Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

Witajcie, dziś dostałam nowe wieści i zdjęcia od ZOsi:)

Pannica sprawuje się dobrze, tylko, jak to z jej ADHD bywa, znów nie chce siedzieć w domu i pomimo zimna domaga się by ją wypuszczać a nawet zostawiać w ogrodzie nawet na noc! Paulina pisze, że jak tylko drzwi od domu zamknie a Zosia jest w środku to zaraz ma nasiuśkane:(

taka to Zosieńka...

Zobaczcie zdjęcia- jaka kudłata! piękne afro na głowie:)

IMAG0486.jpg

IMAG0517.jpg

IMAG0524.jpg

Pozdrawiamy:)

Posted

Zagladam do Zochny i ja. Jak jej ta pupina wreszcie porosnie to przecie i na biegunie da dziolszka rade w takim futrze z taka czapą :-D

haha:) no pewnie, że z taką czapą da rade:) a doopina coraz lepsza;)

dla Zosi wpłynęlo 10 zł od nette:) DZIĘKUJE :loveu:

Posted

witajcie:) mam nowe zdjęcia Zosi:) sunia sprawuje się dobrze, ciągle przebywa najwięcej w ogrodzie i łapie ostatnie promyki słońca:)

a konto Zosi zostało zasilone o 10 zł od Bambino- DZIĘKUJE SLICZNIE:)

IMAG0564.jpg

IMAG0572.jpg

IMAG0575.jpg

Posted

Zosieńko kochana co ja się dzisiaj naszukałam Twojego wątku,ale uffff  znalazłam :)

nie wiem co się znowu dzieje,ale mam wrażenie jakby część obserwowanych wątków zniknęła :lookarou:

Posted

witajcie cioteczki, otrzymałam kolejne zdjęcia Zosi od Pauliny. Jak zawsze sunia szaleje po ogrodzie, uwielbia biegać w deszczu:) i ma mnóstwo energii- oby każdy staruszek tak się trzymał ;)

IMAG0602.jpg

IMAG0600.jpg

IMAG0594.jpg

jednoczesnie cioteczki proszę, by już NIE wpłacać deklaracji dla Zosi na kolejny miesiąc:)

(DZIĘKUJE WAM OGROMNIE ZA TE DŁUGIE MIESIĄCE ZAINTERESOWANIA,WSPARCIA I DEKLARACJI!)

mam nadzieje, że te pieniążki wspomogą inne bidy, które teraz potrzebują pomocy.

Ja juz wstępnie jestem umówiona z Pauliną na odbiór Zosi w grudniu. Na początek będzie u mnie w BDT. Na razie jeszcze nie wiem jak Zosie przewiozę, bo nie prowadzę samochodu, ale wierzę, że pociągiem też jakoś damy radę ;) O wszystkim na pewno poinformuje w swoim czasie na wątku:)

Miłego wekendu cioteczki:)