Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Myngey']U nas błoto po kolana , na sraj łączkę ni chusia nie można wejść, bo jest ryzyko że wypłynie się dopiero wiosną, nie zrobiła dzisiaj wieczorem klocka warunki nie sprzyjały bo w innych miejscach za mało klocków stoi żeby swojego postawić - toci Gluba[/QUOTE]

No to oby do rana nie podminowała Wam podłogi :)

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Myngey']Na poczcie mają chyba jakiś burdelloo bumbum było u mnie dzisiaj dwóch listonoszy, jeden na piechotę drugi samochodem, szczotkę przywiózł.

To dwie umowy też mogę mieć :lol:[/QUOTE]

Dobra. Nie było ani jednej - będą dwie. Od przybytku, głowa nie boli! Hahah!

[quote name='minia7']No to oby do rana nie podminowała Wam podłogi :)[/QUOTE]
Hahhaha! Właśnie.

Posted

Karilka napisał(a):
Mądra, mądra!
Jak z jej strachliwością? Możesz coś napisać Myngey?

Można powiedzieć ze jest lepiej do starych bodźców się przyzwyczaiła ( Gwizd czajnika, miotła, telewizor)
Z nowych ( na siebie w lustrze szczeka, mam takie urządzenie jak gitara jak zobaczyła to się wycofała, ale jak usłyszała dźwięk wpadła w panikę na dzień dzisiejszy do muzykalnej rodziny nie może iść).

Posted

Myngey napisał(a):
Puszki dotarły.
Faktura u mnie odesłać?

jest na Fundację? Jeżeli tak - wyślij na ten adres co jest na fakturze. Z tyłu napisz, że to dla LUBEJ, ołóweczkiem.

Posted

Myngey napisał(a):
... takie urządzenie jak gitara jak zobaczyła to się wycofała, ale jak usłyszała dźwięk wpadła w panikę...

No Cioteczka, Pendereckiego jej zagrałaś???? To może nie była panika ale "paniczny zachwyt" :evil_lol:

Posted

Shilomaniak napisał(a):
No Cioteczka, Pendereckiego jej zagrałaś???? To może nie była panika ale "paniczny zachwyt" :evil_lol:

hahaha...ona się po prostu zawstydziła, że nie umie zatańczyć do tej muzyki ;)

Posted

Witam wieczorową porą - dzisiaj u nas taka piękna wiosna była. Shila na spacerze cała się wytaplała w błocku. Szkoda, że nie wzięłam aparatu bo w stanie mokrym była brązowo-czarna :diabloti:

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Witam wieczorową porą - dzisiaj u nas taka piękna wiosna była. Shila na spacerze cała się wytaplała w błocku. Szkoda, że nie wzięłam aparatu bo w stanie mokrym była brązowo-czarna :diabloti:

Taa, słońce przez okno widziałam :placz:

Posted (edited)

O rany - koło Ciebie są wiatraki!!! Uwielbiam wiatraki!!! A Luba - jaka klata proszę państwa!!! Roześmiany pysio to baardzo miły widok.
M&S dlaczego patrzyłaś na pogodę przez okno? Rozłożyło Cię grypsko?

Edited by Shilomaniak
Posted

Karilka napisał(a):
Ty, dawaj no jakieś zdjęcia "statyczne" bo ogłoszenia wypadałoby robić. A "rozmaza" to nikt nie bedzie chciał:diabloti:

No to przyjedź i zrób jak takaś mądra, jak spuszczę to pycho roześmiane, ale za-wolny aparat nie nadąża za Oszołomem, jak przypnę to wygląda jak by szła na skazanie. I zrób takiej fotkę żeby miało ręce i nogi:eviltong: