minia7 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Myngey']U nas błoto po kolana , na sraj łączkę ni chusia nie można wejść, bo jest ryzyko że wypłynie się dopiero wiosną, nie zrobiła dzisiaj wieczorem klocka warunki nie sprzyjały bo w innych miejscach za mało klocków stoi żeby swojego postawić - toci Gluba[/QUOTE] No to oby do rana nie podminowała Wam podłogi :) Quote
Karilka Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Myngey']Na poczcie mają chyba jakiś burdelloo bumbum było u mnie dzisiaj dwóch listonoszy, jeden na piechotę drugi samochodem, szczotkę przywiózł. To dwie umowy też mogę mieć :lol:[/QUOTE] Dobra. Nie było ani jednej - będą dwie. Od przybytku, głowa nie boli! Hahah! [quote name='minia7']No to oby do rana nie podminowała Wam podłogi :)[/QUOTE] Hahhaha! Właśnie. Quote
Myngey Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Grzeczna dziewczynka trzymała i nawet dwa klocki postawiła, ale na sraj łączce, muszę przekonać ją do miej podmokłego terenu. Quote
Shilomaniak Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Bardzo grzeczna dziewczynka :loveu:. Szybciutko załapała, że nie należy w domku koopala robić :evil_lol:. Dumna z niej jestem :lol: Quote
Shilomaniak Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 No mądra, bo to prawie siostra takiej jednej mądrej mojej dziewczynki.:evil_lol: Quote
Karilka Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Mądra, mądra! Jak z jej strachliwością? Możesz coś napisać Myngey? Quote
Shilomaniak Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Shilomaniak napisał(a):.... prawie siostra ... PRAWIE czyni wiele różnicy :diabloti: ;) :evil_lol:. Podpisano - ładniejsza część Shilomaniaka :diabloti: Quote
Myngey Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Karilka napisał(a):Mądra, mądra! Jak z jej strachliwością? Możesz coś napisać Myngey? Można powiedzieć ze jest lepiej do starych bodźców się przyzwyczaiła ( Gwizd czajnika, miotła, telewizor) Z nowych ( na siebie w lustrze szczeka, mam takie urządzenie jak gitara jak zobaczyła to się wycofała, ale jak usłyszała dźwięk wpadła w panikę na dzień dzisiejszy do muzykalnej rodziny nie może iść). Quote
Karilka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Myngey napisał(a):Puszki dotarły. Faktura u mnie odesłać? jest na Fundację? Jeżeli tak - wyślij na ten adres co jest na fakturze. Z tyłu napisz, że to dla LUBEJ, ołóweczkiem. Quote
Shilomaniak Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Myngey napisał(a):... takie urządzenie jak gitara jak zobaczyła to się wycofała, ale jak usłyszała dźwięk wpadła w panikę... No Cioteczka, Pendereckiego jej zagrałaś???? To może nie była panika ale "paniczny zachwyt" :evil_lol: Quote
minia7 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Shilomaniak napisał(a):No Cioteczka, Pendereckiego jej zagrałaś???? To może nie była panika ale "paniczny zachwyt" :evil_lol: hahaha...ona się po prostu zawstydziła, że nie umie zatańczyć do tej muzyki ;) Quote
Shilomaniak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Witam wieczorową porą - dzisiaj u nas taka piękna wiosna była. Shila na spacerze cała się wytaplała w błocku. Szkoda, że nie wzięłam aparatu bo w stanie mokrym była brązowo-czarna :diabloti: Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Shilomaniak napisał(a):Witam wieczorową porą - dzisiaj u nas taka piękna wiosna była. Shila na spacerze cała się wytaplała w błocku. Szkoda, że nie wzięłam aparatu bo w stanie mokrym była brązowo-czarna :diabloti: Taa, słońce przez okno widziałam :placz: Quote
Myngey Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Kilka fotek z niedzieli Nie robi kooopy, złapana w biegu. Quote
Karilka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Ty, dawaj no jakieś zdjęcia "statyczne" bo ogłoszenia wypadałoby robić. A "rozmaza" to nikt nie bedzie chciał:diabloti: Quote
Myngey Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 A tu brzydka baba złapała i przypięła A tu jeszcze orła cień Quote
Shilomaniak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) O rany - koło Ciebie są wiatraki!!! Uwielbiam wiatraki!!! A Luba - jaka klata proszę państwa!!! Roześmiany pysio to baardzo miły widok. M&S dlaczego patrzyłaś na pogodę przez okno? Rozłożyło Cię grypsko? Edited February 5, 2013 by Shilomaniak Quote
Myngey Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Tak, wychodzę na balkon i czuje się jak w Holandii, w oddali wiatraki pod balkonem, pastuszek pasie kurki - dosłownie jak jest ciepło Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Shilomaniak napisał(a): M&S dlaczego patrzyłaś na pogodę przez okno? Rozłożyło Cię grypsko? W pracy byłam....:diabloti: Quote
Myngey Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Karilka napisał(a):Ty, dawaj no jakieś zdjęcia "statyczne" bo ogłoszenia wypadałoby robić. A "rozmaza" to nikt nie bedzie chciał:diabloti: No to przyjedź i zrób jak takaś mądra, jak spuszczę to pycho roześmiane, ale za-wolny aparat nie nadąża za Oszołomem, jak przypnę to wygląda jak by szła na skazanie. I zrób takiej fotkę żeby miało ręce i nogi:eviltong: Quote
Karilka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 No ja też zwróciłam uwagę na te wiatraki - fajnie popatrzeć:loveu:. Gluba śmiga aż miło :). Podobno już nie warczy - bardzo się cieszę:multi: Quote
Shilomaniak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 M&S napisał(a):W pracy byłam....:diabloti: Aaaa jak w pracy to insza inszość :lol:. Ja po pracy zdążyłam się załapać na wiosenny spacer :lol: Quote
Recommended Posts