M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Shilomaniak']My prawidłowe chodzenie na smyczy to kilka miesięcy trenowaliśmy, ale teraz jest cud-malina: zwolnij, pomału, trawka,ulica, prawo,lewo - to wszystko już pięknie opanowane, bez żadnego ciągnięcia :loveu:[/QUOTE] Macie geniusza, ot co :) Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Shilomaniak']Ha!!! Mój mąż pęknie z dumy!!![/QUOTE] Niech nie pęka, bo Shila sierotą zostanie, no pół sierotą ;) Quote
Shilomaniak Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ta sierota (wielce wyedukowana :razz:) dzisiaj zwiała mi na spacerze. Kaczki okazały się przeogromną pokusą. Do tej pory siedziały z przymarzniętymi kuprami i nawet dziobów nie otwierały a dzisiaj "kwa kwa kwa" i "kwa kwa kwa" i pluszczyły wodą w kanałku. Nic dziwnego , ze suczydło nie wytrzymało, ale że nie przyszła jak ja wołałam - to zupełnie insza inszość :angryy::mad: Quote
Karilka Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Kwa,kwa, kwa... to mogło być ostatnie "kwa kwa" w ich kaczym życiu :(. Głupie te kaczki! Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Karilka']Kwa,kwa, kwa... to mogło być ostatnie "kwa kwa" w ich kaczym życiu :(. Głupie te kaczki![/QUOTE] A skąd mogły wiedzieć, że czarne nadleci ;) Quote
Myngey Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Shilomaniak']ta sierota (wielce wyedukowana :razz:) dzisiaj zwiała mi na spacerze. Kaczki okazały się przeogromną pokusą. Do tej pory siedziały z przymarzniętymi kuprami i nawet dziobów nie otwierały a dzisiaj "kwa kwa kwa" i "kwa kwa kwa" i pluszczyły wodą w kanałku. Nic dziwnego , ze suczydło nie wytrzymało, ale że nie przyszła jak ja wołałam - to zupełnie insza inszość :angryy::mad:[/QUOTE] Luba także głuchnie na wołanie, pozostaje mi kilometrówki trzaskać,tylko najpierw muszę zahaczyć o łączkę gdzie kupę i siku zrobi i później możemy wędrować i jak wracam to też zahaczamy o łączkę. Cały spacer ma włączony tryb tropiący. Quote
Myngey Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Dziewczyna lubi się bawić i wtedy trzeba bardzo uważać by nie dostać od niej z główki albo z liścia i jeszcze jedną rzecz robi jak się bawi kłapie zębami, ale to jest w przyjaznym znaczeniu. Krótko mówiąc robimy z dziewczyną cuda. Quote
ANETTTA Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 luba słodka jest fakt z tymi ogłoszeniami cos mi sie pomajgało !!!! po 10 cos na lube moge wplacic Quote
Shilomaniak Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Myngey']Dziewczyna lubi się bawić i wtedy trzeba bardzo uważać by nie dostać od niej z główki albo z liścia i jeszcze jedną rzecz robi jak się bawi kłapie zębami, ale to jest w przyjaznym znaczeniu. Krótko mówiąc robimy z dziewczyną cuda.[/QUOTE] Z liścia tzn. glamnięcie jęzorem? Quote
Kejciu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Dzięki CZARNULA która wysłała do mnie fanty - powstał szybki bazarek w 50% dla Luby i 50% dla Znajdek serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/239313-CIUSZKI-SMYCZKI-PRÓBKI-KARM-Znajdki-i-Sunia-15-02?p=20362999#post20362999 Quote
Karilka Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='ANETTTA']luba słodka jest fakt z tymi ogłoszeniami cos mi sie pomajgało !!!! po 10 cos na lube moge wplacic :loveu: Dziękujemy! [quote name='kejciu']Dzięki CZARNULA która wysłała do mnie fanty - powstał szybki bazarek w 50% dla Luby i 50% dla Znajdek serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/239313-CIUSZKI-SMYCZKI-PRÓBKI-KARM-Znajdki-i-Sunia-15-02?p=20362999#post20362999 Suuupeeerrrr! Dziękujemy! Myngey - czy doszła umowa? Zleciłam wysyłkę tacie - niestety wysłał bez potwierdzenia:flaming:. Dzisiaj mi sie przyznał. Jutro będe wysyłać rzeczy z bazarku (wreszcie) i wyślę tą umowę drugi raz... Quote
Myngey Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Karilka']:loveu: Myngey - czy doszła umowa? Zleciłam wysyłkę tacie - niestety wysłał bez potwierdzenia:flaming:. Dzisiaj mi sie przyznał. Jutro będe wysyłać rzeczy z bazarku (wreszcie) i wyślę tą umowę drugi raz...[/QUOTE] Jeszcze nie dotarła. Quote
Karilka Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 o matko... A poszła priorytetem.. Quote
Shilomaniak Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Nie wiem czy pisałam, że faktura doszła? Chyba zapomniałam jednak :oops: Quote
Shilomaniak Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Myngey']Luba także głuchnie na wołanie, pozostaje mi kilometrówki trzaskać,tylko najpierw muszę zahaczyć o łączkę gdzie kupę i siku zrobi i później możemy wędrować i jak wracam to też zahaczamy o łączkę. Cały spacer ma włączony tryb tropiący.[/QUOTE] No siostry poprostu o innym kolorze skóry, jakby tak razem je puścić to wytropiłyby wszystkie afery świata, tylko kto by je dogonił , znaczy prawie siostry:lol: Quote
Karilka Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Myngey']Umowa dotarła, szczotka też.[/QUOTE] Maatko.. a ja wysłałam druga.. Quote
Shilomaniak Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 To teraz będzie czesanie z włosem i pod włos :diabloti: Quote
Karilka Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239445-Bluza-Nike-kosmetyki-FARMONA-klocki-COBI-!!!!!-N%C3%93WKI-SZTUKI!!!!!-7-02-dla-GAMZY!!!?p=20378439#post20378439 Zapraszam w imieniu Gamzy! Quote
minia7 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Shilomaniak']No siostry poprostu o innym kolorze skóry, jakby tak razem je puścić to wytropiłyby wszystkie afery świata, tylko kto by je dogonił , znaczy prawie siostry:lol:[/QUOTE] Hmmm....prawie siostry to w sumie prawie rodzina,.... powinny mieszkać razem, albo od czasu do czasu chociaż spotkać się na wspólnym obiadku niedzielnym :lol: Quote
Myngey Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Na poczcie mają chyba jakiś burdelloo bumbum było u mnie dzisiaj dwóch listonoszy, jeden na piechotę drugi samochodem, szczotkę przywiózł. To dwie umowy też mogę mieć :lol: Quote
Myngey Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 U nas błoto po kolana , na sraj łączkę ni chusia nie można wejść, bo jest ryzyko że wypłynie się dopiero wiosną, nie zrobiła dzisiaj wieczorem klocka warunki nie sprzyjały bo w innych miejscach za mało klocków stoi żeby swojego postawić - toci Gluba Quote
Recommended Posts