi od yoana- 15 zł od zachary- 25 zł ślicznie dziękuje Quote
kiyoshi Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 witajcie:) mam nowe zdjęcia Zosi:) sunia sprawuje się dobrze, ciągle przebywa najwięcej w ogrodzie i łapie ostatnie promyki słońca:) a konto Zosi zostało zasilone o 10 zł od Bambino- DZIĘKUJE SLICZNIE:) Quote
AgusiaP Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Rozczochraniec kochany :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kiyoshi Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 tak Zosia powoli odrasta:) akurat na zimę się kuperek zakryje;) melduje, że dzis wpłynęło dla Zosi 25 zł od Ada-Vebby, dziękuje cioteczko:) Quote
halszka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Zosieńko kochana co ja się dzisiaj naszukałam Twojego wątku,ale uffff znalazłam :) nie wiem co się znowu dzieje,ale mam wrażenie jakby część obserwowanych wątków zniknęła :lookarou: Quote
Romina_74 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ale jak słonko pięknie pupkę Zosinkową ogrzewa ;) Zapraszam Was cioteczki na bazarek ciuchowy na rzecz psiaków pod opieką Fundacji Przystanek Schronisko - wpadnijcie proszę ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/144078-ciuchowisko-drugie-bazarek-dla-psiak%C3%B3w-pod-opiek%C4%85-fps/?p=15909856 Quote
kiyoshi Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 witajcie cioteczki, otrzymałam kolejne zdjęcia Zosi od Pauliny. Jak zawsze sunia szaleje po ogrodzie, uwielbia biegać w deszczu:) i ma mnóstwo energii- oby każdy staruszek tak się trzymał ;) jednoczesnie cioteczki proszę, by już NIE wpłacać deklaracji dla Zosi na kolejny miesiąc:) (DZIĘKUJE WAM OGROMNIE ZA TE DŁUGIE MIESIĄCE ZAINTERESOWANIA,WSPARCIA I DEKLARACJI!) mam nadzieje, że te pieniążki wspomogą inne bidy, które teraz potrzebują pomocy. Ja juz wstępnie jestem umówiona z Pauliną na odbiór Zosi w grudniu. Na początek będzie u mnie w BDT. Na razie jeszcze nie wiem jak Zosie przewiozę, bo nie prowadzę samochodu, ale wierzę, że pociągiem też jakoś damy radę ;) O wszystkim na pewno poinformuje w swoim czasie na wątku:) Miłego wekendu cioteczki:) Quote
AgusiaP Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Super wiadomość :):):) Ciekawe, czy Zosieńka Cię pozna Izunia :) Jeszcze nie wie, że czekają ją zmiany ;) Quote
zachary Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Dzięki kiyoshi za tę informację. Ciekawa jestem jak Zośka się odnajdzie z powrotem u Ciebie.... Quote
Recommended Posts