b-b Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Biedna mała. Jakby mało miała cierpień :/ Quote
Bogusik Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 To prawda,że Vegunia bardzo biedna... Mam nadzieję,że komórki macierzyste zrobią swoje i będzie poprawa.Dużo mizianek dla Tusi i Vegusi przesyłam :) Quote
andegawenka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Kakadu, napisz coś co z Vegunią i "naszą" Tusinką . Quote
kakadu Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 u chomika wszystko ok :) lata na spacery, je, szczeka, śpi, czyli jak zwykle :) vega ma po wszystkich świętych zabieg usuwania drutu ze szczęki, ale ogólnie jest też w porządku; teraz nikt nie przyjeżdża już na działki więc mamy wreszcie spokój przynajmniej od działkowiczów; jest znowu cicho jak przez większość roku; tylko ciemno się robi za wcześnie i trzeba z pracy pruć szybko. żeby za dnia zdążyć przelecieć z psami na spacerek ;) pozdrawiamy wszystkie chomicze cioteczki :* Quote
andegawenka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 u chomika wszystko ok :) lata na spacery, je, szczeka, śpi, czyli jak zwykle :) vega ma po wszystkich świętych zabieg usuwania drutu ze szczęki, ale ogólnie jest też w porządku; teraz nikt nie przyjeżdża już na działki więc mamy wreszcie spokój przynajmniej od działkowiczów; jest znowu cicho jak przez większość roku; tylko ciemno się robi za wcześnie i trzeba z pracy pruć szybko. żeby za dnia zdążyć przelecieć z psami na spacerek ;) pozdrawiamy wszystkie chomicze cioteczki :* To znaczy że dobre wieści. Dzięki Kakadu :) Quote
BORYSboxer Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Wszystkiego dobrego Kakadu dla Was :) Quote
Bogusik Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 I ja przyłączam się do najlepszych życzeń dla całej chomiczkowej Rodziny :) Quote
kakadu Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 drogie ciotki, dziękujemy za miłe słowa :) szykujemy tusię do czyszczenia szczęki, bo jej zęby ledwie co wystają spod kamienia; wstyd mi, że do tego dopuściłam, ale jakos tak mi umknęło :( zresztą było zbyt gorąco latem i teraz jest idealny moment; tylko czekam zeby się umówic jak będzie chirurg, bo jak sie okaże, że jakis ząbek jest do wyrwania to sie go od razu usunie przy jednym znieczuleniu; ostatnio byłam przy takim czyszczeniu; cztery łamacze wyleciały ze szczęki; trzymały się w pionie tylko dzięki kamieniowi... dam znać jak poszło, może uda się w przyszłym tygodniu to załatwić :) Quote
Bogusik Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Daj znać kochana kakadu,jak przebiegł zabieg.Zaciskam kciuki za Tusię! :) Quote
b-b Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Daj znać kochana kakadu,jak przebiegł zabieg.Zaciskam kciuki za Tusię! :) I ja też :) Quote
kakadu Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 oczywiście :), jak tylko tusine ząbki zbieleją to zaraz dam znać i może się uda zamieścić jakąś fotografię holyłódzkiego uśmiechu ;) Quote
kakadu Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 to zęby chomika... czekamy na termin wizyty; Quote
Bogusik Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Nie da się ukryć,że remoncik w paszczęce,bardzo wskazany! Quote
kakadu Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 ząbki już bielutkie, postaram sie jak najszybciej zamieścić zdjęcia bo byłam przy czyszczeniu, a nawet kilka ząbków wyczyściłam osobiście i powiem wam, że to wcale nie jest az takie proste jak sie wydaje kiedy się tylko patrzy ;) Quote
Bogusik Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 ząbki już bielutkie, postaram sie jak najszybciej zamieścić zdjęcia bo byłam przy czyszczeniu, a nawet kilka ząbków wyczyściłam osobiście i powiem wam, że to wcale nie jest az takie proste jak sie wydaje kiedy się tylko patrzy ;) kakadu :) Czekamy na zdjęcia Tusi i jej perełkowych ząbków :) Proszę,wymiziaj ją koniecznie ode mnie :) Quote
kakadu Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 ja wiem, ale mam problem z wstawieniem... :( spróbuję w weekend z domu... Quote
kakadu Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 a tu chomiczek na spacerze w odblaskowej kamizelce :) Quote
kakadu Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 uff, udało się, aż nie mogę uwierzyć :) tusieńka wymiziana od cioci bogusik, bardzo dziękuje za pamięć (buziak) :) Quote
b-b Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ząbki jak nowe :D A jak się panienka wieczorami pięknie świeci ! Quote
BORYSboxer Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 No cudne ząbki :) a w tej kamizelce to wygląda jak pies zaczepno-obronny :D Kakadu, masz może jakieś wieści od Czarusia? Quote
kakadu Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 No cudne ząbki :) a w tej kamizelce to wygląda jak pies zaczepno-obronny :D Kakadu, masz może jakieś wieści od Czarusia? ostatnio nie mam; kiedyś pan bogdan napisał, że znów przeprowadzają sie do warszawy i o ile mnie pamięc nie myli, mieli mieszkac gdzies na pradze; zajrzę w wolniejszej chwili do maila i poszukam wiadomości od niego; Quote
andegawenka Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ale czas szybko leci. Co słychać w Tusinkowie ? Quote
Recommended Posts