wanda szostek Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A co z odbiorem ode mnie? Jak to ma wyglądać? Sobota to jutro przecież. Quote
enia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='wanda szostek']A co z odbiorem ode mnie? Jak to ma wyglądać? Sobota to jutro przecież.[/QUOTE] No jutro rano będę. An1a, ja go nie oddam, ale nie ja decyduje o jego losie. Quote
an1a Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Możecie zrobić mu jutro jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń? W sumie poza dt można od razu szukać ds.. Quote
an1a Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Mamy imiona dla dziewczyn - podpalana to Minnie, a beżowa Coffee. Będzie trochę łatwiej :) Quote
wanda szostek Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='an1a']Możecie zrobić mu jutro jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń? W sumie poza dt można od razu szukać ds..[/QUOTE] Jężeli będzie czas jak wpadnie enia po suczkę to zrobimy. Sama nie dam rady. Zrobiłam sporo zdjęć, ale są do usunięcia na każdym kawałek jego brakuje. Nie wiem co z nim zrobić, bo ja nie daję rady. Dzisiaj wieczorwm znowu mi wyrwał smycz i zwiewał piszcząc ze strachu, a ja z moim kręgosłupem nie polecę. Myślałam, że już po nim. On się tej smyczy już panicznie boi.Taką przygodę już przeżył 3 razy a sunia 1 raz. Na początku lutego jadę na badania do Warszawy, trudno go zostawić na tyle godzin. O szóstej rano muszę wyjechać, bo mam pobyt jednodniowy. Jak mam zdążyć ze spacerkiem innymi soprawami i dotrzeć na czas. A wizyty lekarskie, też jak pójdę to mnie dobre pół dnia nie ma. Umowy Adopcyjne wysłane Quote
ewu Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [SIZE=3][B]Bardzo proszę o wykaz szczeniaków do szczepień. Które trzeba zaszczepić raz a które dwa razy? Zbieram pieniądze ale trzeba wiedzieć ile potrzeba.[/B][/SIZE] Quote
ewu Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='wanda szostek']Jężeli będzie czas jak wpadnie enia po suczkę to zrobimy. Sama nie dam rady. Zrobiłam sporo zdjęć, ale są do usunięcia na każdym kawałek jego brakuje. Nie wiem co z nim zrobić, bo ja nie daję rady. Dzisiaj wieczorwm znowu mi wyrwał smycz i zwiewał piszcząc ze strachu, a ja z moim kręgosłupem nie polecę. Myślałam, że już po nim. On się tej smyczy już panicznie boi.Taką przygodę już przeżył 3 razy a sunia 1 raz. Na początku lutego jadę na badania do Warszawy, trudno go zostawić na tyle godzin. O szóstej rano muszę wyjechać, bo mam pobyt jednodniowy. Jak mam zdążyć ze spacerkiem innymi soprawami i dotrzeć na czas. A wizyty lekarskie, też jak pójdę to mnie dobre pół dnia nie ma. Umowy Adopcyjne wysłane[/QUOTE] Wandziu to co zrobimy? Matko jedyna przecież nie może wrócić do schronu... Quote
Mazowszanka13 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Koko i wilczkowata, której mam książeczkę muszą być doszczepione drugi i ostatni raz na wirusówki w przyszłym tygodniu. Na wściekliznę są już zaszczepione. Książeczkę wilczkowatej, która jedzie do Wieliczki podam jutro razem z suczkami. Quote
an1a Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Ode mnie jedna ma 1 szczepienie, druga żadnego. To samo u Kiry - dwie mają 1 szczepienie(chyba że już doszczepiła) i jedna jest bez szczepień. Quote
evita. Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Poproszę o numer konta "szczeniorkowej skarbonki" ;) Quote
bozenazwisniewa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='wanda szostek']A co z odbiorem ode mnie? Jak to ma wyglądać? Sobota to jutro przecież.[/QUOTE] Wanda,byłyście u tego pana na wizycie PA dla Strzałki,on szuka psiaka przecież.Strzałka znowu ma "fazę",na razie nigdzie nie idzie,przyatakowała listonosza :roll: Może macie tam spokojnego psiaka dla niego,skoro dom chętny jest...warto wykorzystać... Quote
wanda szostek Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Mazowszanka']Koko i wilczkowata, której mam książeczkę muszą być doszczepione drugi i ostatni raz na wirusówki w przyszłym tygodniu. Na wściekliznę są już zaszczepione. Książeczkę wilczkowatej, która jedzie do Wieliczki podam jutro razem z suczkami.[/QUOTE] A której jest książeczka u mnie? Podałam nr czipu. ale nikt się nie odezwał. Quote
ewu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='an1a']Ode mnie jedna ma 1 szczepienie, druga żadnego. To samo u Kiry - dwie mają 1 szczepienie(chyba że już doszczepiła) i jedna jest bez szczepień.[/QUOTE] Nich wszystkie dt podadzą ,które należy zaszczepić. Kira zaszczepi i przyśle mi maila z kwotą do zapłacenia. Reszta niech też tak zrobi. Quote
ewu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [B]Ten szczeniak nie może wrócić do schronu , to by było bestialstwo. Trzeba mu założyć wątek. jutro i tak ponoć nie ma możliwości ,żeby pojechał. Ja wracam 5-go lutego. Jesli niczego nie znajdziemy do tego czasu poproszę Anetę, nie zostawimy go bez pomocy. Wtedy przyjadę po niego sama pociągiem. Błagam nie oddawajcie go do schronu.[/B] Quote
Mazowszanka13 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='wanda szostek']A której jest książeczka u mnie? Podałam nr czipu. ale nikt się nie odezwał.[/QUOTE] [B]KIKI( jedzie do Wieliczki) [/B]nie ma książeczki,a ma wszczepiony czip o numerze [SIZE=6]939000010308969[/SIZE] Natomiast bezprzydziałowa książeczka ( wilczkowatej ?) ma numer [B]939000010308976[/B] [B]ewu,[/B] podrostek ma swój własny wątek. Zaraz podam link. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239029-Krzywołapek-mix-jamnika-i-baseta-młodziutki-szuka-pilnie-DT[/url]! Quote
wanda szostek Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Mazowszanka'][B]KIKI( jedzie do Wieliczki) [/B]nie ma książeczki,a ma wszczepiony czip o numerze [SIZE=6]939000010308969[/SIZE] Natomiast bezprzydziałowa książeczka ( wilczkowatej ?) ma numer [B]939000010308976[/B] [B]ewu,[/B] podrostek ma swój własny wątek. Zaraz podam link. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239029-Krzywołapek-mix-jamnika-i-baseta-młodziutki-szuka-pilnie-DT[/URL]![/QUOTE] Książeczka z takim nr. czipu jest u mnie Quote
Mazowszanka13 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Otworzyłam już kontenerek klasy S od ewu i suczki powoli się z nim zapoznają. Są bardzo zainteresowane, chyba czują innego psa. Włożę do środka ich ręcznik, aby miały swój zapach. Obróżek jednak im nie założę, bo je sobie wzajemnie przeżuwają. Quote
malagos Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='bozenazwisniewa']Wanda,byłyście u tego pana na wizycie PA dla Strzałki,on szuka psiaka przecież.Strzałka znowu ma "fazę",na razie nigdzie nie idzie,przyatakowała listonosza :roll: Może macie tam spokojnego psiaka dla niego,skoro dom chętny jest...warto wykorzystać...[/QUOTE] moze to szansa dla psiaka? Quote
Mazowszanka13 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No i pojechały. TZ enia zabrał je do Łomianek, a potem w przeciwnym kierunku, przez całą Warszawę do Janek i dalej do Katowic. Nie chciały wejść, musiałam je na siłę wpychać. Już się martwię, że kontenerek nie domknięty, że po drodze zrobią kupę itp. Jakie to wszystko stresujące :shake: Quote
enia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Mazowszanka']Czy coś wiadomo ? Czy już jadą ?[/QUOTE] transport się opóźnił, oprócz naszych dziewczyn jechały trzy szczeniaki i koteczka, wyjechali dobrze po 16 godz. cóż nie miałam na to wpływu, długo czekaliśmy....oby teraz bez przeszkód dotarli wszyscy do Krakowa.... a o małym co u Wandy został napiszemy u niego na wątku, i zdjecia będą.. Quote
Mazowszanka13 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 O kurcze, ode mnie wyjechały o 13-ej. Czy cały czas siedziały w tym kontenerku ? Quote
malagos Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No chyba nie, przecież szczylki często siusiają........ Quote
Mazowszanka13 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='malagos']No chyba nie, przecież szczylki często siusiają........[/QUOTE] No właśnie. A ja im nie dałam podkładu, bo go wcianają ze smakiem, a tam plastik. Tylko dwa duże ręczniki. Kontener ewu odlotowy, chyba zagraniczny, bo takiego u nas nie widziałam. Zajrzy ewu to się wypowie :) Quote
Recommended Posts