Shilomaniak Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Och, tak się cieszę :loveu:. Wiedziałam, wiedziałam,że naszej Lubie trzeba tylko czasu a przy ogromnej pomocy kochanej Myngey nauczy się jak być prawdziwym psim przyjacielem człowieka :loveu:. Serdeczne podziękowania dla pana Marka - widać WIELKIE SERCE :loveu:. Quote
Karilka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Myngey co z karmą? Znalazłyście jakąś, którą Gluba je? Quote
Shilomaniak Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 To ja też z tym samym pytanie co Karilka. Myngey pewnie wprowadza zasady w życie:evil_lol: Quote
Karilka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Ja mam najświeższe info: Gluba dziamdzia karmę. Quote
Shilomaniak Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Malutka, głodem ją wzięli :-( i jeszcze mówią, że to z miłości do niej :angryy: Quote
Shilomaniak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Nastepną karmę Myngey zamówi dla Luby sama - taką, żeby dziewczynce smakowała :eating:. Quote
M&S Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Karilka']No.. tylko żeby żarła...[/QUOTE] Poproś ją ładnie;) Quote
Karilka Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Myngey skacze nad miską, dosmacza i zachwala walory... No ale jak suka dziamdzia no to może pójdzie ten worek.. jakimś cudem.A jak nie - kupujemy co innego. I już. Quote
Shilomaniak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 To ja osobiście poprosiłbym o zdjęcie Myngey czarującej michę dla Lubej. Muszę się zapytać jak zachwala;). A przy okazji będąc w tak szacownym gronie Miłych Pań jako jedyny pan odwiedzający Lubą/ no chyba że o czymś nie wiem/ wszystkiego dobrego , po prostu rośnijcie ślicznie i buziaki :cool1: Quote
Karilka Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 ...rośnijcie ślicznie? Cholera.. wycofaj to, błagam Cię:placz: :diabloti: Dziękuję baardzo za buziaki i za życzenia. :loveu: Quote
Shilomaniak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ja nie o gabarytach, tylko o pięknym wnętrzu ,taka wersja uduchowiona:lol: Quote
Karilka Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 (edited) Ah, no chyba że tak :). U Lubej - wszystko OK. Panikuje nadal, jednak bez odpałów. Edited March 8, 2013 by Karilka Quote
M&S Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Karilka'] U Lubej - wszystko OK. Panikuje nadaj, jednak bez odpałów.[/QUOTE] To dobrze :) Quote
Myngey Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Głodem dziewczyna nie była brana, dziewczyna lubi jabłka i pomidory i to jej dorzucałam do suchej i teraz je. Miałam dzisiaj iść do weta,ale wetke zasypało i idziemy jutro żeby zobaczyła dziewczynę - łapę ( nic się nie sączy z rany ) Quote
Karilka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 No proszę, proszę. Jabłka i pomidory... A kawior i oliwki?:evil_lol: Quote
Myngey Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Jak by trzeba było to i kawior Lala by dostała :evil_lol: Quote
Recommended Posts