Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']Nie wiem kto ma sie kontaktować z osobą do wizyty pa dla Koko.

Ja czy enia czy ktoś jeszcze inny ?

Ta młoda osoba co była zobaczyć Koko studiuje tutaj i na weekendy przyjeżdża do domu do Tarnowa, Koko by tam mieszkała z jej mamą. Wstępnie w piątek ma ta pani jeszcze raz przyjść do Koko właśnie ze swoją mamą.
I potem dobrze żeby w weekend czy w najbliższych dniach była ta wizyta przedadopcyjna.
Aha,
padło jeszcze pytanie odnośnie - jazdy samochodem , podróżowania Koko w tramwaju itp.
Ja nie wiem jak sie Koko czuje podczas podrózy środkami lokomocji.[/QUOTE]

Ja załatwię tą wizytę. Przyślij mi dane adresowe i telefon

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu'][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/7734/022013pisudskiego1m.jpg[/IMG]
[B]Dziewczyny trzeba poomysleć o tej dziewczynce, ona piorunem znajdzie dom.
Piękna sunia.
Nazwałam ją Iga.
Trzeba ją ogłaszać i szukać domku, dt , ds - na cito..[/B][/QUOTE]

[COLOR=#ff0000][B]Po sunię nikt się nie zgłosił. Jutro jedzie do schroniska.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='wanda szostek'][COLOR=#ff0000][B]Po sunię nikt się nie zgłosił. Jutro jedzie do schroniska.[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]O Boże , takie cudo...
Nie działało mi dogo , dzwoniłam nawet do eni ale nie odebrała.
Ona jest cudna , znajdzie dom, szybko....
Dziewczyny trzeba ją ogłaszać.[/B]

Posted

[quote name='Dogo07']Potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej dla Koko z Tarnowa.
Dzisiaj była pani - młoda sympatyczna dziewczyna zeby poznać Koko.
Jest zainteresowana adopcją KoKo. Ma jeszcze przyjść raz, z mamą.
Prosze o kontakt z osobą która jest odpowiedzialna za Koko i ją wyda do adopcji.
Oczywiście, czekamy na wizyte pa.
Koko miałaby domek z ogródkiem.[/QUOTE]
Brzmi cudnie:)

Posted

DZIEWCZYNY, CZY MOŻE KTOŚ NA CITO MAŁEJ FOKSI OGŁOSZEŃ PARĘ ZROBIĆ?
mam taki tekst:
Młodziutka ok. 5 misięczna kudłata suczka, pięknie umaszczona mix foksteriera, pogodna i radosna szuka odpowiedzialnego domu. Dom musi mieć świadomość, że jest to szczenię i może coś nabroić lub nasiusiać. Szukamy opiekunów cierpliwych i z wielkim sercem do nauki życia pod wspólnym dachem. Sunia odwdzięczy się miłością i oddaniem. Czekamy tylko na poważne i przemyślane oferty domu. Warunkiem umowy wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] 609143446

ps. w związku z tym, że nic o niej nie wiem, tylko to wymyśliłam..

Posted

[quote name='wanda szostek']Mam schody. Nie mogę się dodzwonić do UM ,żeby zatrzymać sunię. Uszkodzona linia.[/QUOTE]

Jaki jest do nich numer tel. ?

Posted

Najpierw do mnie. Szczerze powiem, że jeśli ona nie będzie za duża jako szczeniak, to może zostać do czasu znalezienia DS.
To zależy od naszych psów, bo nie mamy czasu na rzeźbienie się z rotacją 4 psów w domu. Dorosłe niestety ze sobą nie funkcjonują.

Posted

[quote name='an1a']najpierw do mnie. Szczerze powiem, że jeśli ona nie będzie za duża jako szczeniak, to może zostać do czasu znalezienia ds.
To zależy od naszych psów, bo nie mamy czasu na rzeźbienie się z rotacją 4 psów w domu. Dorosłe niestety ze sobą nie funkcjonują.[/quote]

to ja muszę transport ogarnąć!
wspaniale!!:loveu::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='an1a']Najpierw do mnie. Szczerze powiem, że jeśli ona nie będzie za duża jako szczeniak, to może zostać do czasu znalezienia DS.
To zależy od naszych psów, bo nie mamy czasu na rzeźbienie się z rotacją 4 psów w domu. Dorosłe niestety ze sobą nie funkcjonują.[/QUOTE]
Aniu to by było wspaniale:)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Czyli Foksia ocalona :multi:
Wielkie dzięki Wszystkim zaangażowanym w pomoc :loveu:[/QUOTE]
Ciocia w nocy ludziom spać nie dałam:)
Pysia kochana ma bardzo trudną sytuację ale się zgodziła w obliczu wizji Ostrowii...
Jeśli mogłaby zostać u Ani to już by było cudnie bo wiem jaka jest sytuacja u Pysi...

Posted

Uff, kamień spadł mi z serca:lol: Dziękuję Wam:loveu:

[quote name='ewu']Marysiu ja nie umiem ogłaszać , zrób jej ogłoszenia , bardzo proszę...[/QUOTE]

Ewu, jeśli chodzi o ogłoszenia to ja sama też nie umiem ich robić:) Wykupuje pakiety na bazarkach i jeśli będzie trzeba to wykupię też dla małej Foksi:) Ale kilka postów wcześniej wiosenka pisała też, że wykupiła pakiety dla szczeniaczków, więc może najpierw wykorzystajmy te od Niej:)

Posted

[quote name='malagos']Ale co dalej?.......[/QUOTE]
Ciocia nie martw się , w nocy załatwiłam co trzeba, dziewczyny z dogo przekochane:) Działamy:)