Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bosheee.. Jeszcze ogolony uzytkowo- po wieśniacku.. Niech lepiej Ayia wstawi jakies zdjecie bo tutaj wyglada, oprocz tego, ze troszku czyściej to - przesmęttnie. I ponuro.
Śmierdziel mały...

Shilomaniak... Nie komentuje.. :D

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niunia jest już u Karilki :) Podróż samochodem ze schroniska na drugi koniec Łodzi zniosła dzielnie, chociaż momentami chciała mi wejść na głowę, a jak mówiłam "zejdź" dostawałam za każdym razem buziaka :) Do samochodu została wsadzona- nie wsiadła sama, ale później bardzo interesowało ją co się dzieje z przodu. Resztę opowie Karilka, ale już wiem, że nie została zjedzona podczas kąpieli przez tą "agresorkę" :) Lubinka da się lubić :)

Posted

Och, wszystko mi sie pokręciło i myślałam że to wczoraj był wymarsz ze schronu - a to dzisiaj!!! Mam już wstępna relację z pierwszych godzin u Karilki. Do windy Luba weszła jak do siebie ;), nie miała żadnych oporów. W domu obwąchała wszystkich i stwierdziła "acha, to wy, fajnie" zero agresji na psy, kota i szczurki :lol:. Kąpiel zniosła ze stoickim spokojem, pozwalając na mydlenie i pocieranie wszystkich części ciała!!! Nie jest wystraszona!!! Kurtuazyjnie zainteresowana otoczeniem. Mała wpadka z siusianiem na dywan-reprymendę zniosła zawstydzona. Przytula się. Kurczaki, kolejny pies "nieadopcyjny". Resztę dopisze Karilka jak powyciera siebie i pół mieszkania ;):evil_lol:

Posted

No to morderca ze ściany płaczu dał się wykąpać, wymydlić bez większych rewelacji.

Nie jest mega stabilna, mogą być problemy kiedy suczka się zadomowi w Domu Tymczasowym, jednak wróżę, że nie będzie dużo plam z krwi na ścianach :diabloti: .

Strzela oślimi oczami po ścianach, sufitach.. jest ciekawska. To duży plus.
[h=5]Psina chuda przeraźliwie, rozwolnienie jak stąd do Krakowa.
[SIZE=2]O
dmówiła mi jedzenia.. a ugotowałam cholernicy(!).. dostała Tanital i po pysku od Romka (szczur).[/h]

Posted (edited)

Trza było Romka nie zaczepiać. Roman swój rozum ma i swoje zasady tyż. I pilnuje porządku.

Właśnie wróciliśmy ze spaceru. Zostawiłam Lubą w pokoju, wracam i ..zastałam ją na moim łóżku. I nie łaska zejść.
Minia7 - to już drugi taki pies od Ciebie. Czy Ty trenujesz to spanie na łóżkach, po nocach?

Padła tak, że nie mam sumienia przedstawiać jej Karilkowego Regulaminu Pobytu. Trudno.

I smęcenie Karilki pod nosem, przyjęła z entuzjazmem w oczach. Tylko w oczach:

Edited by Karilka
Posted

:) Ja jej wczoraj w samochodzie tłumaczyłam, szepcząc do ucha, że u cioci będzie miała taką nową, piękną i mięciutką budę-, na którą mówią "łóżko" :) Widzisz jaki mądry pies, jej nie trzeba dwa razy powtarzać :)

Posted

No i pewnie słyszała, jak rozmawiałaś ze mną przez telefon i jak mówiłaś, że "teraz pachnie bananami, to może z Tobą spać :)"....obiecałaś, obiecałaś...:)

Posted

Karika kota ogonem teraz wykręca , że niby miała Luba w łóżku nie spać:cool3:.
Starzejesz się dziewczyno pamięć się zawiesza:evil_lol:, najpierw na szczura , potem kotem a na koniec jakiś regulamin a prawda i tak wyjdzie na jaw, ktoś uprzejmy:lol: uprzejmie doniesie i koniec dziwnych opowieści o walce na nosze o własna poduszkę na łóżku.

Posted

U mnie od jakiegoś... sierpnia? Wolna Amerykanka. Chociaż jestem ZA nie uczeniem psów spania w łóżku...
a że mi osobiście to jakoś barrrdzo nie utrudnia życia - robią cholery, co chcą.
Rano obudziłam się z Milvą na poduszce i Lubą obok.

Posted

No tak, zmieniają się nasze poglądy na to i owo ;). U nas w domu KIEDYŚ pies nie miał wstępu do sypialni, TERAZ sypia co prawda nie w łóżku, ale morda oparta o prześcieradło (i te głaski "na dobranoc"). Ze dwa razy już półdupek na łóżku wylądował :razz:. Pomalutku, pomalutku...:diabloti: