Myngey Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Luba zna Tisze, ale Tisza to ADHD jak się ją spuści, Urgo powarkuje na Tisze a Luba stwierdziła ze do takiej wariatki nie warto podchodzić, najmniejsza panna która z nami chodzi też atakuje Tisze ale ona ma to w nosie wlatuje pomiędzy nich ślizgiem i wszyscy podskakują. Quote
Karilka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 ah Luba, Luba.. sie zróżnicowanego towrzycha doczekałaś.. Stateczny Urgo i wariatka Tisza Quote
Shilomaniak Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Karilka']Bo Luba to hrabianka.. Shila ma więcej wspólnego z czołgiem... :diabloti:[/QUOTE] Ciociu Karilko, zaraz wytoczymy ciężkie działa w obronie wrodzonego wdzięku, delikatności i dobrych manier Shili :angryy::angryy::angryy: Quote
Karilka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Dobra, dobra ;). Ja i tak swoje wiem :loveu: :diabloti: Quote
Shilomaniak Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Pasiasta !!! nie narozrabiałaś??? :eviltong: Quote
Myngey Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Byłam dzisiaj z Urgusiem Pylusiem u weta Luba też była,ale tylko do towarzystwa,próbowałam złapać mocz ale za głęboko dupsko wsadziła w śnieg i zamiast moczu złapałam śnieg. A co do oddechu na razie obserwować dziś mija tydzień jak wyszła z pierdla. Jeszcze jest odrobaczenie w poniedziałek, spojrzeć czy dziewczynie nie wyłażą robale, jeżeli nie odczekać półtora do dwóch tygodni czy przybiera na wadze jeżeli nie to będziemy się martwic. Tylko nie wiem ile warzy, waga się wczoraj popsuła. Quote
Myngey Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [B]Karlika[/B]- adresówki dotarły. [B]Shilomaniak [/B]- faktura dotarła? Quote
Karilka Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Cieszę się. Mogą być? Ja zawsze wymieniam kółka na potężniejsze albo na szybko-złączke (plastikowe cóś). Quote
minia7 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Karilka proszona jest o włączenie swojego telefonu!!!! Ludzie dzwonią, a tu koleżanka poza zasięgiem zwykłych śmiertelników :) Quote
Shilomaniak Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Myngey'][B]Shilomaniak [/B]- faktura dotarła?[/QUOTE] Jeszcze nie, pewnie przymarzła do listonosza po drodze ;) Quote
Karilka Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 minia7 - awaria jest ale juz gadam z ludźmi ;). Quote
Myngey Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Shilomaniak']Jeszcze nie, pewnie przymarzła do listonosza po drodze ;)[/QUOTE] A to polecony był - paskudy PP Quote
Myngey Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Kupiłam obroże przeciw pchłom i kleszczom 15 zł Byłam jeszcze u inego weta na wadze Luba 25kg żywej wagi, a Pylus 43kg Quote
Myngey Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Karilka']Cieszę się. Mogą być? Ja zawsze wymieniam kółka na potężniejsze albo na szybko-złączke (plastikowe cóś).[/QUOTE] Mogą być :loveu: Quote
Shilomaniak Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Myngey']...Luba 25kg żywej wagi, a Pylus 43kg[/QUOTE] 25 kg - to tyle ile ważyła Shilka jak wzięliśmy ją od Karilki :eviltong: (więc cicho sza nie pisz, że chuda). Muszę wleźć na Twój profil i poczytać o zwierzach bo się pogubiłam. Tisza, Urgo i Pyluś???:crazyeye: Quote
Karilka Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Haha! Shila 28 ważyła! I Szczypiorek to był a nie 3 letnia kobieta. Pyluś = Urgo Tisza to przyjaciółka (labradorka) Quote
Shilomaniak Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Karilka']..... Szczypiorek to był a nie 3 letnia kobieta.[/QUOTE] Ha! używam tego samego argumentu gdy oglądam z mężem moje zdjęcia z młodości i słyszę jakieś burczenia pod nosem :razz: Quote
Myngey Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Urgo ma wiele ksyw : Gustaw, Maniek, Mieczysław, a ostatnio Pyluś i na każde reaguje. Quote
Karilka Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Shilomaniak']Ha! używam tego samego argumentu gdy oglądam z mężem moje zdjęcia z młodości i słyszę jakieś burczenia pod nosem :razz:[/QUOTE] Hahahah! [quote name='Shilomaniak']Mieczysław!!!! kocham!!!!![/QUOTE] Miałam szczura Mieczysława.:loveu: Teraz mam Romualda i Wiktora. Gustaw.. Maniek... Ty to masz pomysły:evil_lol: Quote
Myngey Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [IMG]http://img809.imageshack.us/img809/9462/dscf1069y.jpg[/IMG] Quote
minia7 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Och Boziu, jaka piękna śpiąca królewna :) A kot normalnie bajkowy...., który był czarny?- Filemon czy Bonifacy? Boziu to tak dawno było :oops: Quote
minia7 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 A jak ma Lubinka się zachowuje w domku? Nadal kłapie? Pogodziła się już z dźwiękami życia domowego, telewizorem, czajnikiem itp? A wyprawę do weta zniosła dzielnie? Bo ten "mój" pręgowany gałgan bardzo bał się ruchu ulicznego, więc pytam....z nadzieją, że może jakaś poprawa była? :oops: Quote
Recommended Posts