Myngey Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Z dzisiaj http://www.youtube.com/watch?v=i5OMG6Spc7Q http://www.youtube.com/watch?v=WNLIcjlXmFE Quote
Kocurek Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 ale wariacje uskuteczniają...:))a Urgo jaki ma glos donośny,,,,i jaka gadula:)) Quote
Myngey Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Luba bez zmian momenty ma jak widać na filmie że biega, a za moment kładzie się zapinam na smycz i idzie jak osiołek jak by nie wiadomo ile kilometrów przebiegła. Quote
Myngey Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Kocurek skontaktowała się z panem z Hamburga -sms do mnie - Luba za duża ale chce ją poznać, jutro dowiemy się więcej kocurek nie ma dzisiaj net. Quote
Myngey Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Dziewczyny szukam kogoś z Gliwic na wizytę przed-adopcyjna dla Blue Quote
Karilka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 nie kojarze niestety nikogo z Gliwic... Quote
megi345 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ale piękna sunia, jestem zakochana w takich umaszczeniach psów!:loveu: zapisuję psinę Quote
Karilka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 megi - też jesteśmy tego zdania :). Nasza Luba jest śliczna :) Quote
Kocurek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 i tak jak wyżej napisala Myngey....niestety ale pan doszedł do wniosku,ze Luba jest jednak za duza...:((I ma obawy czy zona by sobie z nia poradzila...Pan pojechal wczoraj do Polski...mowil,ze mimo wszystko chciałby poznac Lube...hm...nie wiem co o tym myslec.... Quote
Kocurek Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 poproszę o numer konta ...razem ze swiftem banku...chciałam przelac obiecany wcześniej grosik dla sunieczki:) Quote
Karilka Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Postanowiłyśmy, wraz z Myngey, że odwołamy się kolejny raz do behawiorysty. Stan Lubej jest niepokojący. Przelałam 100zł na ten cel. Quote
Karilka Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 taa... tym razem skoczyła na sukę, którą zna od początku. Nigdy wcześniej nie wykazywała agresji w stosunku do psów. Quote
Myngey Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Nasz oszołom ma odpały , ale i potraf do kota w pampersie się przytulić :loveu: i bądź tu mądry co ta dziewczyna ma w głowie:???::???::???::???::???: Quote
Karilka Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Kochani! Nikt nie spojrzał na wyniki badań? Glukoza 0,52 mmol/l 3,05-6,10 [SIZE=5]Bardzo niska glukoza!!! [SIZE=2]EOS 1,44 G/l 0,04-0,60 X Kwasochłonne krwinki - BARDZO WYSOKIE Wskazuje na chorobe nerek (niewydolność kory nadnerczy) albo pasożytniczą - pilnie robimy PROFIL NERKOWY. Luba biedaczko - zabieramy się za Twoje nerki. Biedaczka nie ma siły bo GLUKOZA jest w drastycznym stanie! Lek, który dostaje to nieporozumienie bo był stosowany w latach 60-tych, jest masa skutków ubocznych. Został wycofany w leczeniu! [SIZE=3]U psów sie NIE STOSUJE wcale!!! [SIZE=2]dziękuję dobrej Duszy za analizę przypadku Lubej. Quote
Shilomaniak Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 No dobrze że są ludzie , którzy czytają tekst ze zrozumieniem. Trzeba znaleźć jakiegoś weta , wiedzącego co i jak z tymi nerami. Gorzej z tą glukozą. Quote
asiak_kasia Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Jestem i ja u ślicznotki... Jak dostanę wypłatę to coś podrzucę póki co nic więcej nie mogę pomóc. :roll: Quote
Karilka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Fajnie, że jesteś. Jak na razie liczymy na diagnozę Lubej... Jesteśmy na tropie ale czy słusznym? Okaże sie po badaniach... Trzymajcie kciuki za Lubą - w poniedziałek kolejny raz bedzię u tego złeeego weterynarza Quote
asiak_kasia Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Karilka napisał(a):Fajnie, że jesteś. Jak na razie liczymy na diagnozę Lubej... Jesteśmy na tropie ale czy słusznym? Okaże sie po badaniach... Trzymajcie kciuki za Lubą - w poniedziałek kolejny raz bedzię u tego złeeego weterynarza Kurcze chwata za serducho strasznie. Wiecie skad ona pochodzi? No i oby zdrowotnie dała radę. Ten mój oszołom w podobnej kondycji do mnie trafił :roll: Quote
Karilka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Tak. Spędziłą całe życie (od 7 miesiaca życia) w schronisku dla zwierząt. Została zakwalifikowana jako pies trudny.. etc... Quote
Recommended Posts