Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luba zna Tisze, ale Tisza to ADHD jak się ją spuści, Urgo powarkuje na Tisze a Luba stwierdziła ze do takiej wariatki nie warto podchodzić, najmniejsza panna która z nami chodzi też atakuje Tisze ale ona ma to w nosie wlatuje pomiędzy nich ślizgiem i wszyscy podskakują.

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karilka']Bo Luba to hrabianka.. Shila ma więcej wspólnego z czołgiem... :diabloti:[/QUOTE]

Ciociu Karilko, zaraz wytoczymy ciężkie działa w obronie wrodzonego wdzięku, delikatności i dobrych manier Shili :angryy::angryy::angryy:

Posted

Byłam dzisiaj z Urgusiem Pylusiem u weta Luba też była,ale tylko do towarzystwa,próbowałam złapać mocz ale za głęboko dupsko wsadziła w śnieg i zamiast moczu złapałam śnieg.

A co do oddechu na razie obserwować dziś mija tydzień jak wyszła z pierdla.
Jeszcze jest odrobaczenie w poniedziałek, spojrzeć czy dziewczynie nie wyłażą robale, jeżeli nie odczekać półtora do dwóch tygodni czy przybiera na wadze jeżeli nie to będziemy się martwic.
Tylko nie wiem ile warzy, waga się wczoraj popsuła.

Posted

[quote name='Karilka']Cieszę się. Mogą być? Ja zawsze wymieniam kółka na potężniejsze albo na szybko-złączke (plastikowe cóś).[/QUOTE]

Mogą być :loveu:

Posted

[quote name='Myngey']...Luba 25kg żywej wagi, a Pylus 43kg[/QUOTE]

25 kg - to tyle ile ważyła Shilka jak wzięliśmy ją od Karilki :eviltong: (więc cicho sza nie pisz, że chuda). Muszę wleźć na Twój profil i poczytać o zwierzach bo się pogubiłam. Tisza, Urgo i Pyluś???:crazyeye:

Posted

[quote name='Karilka']..... Szczypiorek to był a nie 3 letnia kobieta.[/QUOTE]

Ha! używam tego samego argumentu gdy oglądam z mężem moje zdjęcia z młodości i słyszę jakieś burczenia pod nosem :razz:

Posted

[quote name='Shilomaniak']Ha! używam tego samego argumentu gdy oglądam z mężem moje zdjęcia z młodości i słyszę jakieś burczenia pod nosem :razz:[/QUOTE]
Hahahah!

[quote name='Shilomaniak']Mieczysław!!!! kocham!!!!![/QUOTE]
Miałam szczura Mieczysława.:loveu: Teraz mam Romualda i Wiktora.

Gustaw.. Maniek... Ty to masz pomysły:evil_lol:

Posted

A jak ma Lubinka się zachowuje w domku? Nadal kłapie? Pogodziła się już z dźwiękami życia domowego, telewizorem, czajnikiem itp? A wyprawę do weta zniosła dzielnie? Bo ten "mój" pręgowany gałgan bardzo bał się ruchu ulicznego, więc pytam....z nadzieją, że może jakaś poprawa była? :oops: