Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wanda szostek']A co z odbiorem ode mnie? Jak to ma wyglądać? Sobota to jutro przecież.[/QUOTE]
No jutro rano będę.
An1a, ja go nie oddam, ale nie ja decyduje o jego losie.

Posted

[quote name='an1a']Możecie zrobić mu jutro jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń? W sumie poza dt można od razu szukać ds..[/QUOTE]

Jężeli będzie czas jak wpadnie enia po suczkę to zrobimy. Sama nie dam rady. Zrobiłam sporo zdjęć, ale są do usunięcia na każdym kawałek jego brakuje. Nie wiem co z nim zrobić, bo ja nie daję rady. Dzisiaj wieczorwm znowu mi wyrwał smycz i zwiewał piszcząc ze strachu, a ja z moim kręgosłupem nie polecę. Myślałam, że już po nim. On się tej smyczy już panicznie boi.Taką przygodę już przeżył 3 razy a sunia 1 raz. Na początku lutego jadę na badania do Warszawy, trudno go zostawić na tyle godzin. O szóstej rano muszę wyjechać, bo mam pobyt jednodniowy. Jak mam zdążyć ze spacerkiem innymi soprawami i dotrzeć na czas. A wizyty lekarskie, też jak pójdę to mnie dobre pół dnia nie ma.

Umowy Adopcyjne wysłane

Posted

[SIZE=3][B]Bardzo proszę o wykaz szczeniaków do szczepień. Które trzeba zaszczepić raz a które dwa razy?
Zbieram pieniądze ale trzeba wiedzieć ile potrzeba.[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='wanda szostek']Jężeli będzie czas jak wpadnie enia po suczkę to zrobimy. Sama nie dam rady. Zrobiłam sporo zdjęć, ale są do usunięcia na każdym kawałek jego brakuje. Nie wiem co z nim zrobić, bo ja nie daję rady. Dzisiaj wieczorwm znowu mi wyrwał smycz i zwiewał piszcząc ze strachu, a ja z moim kręgosłupem nie polecę. Myślałam, że już po nim. On się tej smyczy już panicznie boi.Taką przygodę już przeżył 3 razy a sunia 1 raz. Na początku lutego jadę na badania do Warszawy, trudno go zostawić na tyle godzin. O szóstej rano muszę wyjechać, bo mam pobyt jednodniowy. Jak mam zdążyć ze spacerkiem innymi soprawami i dotrzeć na czas. A wizyty lekarskie, też jak pójdę to mnie dobre pół dnia nie ma.

Umowy Adopcyjne wysłane[/QUOTE]

Wandziu to co zrobimy? Matko jedyna przecież nie może wrócić do schronu...

Posted

Koko i wilczkowata, której mam książeczkę muszą być doszczepione drugi i ostatni raz na wirusówki w przyszłym tygodniu.
Na wściekliznę są już zaszczepione.

Książeczkę wilczkowatej, która jedzie do Wieliczki podam jutro razem z suczkami.

Posted

Ode mnie jedna ma 1 szczepienie, druga żadnego. To samo u Kiry - dwie mają 1 szczepienie(chyba że już doszczepiła) i jedna jest bez szczepień.

Posted

[quote name='wanda szostek']A co z odbiorem ode mnie? Jak to ma wyglądać? Sobota to jutro przecież.[/QUOTE]

Wanda,byłyście u tego pana na wizycie PA dla Strzałki,on szuka psiaka przecież.Strzałka znowu ma "fazę",na razie nigdzie nie idzie,przyatakowała listonosza :roll: Może macie tam spokojnego psiaka dla niego,skoro dom chętny jest...warto wykorzystać...

Posted

[quote name='Mazowszanka']Koko i wilczkowata, której mam książeczkę muszą być doszczepione drugi i ostatni raz na wirusówki w przyszłym tygodniu.
Na wściekliznę są już zaszczepione.

Książeczkę wilczkowatej, która jedzie do Wieliczki podam jutro razem z suczkami.[/QUOTE]

A której jest książeczka u mnie? Podałam nr czipu. ale nikt się nie odezwał.

Posted

[quote name='an1a']Ode mnie jedna ma 1 szczepienie, druga żadnego. To samo u Kiry - dwie mają 1 szczepienie(chyba że już doszczepiła) i jedna jest bez szczepień.[/QUOTE]

Nich wszystkie dt podadzą ,które należy zaszczepić. Kira zaszczepi i przyśle mi maila z kwotą do zapłacenia.
Reszta niech też tak zrobi.

Posted

[B]Ten szczeniak nie może wrócić do schronu , to by było bestialstwo.
Trzeba mu założyć wątek. jutro i tak ponoć nie ma możliwości ,żeby pojechał.
Ja wracam 5-go lutego. Jesli niczego nie znajdziemy do tego czasu poproszę Anetę, nie zostawimy go bez pomocy.
Wtedy przyjadę po niego sama pociągiem. Błagam nie oddawajcie go do schronu.[/B]

Posted

[quote name='wanda szostek']A której jest książeczka u mnie? Podałam nr czipu. ale nikt się nie odezwał.[/QUOTE]

[B]KIKI( jedzie do Wieliczki) [/B]nie ma książeczki,a ma wszczepiony czip o numerze [SIZE=6]939000010308969[/SIZE]

Natomiast bezprzydziałowa książeczka ( wilczkowatej ?) ma numer [B]939000010308976[/B]

[B]ewu,[/B] podrostek ma swój własny wątek. Zaraz podam link.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239029-Krzywołapek-mix-jamnika-i-baseta-młodziutki-szuka-pilnie-DT[/url]!

Posted

[quote name='Mazowszanka'][B]KIKI( jedzie do Wieliczki) [/B]nie ma książeczki,a ma wszczepiony czip o numerze [SIZE=6]939000010308969[/SIZE]

Natomiast bezprzydziałowa książeczka ( wilczkowatej ?) ma numer [B]939000010308976[/B]

[B]ewu,[/B] podrostek ma swój własny wątek. Zaraz podam link.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239029-Krzywołapek-mix-jamnika-i-baseta-młodziutki-szuka-pilnie-DT[/URL]![/QUOTE]

Książeczka z takim nr. czipu jest u mnie

Posted

Otworzyłam już kontenerek klasy S od ewu i suczki powoli się z nim zapoznają.
Są bardzo zainteresowane, chyba czują innego psa.
Włożę do środka ich ręcznik, aby miały swój zapach.
Obróżek jednak im nie założę, bo je sobie wzajemnie przeżuwają.

Posted

[quote name='bozenazwisniewa']Wanda,byłyście u tego pana na wizycie PA dla Strzałki,on szuka psiaka przecież.Strzałka znowu ma "fazę",na razie nigdzie nie idzie,przyatakowała listonosza :roll: Może macie tam spokojnego psiaka dla niego,skoro dom chętny jest...warto wykorzystać...[/QUOTE]

moze to szansa dla psiaka?

Posted

No i pojechały. TZ enia zabrał je do Łomianek, a potem w przeciwnym kierunku, przez całą Warszawę do Janek i dalej do Katowic.
Nie chciały wejść, musiałam je na siłę wpychać.
Już się martwię, że kontenerek nie domknięty, że po drodze zrobią kupę itp.
Jakie to wszystko stresujące :shake:

Posted

[quote name='Mazowszanka']Czy coś wiadomo ? Czy już jadą ?[/QUOTE]
transport się opóźnił, oprócz naszych dziewczyn jechały trzy szczeniaki i koteczka, wyjechali dobrze po 16 godz. cóż nie miałam na to wpływu, długo czekaliśmy....oby teraz bez przeszkód dotarli wszyscy do Krakowa....
a o małym co u Wandy został napiszemy u niego na wątku, i zdjecia będą..

Posted

[quote name='malagos']No chyba nie, przecież szczylki często siusiają........[/QUOTE]

No właśnie. A ja im nie dałam podkładu, bo go wcianają ze smakiem, a tam plastik.
Tylko dwa duże ręczniki.
Kontener ewu odlotowy, chyba zagraniczny, bo takiego u nas nie widziałam.
Zajrzy ewu to się wypowie :)