ewu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Mazowszanka']Robię teraz bazarek i jestem bardzo zajęta. Ale fantów mi nie ubywa, wręcz przeciwnie :razz: Jak skończę go robić to zajmę się na spokojnie tym logowaniem na forum Gazety. Dziękuję za rady i instrukcje dla wolniej myślących ;)[/QUOTE] Ja się zalogowuję ale nie widzę postów i nie umiem pisać swoich.... Wstyd mi ale najwolniej chyba myślę....:( Quote
elik Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='ewu']No upiekło, chyba ,że wesprzesz nowe biedaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Chętnie, to też się upiecze... psiakom :) Tylko podaj proszę konto. Quote
enia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) [quote name='Dogo07']Enia, Ewu ja przypominam sie z ta Umową Adopcyjną, prosze o przesłanie na maila.[/QUOTE] mam umowę dostałam od Ani, podaj mi @ to prześlę :) masz jakieś nowe fotki Koko? dawno jej nie widzieliśmy.... edit: znalazłam @ i już wysłałam, potwierdź, że masz Edited April 7, 2013 by enia Quote
Mazowszanka13 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='enia']mam umowę dostałam od Ani, podaj mi @ to prześlę :) masz jakieś nowe fotki Koko? dawno jej nie widzieliśmy....[/QUOTE] O tak ! Bardzo jestem ciekawa co z KOKO wyrosło :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ciotki zapraszam na Forum na Gazecie. Mogę poprowadzić za rękę za pomocą jakiegoś gadulca (Skype, GG, telefon). Przedyskutujmy tam pewne rzeczy, aby wiedzieć na czym stoimy i co dalej. Po 18:00 będę już wolna. Quote
Onaa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Koko faktycznie wyrosła przez ten czas co jest u mnie, wazy blisko 6kg teraz. Dzisiaj jest coś osowiała, martwie się o nią troche. Może dopiero po tygodniu organizm walczy ze szczepionką i wytwarza przeciwciała o to dlatego. Fotki jakieś zrobie przy okazji i pokaże na watku. Umowe dostałam na maila, dziekuje. Prosze trzymajcie kciuki za zdrowie mojego stadka! Quote
katia_793 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 wandziu a nasza umowa adopcyjna jest juz odeslana?pozdrawiamy i super ze Mimi ma sie lepiej Quote
ewu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='elik']Chętnie, to też się upiecze... psiakom :) Tylko podaj proszę konto.[/QUOTE] Podam Elu i dziękuję:) Quote
ewu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wanda szostek']Ciotki zapraszam na Forum na Gazecie. Mogę poprowadzić za rękę za pomocą jakiegoś gadulca (Skype, GG, telefon). Przedyskutujmy tam pewne rzeczy, aby wiedzieć na czym stoimy i co dalej. Po 18:00 będę już wolna.[/QUOTE] Ja nie umiem skorzystać... Quote
an1a Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Wczoraj odwiedziła nas Coffee :) jest piękna i strasznie związana z Sonią - drugą suczką w domu. Poznała nas, Rumbę i cała szczęśliwa zaczęła kopać dołki w ogrodzie, a później zasnęła na schodach :evil_lol: Szalała ze szczeniakami i po kilku godzinach padła, szczeniaki nie :diabloti: Fajnie jest oglądać takie przemiany i szczęśliwych właścicieli :) Zobaczę później czy wyszły jakieś zdjęcia, a tymczasem przedstawiam aktualną Nutkę: [IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/Ostrow%20Maz%20szczeniaki/906354_505135119545728_1707080355_o.jpg[/IMG] Quote
wanda szostek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='katia_793']wandziu a nasza umowa adopcyjna jest juz odeslana?pozdrawiamy i super ze Mimi ma sie lepiej[/QUOTE] Już do mnie dotarła. Przerejestrowałam już następujące pieski na aktualnych opiekunów: Nuta (Minnie), Coffee, Mikę od Makilli ( nie kojarzę jaki to), Pedra (Szarek), Dropsa, Igę, Peżota (Parówkę). Aniu bardzo dziękuję Ci za przesłanie i piękne opisanie Umów Adopcyjnych. Nie miałam problemu z identyfikacją piesków. Czyli siedem piesków zeszło mi ze stanu. Ania czy te dwa ostatnie ze schroniska podpisałaś na siebie? Jeżeli tak to na stanie mam jeszcze Kozak, Negra, Tina (czeka na adopcję) Kiki (czeka na adopcję), Berek. Co jest z Kozakiem? Kto go adoptował? Żadnych wieści o nim, ani kontaktu. Książeczka zdrowia leży u mnie Ania czy te umowy odesłać do Ciebie? Quote
an1a Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Możesz odesłać do mnie, a ja porozsyłam dalej. Ostatnie szczeniaki są na nas :) Quote
enia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='an1a']Wczoraj odwiedziła nas Coffee :) jest piękna i strasznie związana z Sonią - drugą suczką w domu. Poznała nas, Rumbę i cała szczęśliwa zaczęła kopać dołki w ogrodzie, a później zasnęła na schodach :evil_lol: Szalała ze szczeniakami i po kilku godzinach padła, szczeniaki nie :diabloti: Fajnie jest oglądać takie przemiany i szczęśliwych właścicieli :) Zobaczę później czy wyszły jakieś zdjęcia, a tymczasem przedstawiam aktualną Nutkę: [IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/Ostrow Maz szczeniaki/906354_505135119545728_1707080355_o.jpg[/IMG][/QUOTE] Czyż nie o to nam wszystkim chodzi??? aż mi się mokre oczy robią jak widzę takie zdjęcia.... :) powinniśmy hyclowi i panu Suchcie wysyłać na @ takie przemiany, a tak ku pamięci:diabloti: Quote
ewu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='enia']Czyż nie o to nam wszystkim chodzi??? aż mi się mokre oczy robią jak widzę takie zdjęcia.... :) powinniśmy hyclowi i panu Suchcie wysyłać na @ takie przemiany, a tak ku pamięci:diabloti:[/QUOTE] Święte słowa Wandziu:) Cudny pychol:) Quote
ewu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [SIZE=3][B]Psiaki dostały 30 zł od Pauli P. pozostałość po Bo[/B][/SIZE][SIZE=3][B][SIZE=3]biku[/SIZE] Dziękujemy:)[/B][/SIZE] Quote
elik Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wanda szostek']... Co jest z Kozakiem? Kto go adoptował? Żadnych wieści o nim, ani kontaktu. Książeczka zdrowia leży u mnie...[/QUOTE] Wandziu, podawałam Ci już adres tego DS. Kozak miał tam jechać na DT, ale pani jak tylko go zobaczyła stwierdziła, że go nikomu nie odda. Nie jestem pewna czy jeszcze mam ten adres. Poszukam jutro, bo już padam na pisk :) Quote
Atomowka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Wanda nie wiem czy to ważne w punku formalnego ale Dropsik ma teraz ma imię Bolek Quote
an1a Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Clyde opanowuje podnoszenie łapy przy sikaniu. Byłabym dumna, gdyby nie robił tego na ściany i kartony w pracowni :mdleje: Quote
ewu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='an1a']Clyde opanowuje podnoszenie łapy przy sikaniu. Byłabym dumna, gdyby nie robił tego na ściany i kartony w pracowni :mdleje:[/QUOTE] Aniu przecież on to dla Was robi:) Ozdabia...:):):):) Quote
ewu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='elik']Ewu słoneczko zapomniałaś podać mi nr konta :)[/QUOTE] Już podaję:) Jutro jadę do Kielc z Panną Marple po niewidomego szczeniaka, na dodatek dzikiego i dużego... Tyle stresu ,że zapomniałam Quote
Mazowszanka13 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Wracam do żywych, ale nie sama :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241762-JUŻ-OTWARTY-TOTALNY-MISZMASZ-do-16-kwietnia-do-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241762-JUŻ-OTWARTY-TOTALNY-MISZMASZ-do-16-kwietnia-do-21-00 [SIZE=3][COLOR=#006400][I][B]ZAPRASZAM ![/B][/I][/COLOR][/SIZE] [/URL] Quote
wanda szostek Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='katia_793']a Iga to teraz Korba :-)[/QUOTE] Jak mogliście ją tak nazwać ? To taka fajna sunia. Quote
an1a Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Imię słuszne, inaczej nie można jej nazwać :evil_lol: Podniosę prośbę o ogłaszanie maluchów. "Nasze" ogłosiłam na gumtree i tablica.pl na razie cisza.. Quote
Recommended Posts