Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']Witam cioteczki. Ja też nie mogę nic zadeklarować :( mogę ogłaszać, zaglądać, i wspierać, tylko tyle :([/QUOTE]

Lara to bardzo dużo:shiny: dzięki, że jesteś :kiss_2::kiss_2::kiss_2:
Tylko z nami zostań;)

Posted

[quote name='Dancik']Agusia dzięki za zaproszenie :) Ech,kolejna bidulka....to się nigdy nie skończy :( Deklaruję nababuleńkę Zosię 20 zł. stałej.[/QUOTE]

Danusiu zawsze na Ciebie możemy liczyć słoneczko Ty moje :buzi::buzi::buzi::calus::calus::calus:dziękuję ...:kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

Mój organizm dostaje tyle snu ile potrzebuje...zazwyczaj...staram się :eviltong:
To Wy Aguś odwalacie ciężka robotę "w terenie", więc chociaż ogłoszeniami staram się jakoś odciążyć, na ile mogę, a to nic wielkiego.
Tylko błagam, przypomnijcie mi się o bazarku, bo u mnie już powoli skleroza się objawia momentami :D

Posted

[quote name='Livka']Dziękuję Agusiu za zaproszenie :)[/QUOTE]

Witamy, witamy :loveu::loveu::loveu:

[quote name='paula_t']Mój organizm dostaje tyle snu ile potrzebuje...zazwyczaj...staram się :eviltong:
To Wy Aguś odwalacie ciężka robotę "w terenie", więc chociaż ogłoszeniami staram się jakoś odciążyć, na ile mogę, a to nic wielkiego.
Tylko błagam, przypomnijcie mi się o bazarku, bo u mnie już powoli skleroza się objawia momentami :D[/QUOTE]

Ogłoszenia to nic wielkiego Pauluś ;) no coś Ty
Jak wiesz też staram się robić ogłoszenia,vpodkreślam staram się:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: ale do Twojej szybkości w ich robieniu chyba nigdy nie dojdę:lol!::lol!::lol!:

Posted

[quote name='AgusiaP']Lara to bardzo dużo:shiny: dzięki, że jesteś :kiss_2::kiss_2::kiss_2:
Tylko z nami zostań;)[/QUOTE]

No ja zawsze jak już jestem to do końca :) tylko czasami siedzę cicho :eviltong: ale podczytuję - co sprawia, że dziennie muszę z 2-3 godziny na dogo przeznaczyć żeby przeczytać wszystkie nowości :p

Posted

[quote name='Mysza2']Bardzo się cieszę że przybywa fanów Zosieńki na wątku.
Ja stałej na razie też dać nie mogę ale jednorazowo będę coś dorzucać:) i bazarkować mogę:)[/QUOTE]

Elunia dobrze, że już jesteś:multi:ja zmykam na godzinkę potem wrócę;)

Posted

o rany!!!!!!
trochę mnie nie było...weszłam i oszalałam!!
[SIZE=4]DZIEWCZYNY_ WSZYSTKIE JESTEŚCIE ANIOŁAMI!!!!!!![/SIZE]

gdy zakładałam wątek Zosi...nawet nie liczyłam, że ktoś się nią zainteresuje...stara, chora....
nie mogłam się bardziej mylić!!!
nie wiem czym Zosia sobie zasłużyła, ale bez wątpienia- ma w życiu szczęście!!! w tym całym swoim psim nieszczęściu....

Z CAŁEGO SERDUCHA DZIĘKUJE ZA WASZE DEKLARACJE, POMOC W OGŁASZANIU, BAZARKU
DANCIK, MARUDA666, ABA-VEBBY, PAULA_T...i Ty Agusia.....
Dzięki wam znów wierzę w ludzi :) kochane jesteście!! Dziękuje!!!!

Posted

[quote name='Kryzia']Melduję się na zaproszenie. Mogę wspomóc , ale tylko skromną jednorazową wpłatą i ewentualnie jeszcze bazarkiem (bazarek jeszcze nie w tej chwili).[/QUOTE]

ja również dziękuje KRYZIA:)

jeśli chodzi o wydatki ZOSI:
HOTELIK to koszt 200zł/ m-c
trzeba ją zaszczepić, odrobaczyć i zrobić badanie krwi (wszystko w poniedziałek)
transport jest wstępnie uzgodniony (poza datą)- GUCIEK pomoże- koszt ok. 120 zł

zobaczymy jak wyjdą badania Zosi i ile wyniosą jej ewentualne leki (na serce, nerki, cukrzyce- takie są podejrzenia- miejmy nadzieje, że przynajmniej część się nie sprawdzi).

Zosia naprawdę wydobrzała przez te dwa tygodnie... najpierw była kuternogą, która ledwie chodziła na 5 minutowy spacer! teraz zdarza jej się radośnie podbiegiwać:) przedten, ciągle spała...teraz domaga się pieszczot i uwielbia być w centrum uwagi, jak na swoje lata bardzo lubi też bawić się z moją Gają w zabawę, którą trudno określić, bo Gaja jest dwa razy większa i 10 razy młodsza:)) ale wygląda to wspaniale...
jej sierść nabrała blasku:)
Gdyby ktoś chciał poznać Zosie osobiście- zapraszam do Sosnowca:)

Tylko ten guz spędza mi sen z powiek...ma ok. 5cmx 3 cm i jest wysoki tak na 5 cm...dokładnie na wysokości serca...dziś zauważyłam na nim jeszcze mniejsze guzki:( :( :(

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']Kiyoshi, przejrzyj wątek i spisz wszystkie deklaracje i oferty pomocy w 1 poście,
, jak wątek się rozrośnie to potem ciężko to zrobić :)[/QUOTE]

już się za to zabieram cioteczko:) do tej pory pomagałam tylko schroniskowym pieskom...więc za bardzo nie wiem jak to działa, więc każda porada na wagę złota:)

dodam jeszcze najpiękniejsze zdjęcie Zosi z dzisiaj
na nim widać jaka jest śliczna...i jaka smutna:(

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-h80979t9FOw/UPsIEuzIlSI/AAAAAAAAADQ/iMJUlHGv8fI/s804/Zdj%C4%99cie1431.jpg[/img]

Edited by kiyoshi
Posted

Jestem i ja na zaproszenie.
Niestety gotówką nie mogę wspomóc. Jedynie obecnością bo i bazarku zrobić nie mogę bo fantów brak:(. Na już obiecane jeszcze coś wyskrobię ale dalej to chwilowo totalna klapa:/

Posted

[quote name='kiyoshi']...
dodam jeszcze najpiękniejsze zdjęcie Zosi z dzisiaj
na nim widać jaka jest śliczna...i jaka smutna:([/QUOTE]

Jej urodę widać już na zdjęciach w pierwszym poście. Jest śliczna :loveu:

Posted

[quote name='Gabi79']Kto tu kasę zbiera???????
U mnie z finansami krucho, ale wspomogę Zosieńkę jednorazową wpłatą:loveu:[/QUOTE]

DZIĘKUJE GABi:)

witam b-b i elik....za obecność również dziękuje:D

Posted (edited)

ciocia jestem na zaproszenie :) razem z IwonkąMaj wspomożemy kruszynkę bazarkiem :) śliczna jest :) Czy wet widział Zosię ? co to za guzki ? :( biedna maleńka :(:(:(
Edit : doczytałam ;)

Edited by Martika@Aischa
Posted

I ja też jestem na zaproszenie Agusi. Niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc.:( Będę kibicować Zosieńce,bo takich psiaków mi najbardziej żal i najchętniej wszystkim dałabym dom....

Posted

Zosieńka jest taka śliczna, taka nieduża delikatnie długowłosa.
Pewnie się zestarzała, jeszcze chora, po co komu taki pies.
Albo właściciel zmarł, a pies wynocha.

Nie mam, naprawdę nie mam z czego wspomóc tej istotki.
Szarik się hoteluje 1,5 roku.

Posted

[quote name='Awit']Zosieńka jest taka śliczna, taka nieduża delikatnie długowłosa.
Pewnie się zestarzała, jeszcze chora, po co komu taki pies.
Albo właściciel zmarł, a pies wynocha.

Nie mam, naprawdę nie mam z czego wspomóc tej istotki.
Szarik się hoteluje 1,5 roku.[/QUOTE]

Awit ważne, że jesteś z nami;):lol: