AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']Witam cioteczki. Ja też nie mogę nic zadeklarować :( mogę ogłaszać, zaglądać, i wspierać, tylko tyle :([/QUOTE] Lara to bardzo dużo:shiny: dzięki, że jesteś :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Tylko z nami zostań;) Quote
Dancik Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Agusia dzięki za zaproszenie :) Ech,kolejna bidulka....to się nigdy nie skończy :( Deklaruję nababuleńkę Zosię 20 zł. stałej. Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Dancik']Agusia dzięki za zaproszenie :) Ech,kolejna bidulka....to się nigdy nie skończy :( Deklaruję nababuleńkę Zosię 20 zł. stałej.[/QUOTE] Danusiu zawsze na Ciebie możemy liczyć słoneczko Ty moje :buzi::buzi::buzi::calus::calus::calus:dziękuję ...:kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
paula_t Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Mój organizm dostaje tyle snu ile potrzebuje...zazwyczaj...staram się :eviltong: To Wy Aguś odwalacie ciężka robotę "w terenie", więc chociaż ogłoszeniami staram się jakoś odciążyć, na ile mogę, a to nic wielkiego. Tylko błagam, przypomnijcie mi się o bazarku, bo u mnie już powoli skleroza się objawia momentami :D Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Livka']Dziękuję Agusiu za zaproszenie :)[/QUOTE] Witamy, witamy :loveu::loveu::loveu: [quote name='paula_t']Mój organizm dostaje tyle snu ile potrzebuje...zazwyczaj...staram się :eviltong: To Wy Aguś odwalacie ciężka robotę "w terenie", więc chociaż ogłoszeniami staram się jakoś odciążyć, na ile mogę, a to nic wielkiego. Tylko błagam, przypomnijcie mi się o bazarku, bo u mnie już powoli skleroza się objawia momentami :D[/QUOTE] Ogłoszenia to nic wielkiego Pauluś ;) no coś Ty Jak wiesz też staram się robić ogłoszenia,vpodkreślam staram się:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: ale do Twojej szybkości w ich robieniu chyba nigdy nie dojdę:lol!::lol!::lol!: Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='AgusiaP']Lara to bardzo dużo:shiny: dzięki, że jesteś :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Tylko z nami zostań;)[/QUOTE] No ja zawsze jak już jestem to do końca :) tylko czasami siedzę cicho :eviltong: ale podczytuję - co sprawia, że dziennie muszę z 2-3 godziny na dogo przeznaczyć żeby przeczytać wszystkie nowości :p Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Oj to tak jak ja ;)nie zawsze piszę, ale czytam do końca:lol: Quote
Mysza2 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Bardzo się cieszę że przybywa fanów Zosieńki na wątku. Ja stałej na razie też dać nie mogę ale jednorazowo będę coś dorzucać:) i bazarkować mogę:) Quote
Kryzia Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Melduję się na zaproszenie. Mogę wspomóc , ale tylko skromną jednorazową wpłatą i ewentualnie jeszcze bazarkiem (bazarek jeszcze nie w tej chwili). Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Mysza2']Bardzo się cieszę że przybywa fanów Zosieńki na wątku. Ja stałej na razie też dać nie mogę ale jednorazowo będę coś dorzucać:) i bazarkować mogę:)[/QUOTE] Elunia dobrze, że już jesteś:multi:ja zmykam na godzinkę potem wrócę;) Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 o rany!!!!!! trochę mnie nie było...weszłam i oszalałam!! [SIZE=4]DZIEWCZYNY_ WSZYSTKIE JESTEŚCIE ANIOŁAMI!!!!!!![/SIZE] gdy zakładałam wątek Zosi...nawet nie liczyłam, że ktoś się nią zainteresuje...stara, chora.... nie mogłam się bardziej mylić!!! nie wiem czym Zosia sobie zasłużyła, ale bez wątpienia- ma w życiu szczęście!!! w tym całym swoim psim nieszczęściu.... Z CAŁEGO SERDUCHA DZIĘKUJE ZA WASZE DEKLARACJE, POMOC W OGŁASZANIU, BAZARKU DANCIK, MARUDA666, ABA-VEBBY, PAULA_T...i Ty Agusia..... Dzięki wam znów wierzę w ludzi :) kochane jesteście!! Dziękuje!!!! Quote
Mysza2 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Kiyoshi, przejrzyj wątek i spisz wszystkie deklaracje i oferty pomocy w 1 poście, , jak wątek się rozrośnie to potem ciężko to zrobić :) Quote
Gabi79 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Kto tu kasę zbiera??????? U mnie z finansami krucho, ale wspomogę Zosieńkę jednorazową wpłatą:loveu: Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Kryzia']Melduję się na zaproszenie. Mogę wspomóc , ale tylko skromną jednorazową wpłatą i ewentualnie jeszcze bazarkiem (bazarek jeszcze nie w tej chwili).[/QUOTE] ja również dziękuje KRYZIA:) jeśli chodzi o wydatki ZOSI: HOTELIK to koszt 200zł/ m-c trzeba ją zaszczepić, odrobaczyć i zrobić badanie krwi (wszystko w poniedziałek) transport jest wstępnie uzgodniony (poza datą)- GUCIEK pomoże- koszt ok. 120 zł zobaczymy jak wyjdą badania Zosi i ile wyniosą jej ewentualne leki (na serce, nerki, cukrzyce- takie są podejrzenia- miejmy nadzieje, że przynajmniej część się nie sprawdzi). Zosia naprawdę wydobrzała przez te dwa tygodnie... najpierw była kuternogą, która ledwie chodziła na 5 minutowy spacer! teraz zdarza jej się radośnie podbiegiwać:) przedten, ciągle spała...teraz domaga się pieszczot i uwielbia być w centrum uwagi, jak na swoje lata bardzo lubi też bawić się z moją Gają w zabawę, którą trudno określić, bo Gaja jest dwa razy większa i 10 razy młodsza:)) ale wygląda to wspaniale... jej sierść nabrała blasku:) Gdyby ktoś chciał poznać Zosie osobiście- zapraszam do Sosnowca:) Tylko ten guz spędza mi sen z powiek...ma ok. 5cmx 3 cm i jest wysoki tak na 5 cm...dokładnie na wysokości serca...dziś zauważyłam na nim jeszcze mniejsze guzki:( :( :( Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 (edited) [quote name='Mysza2']Kiyoshi, przejrzyj wątek i spisz wszystkie deklaracje i oferty pomocy w 1 poście, , jak wątek się rozrośnie to potem ciężko to zrobić :)[/QUOTE] już się za to zabieram cioteczko:) do tej pory pomagałam tylko schroniskowym pieskom...więc za bardzo nie wiem jak to działa, więc każda porada na wagę złota:) dodam jeszcze najpiękniejsze zdjęcie Zosi z dzisiaj na nim widać jaka jest śliczna...i jaka smutna:( [img]https://lh6.googleusercontent.com/-h80979t9FOw/UPsIEuzIlSI/AAAAAAAAADQ/iMJUlHGv8fI/s804/Zdj%C4%99cie1431.jpg[/img] Edited January 19, 2013 by kiyoshi Quote
b-b Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jestem i ja na zaproszenie. Niestety gotówką nie mogę wspomóc. Jedynie obecnością bo i bazarku zrobić nie mogę bo fantów brak:(. Na już obiecane jeszcze coś wyskrobię ale dalej to chwilowo totalna klapa:/ Quote
elik Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='kiyoshi']... dodam jeszcze najpiękniejsze zdjęcie Zosi z dzisiaj na nim widać jaka jest śliczna...i jaka smutna:([/QUOTE] Jej urodę widać już na zdjęciach w pierwszym poście. Jest śliczna :loveu: Quote
kiyoshi Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Gabi79']Kto tu kasę zbiera??????? U mnie z finansami krucho, ale wspomogę Zosieńkę jednorazową wpłatą:loveu:[/QUOTE] DZIĘKUJE GABi:) witam b-b i elik....za obecność również dziękuje:D Quote
Martika&Aischa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) ciocia jestem na zaproszenie :) razem z IwonkąMaj wspomożemy kruszynkę bazarkiem :) śliczna jest :) Czy wet widział Zosię ? co to za guzki ? :( biedna maleńka :(:(:( Edit : doczytałam ;) Edited January 19, 2013 by Martika@Aischa Quote
Ziutka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 I ja jestem na zaproszenie, pomysle jak moge pomóc Quote
Beatkaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 I ja też jestem na zaproszenie Agusi. Niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc.:( Będę kibicować Zosieńce,bo takich psiaków mi najbardziej żal i najchętniej wszystkim dałabym dom.... Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Pięknie Wam dziewczynki w imieniu Zosi dziękuje:loveu::loveu::loveu: za przybycie i chęć pomocy:cool3::cool3::cool3: kiyoshi damy radę ;) musimy dla niej:lol: Quote
Awit Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Zosieńka jest taka śliczna, taka nieduża delikatnie długowłosa. Pewnie się zestarzała, jeszcze chora, po co komu taki pies. Albo właściciel zmarł, a pies wynocha. Nie mam, naprawdę nie mam z czego wspomóc tej istotki. Szarik się hoteluje 1,5 roku. Quote
AgusiaP Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Awit']Zosieńka jest taka śliczna, taka nieduża delikatnie długowłosa. Pewnie się zestarzała, jeszcze chora, po co komu taki pies. Albo właściciel zmarł, a pies wynocha. Nie mam, naprawdę nie mam z czego wspomóc tej istotki. Szarik się hoteluje 1,5 roku.[/QUOTE] Awit ważne, że jesteś z nami;):lol: Quote
Recommended Posts