Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danyww']Dopiero dotarłam do Węgielka a tu takie wiadomości. Suuuuper. :multi:
Dołożę kropelkę (10 zł) do weta. Zaraz przelewam na Tinę i Węgielka.[/QUOTE]

Ale jestem zakręcona :evil_lol:
Przecież dla Tiny już zrobiłam. Sorry za zamieszanie.:oops:
Czyli dla Węgielka jak tylko dostanę nr konta.

Posted

[quote name='danyww']Ale jestem zakręcona :evil_lol:
Przecież dla Tiny już zrobiłam. Sorry za zamieszanie.:oops:
Czyli dla Węgielka jak tylko dostanę nr konta.[/QUOTE]

Na Węgielka ten sam numer konta tylko tytułem "Darowizna dla Węgielka + nick z DOGO" :)
Dziękuję cioteczko!!!

[quote name='obiezyswiat75']Ile na weta potrzeba?[/QUOTE]

Nie mam pojęcia, dopiero na miejscu się okaże. Podstawowy przegląd + morfologia to ok.100zł. Jeśli niezbędne będą jakieś dodatkowe leki to cena automatycznie idzie do góry. A maluszek jest poturbowany, także nie wiem, czy nie skończy się na jakimś prześwietleniu, czy lekach przeciwbólowych... Do tego przydałyby się pieniążki na jakąś wyprawkę - obróżka, smyczka, adresówka, szampon.
Jednym słowem im więcej tym lepiej, a jak zostanie to na pewno się nie zmarnuje, będzie czekać na kolejne wydatki naszego Węgielka.

Posted

O rany ale się dzieje... trochę mnie nie było i tyle mam do nadrabiania i to dobrych wieści :multi:

Bardzo dziękuję wszystkim wpłacającym i tym co dotarli tutaj na moje zaproszenie :loveu:
Teraz mocne kciuki aby maluch wytrzymał do wtorku.....

Posted

[quote name='Lili8522']O rany ale się dzieje... trochę mnie nie było i tyle mam do nadrabiania i to dobrych wieści :multi:

Bardzo dziękuję wszystkim wpłacającym i tym co dotarli tutaj na moje zaproszenie :loveu:
Teraz mocne kciuki aby maluch wytrzymał do wtorku.....[/QUOTE]

Hym.... jestem na Twoje zaproszenie.
Tylko nie wiem jak mogę pomóc? Dziś niedziela napisz proszę czy Węgielek ma szanse doczekać do wtorku?
Czy schron coś robi aby psinę zabezpieczyć przed gryzieniem? Jeśli nie to powód do natychmiastowej interwencji! Trzymanie psa w takich warunkach jest znęcaniem się nad nim.

Posted

[quote name='Bjuta']Oj Paczku... to nie jest takie proste... Wiem to po naszym schronisku. Jak jest przepełnienie - często nie ma NAJMNIEJSZEGO ruchu![/QUOTE]
Ja to rozumiem tyle że to nie powód by pozwalać na zagryzanie się psów.

Posted

Przywitam sie i dziekuje za zaproszenie. Biedny psiak, pogryzienia bardzo są bolesne. Trzymam kciuki calym sercem. Przepraszam, nie mam jak pomoc.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Poproszę i ja numer konta. Dorzucę i ja 50 na leczenie.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję! Już wysyłam nr konta!!!

[quote name='dangos19']dorzucę i ja coś na przegląd i leczenie ale dopiero w poniedziałek albo wtorek[/QUOTE]

Dziękuję po raz kolejny, kochana cioteczka! :loveu:

[quote name='basia']Poproszę nr konta![/QUOTE]

Witaj Basiu, miło Cię tu widzieć :loveu: Dziękuję za chęć pomocy, już wysyłam nr konta do Ciebie!

[quote name='PACZEK']Ja to rozumiem tyle że to nie powód by pozwalać na zagryzanie się psów.[/QUOTE]

Z Tiną było tak samo (bannerek w moim podpisie). W sytuacji, gdy w małych boksach jest po 7 psów pogryzienia to dla schroniska codzienność. Interweniują w poważnych przypadkach, rozlewie krwi itp.

W takiej sytuacji musimy jeszcze przez 2 dni zaciskać mocno kciuki, jeśli Tince się udało to wierzę, że Węgielkowi również...
Domek tymczasowy już czeka z niecierpliwością :)

Posted (edited)

Jestem na zaproszenie. Finansowo na razie nie pomogę niestety, ale podrzucę.
Czy nie można go wyciągnąć z tego schronu w poniedziałek? Robi się coraz zimniej a on był mokry.
Wiem, że robicie co w Waszej mocy ale może da się coś przyspieszyć.

Edited by Gu-Gu
Posted

[quote name='Gu-Gu']Jestem na zaproszenie. Finansowo na razie nie pomogę niestety, ale podrzucę.
Czy nie można go wyciągnąć z tego schronu w poniedziałek? Robi się coraz zimniej a on był mokry.
Wiem, że robicie co w Waszej mocy ale może da się coś przyspieszyć.[/QUOTE]

Niestety z powodu tego, iż zarówno ja, jak i Lili pracujemy w godzinach otwarcia schroniska nie damy rady pojechać po niego jutro, najwcześniejszy możliwy termin to wtorek :(