Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shilomaniak']My prawidłowe chodzenie na smyczy to kilka miesięcy trenowaliśmy, ale teraz jest cud-malina: zwolnij, pomału, trawka,ulica, prawo,lewo - to wszystko już pięknie opanowane, bez żadnego ciągnięcia :loveu:[/QUOTE]

Macie geniusza, ot co :)

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta sierota (wielce wyedukowana :razz:) dzisiaj zwiała mi na spacerze. Kaczki okazały się przeogromną pokusą. Do tej pory siedziały z przymarzniętymi kuprami i nawet dziobów nie otwierały a dzisiaj "kwa kwa kwa" i "kwa kwa kwa" i pluszczyły wodą w kanałku. Nic dziwnego , ze suczydło nie wytrzymało, ale że nie przyszła jak ja wołałam - to zupełnie insza inszość :angryy::mad:

Posted

[quote name='Karilka']Kwa,kwa, kwa... to mogło być ostatnie "kwa kwa" w ich kaczym życiu :(. Głupie te kaczki![/QUOTE]

A skąd mogły wiedzieć, że czarne nadleci ;)

Posted

[quote name='Shilomaniak']ta sierota (wielce wyedukowana :razz:) dzisiaj zwiała mi na spacerze. Kaczki okazały się przeogromną pokusą. Do tej pory siedziały z przymarzniętymi kuprami i nawet dziobów nie otwierały a dzisiaj "kwa kwa kwa" i "kwa kwa kwa" i pluszczyły wodą w kanałku. Nic dziwnego , ze suczydło nie wytrzymało, ale że nie przyszła jak ja wołałam - to zupełnie insza inszość :angryy::mad:[/QUOTE]

Luba także głuchnie na wołanie, pozostaje mi kilometrówki trzaskać,tylko najpierw muszę zahaczyć o łączkę gdzie kupę i siku zrobi i później możemy wędrować i jak wracam to też zahaczamy o łączkę. Cały spacer ma włączony tryb tropiący.

Posted

Dziewczyna lubi się bawić i wtedy trzeba bardzo uważać by nie dostać od niej z główki albo z liścia i jeszcze jedną rzecz robi jak się bawi kłapie zębami, ale to jest w przyjaznym znaczeniu. Krótko mówiąc robimy z dziewczyną cuda.

Posted

[quote name='Myngey']Dziewczyna lubi się bawić i wtedy trzeba bardzo uważać by nie dostać od niej z główki albo z liścia i jeszcze jedną rzecz robi jak się bawi kłapie zębami, ale to jest w przyjaznym znaczeniu. Krótko mówiąc robimy z dziewczyną cuda.[/QUOTE]

Z liścia tzn. glamnięcie jęzorem?

Posted

[quote name='ANETTTA']luba słodka jest fakt z tymi ogłoszeniami cos mi sie pomajgało !!!!

po 10 cos na lube moge wplacic
:loveu: Dziękujemy!

[quote name='kejciu']Dzięki CZARNULA która wysłała do mnie fanty - powstał szybki bazarek w 50% dla Luby i 50% dla Znajdek

serdecznie zapraszam

http://www.dogomania.pl/forum/threads/239313-CIUSZKI-SMYCZKI-PRÓBKI-KARM-Znajdki-i-Sunia-15-02?p=20362999#post20362999
Suuupeeerrrr! Dziękujemy!

Myngey - czy doszła umowa? Zleciłam wysyłkę tacie - niestety wysłał bez potwierdzenia:flaming:. Dzisiaj mi sie przyznał.
Jutro będe wysyłać rzeczy z bazarku (wreszcie) i wyślę tą umowę drugi raz...

Posted

[quote name='Karilka']:loveu:

Myngey - czy doszła umowa? Zleciłam wysyłkę tacie - niestety wysłał bez potwierdzenia:flaming:. Dzisiaj mi sie przyznał.
Jutro będe wysyłać rzeczy z bazarku (wreszcie) i wyślę tą umowę drugi raz...[/QUOTE]

Jeszcze nie dotarła.

Posted

[quote name='Myngey']Luba także głuchnie na wołanie, pozostaje mi kilometrówki trzaskać,tylko najpierw muszę zahaczyć o łączkę gdzie kupę i siku zrobi i później możemy wędrować i jak wracam to też zahaczamy o łączkę. Cały spacer ma włączony tryb tropiący.[/QUOTE]

No siostry poprostu o innym kolorze skóry, jakby tak razem je puścić to wytropiłyby wszystkie afery świata, tylko kto by je dogonił , znaczy prawie siostry:lol:

Posted

[quote name='Shilomaniak']No siostry poprostu o innym kolorze skóry, jakby tak razem je puścić to wytropiłyby wszystkie afery świata, tylko kto by je dogonił , znaczy prawie siostry:lol:[/QUOTE]

Hmmm....prawie siostry to w sumie prawie rodzina,.... powinny mieszkać razem, albo od czasu do czasu chociaż spotkać się na wspólnym obiadku niedzielnym :lol:

Posted

Na poczcie mają chyba jakiś burdelloo bumbum było u mnie dzisiaj dwóch listonoszy, jeden na piechotę drugi samochodem, szczotkę przywiózł.

To dwie umowy też mogę mieć :lol:

Posted

U nas błoto po kolana , na sraj łączkę ni chusia nie można wejść, bo jest ryzyko że wypłynie się dopiero wiosną, nie zrobiła dzisiaj wieczorem klocka warunki nie sprzyjały bo w innych miejscach za mało klocków stoi żeby swojego postawić - toci Gluba