Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

ciociu gonzalesowa - strasznie bym chciała wrócić do swojego starego nicku "kakadu",  bo tam mam wszystkie pw od was kochani, ale nie wiem o co chodzi, że mnie na to stare konto nie wpuszcza :(

u tusieńki wszystko w porządeczku, trzeba się za te ząbki wziąć, bo już całe zółte, ale ciągle się nie możemy zebrać, bo przynajmniej czterem potworom z sześciu wypadałoby paszczę przeczyścić, a to trochę kosztuje, a tu płot się posypał i trza nowy postawić od ulicy, bo sztachety się ułamują w miejscu przykręcania śrubami - takie spróchniałe, a z furtki na wszelki wypadek nie korzystamy, bo strach, że sie rozleci (ostatnio skonstatowałam, że od  strony klamki calutka jest zarośnięta pajęczynami :); niestety, ale dom z lat siedemdziesiątych, to prawdziwa skarbonka ;)

ostatnio ulubionym tusinym zajęciem jest wygrzebywanie spod roślin zakopanego granulowanego obornika :); wszystkie psy to robią i muszę je bardzo pilnować jak jesteśmy na dworze;

a tusia standardowo chodzi na spacerki, szczeka na ptaki i samoloty, i wyleguje się w słońcu jak tylko jest okazja; w czerwcu przyjedzie do nas pani doktor na wizytę domową, bo trzeba wszystkich zaszczepić na wściekliznę, to poproszę ja o zbadanie, czy tam się jakieś guzki nie zrobiły w drugiej listwie (tfu tfu odpukać);

i tyle - na szczęście można powiedzieć, że nic się nie dzieje i nie tęsknimy za atrakcjami i niech tak zostanie :)

• Upvote 1
Posted

byłam na profilu u Terra i zobaczyłam swój stary avatar z moja ukochaną Kolusią, której już nie ma... JA CHCĘ SWOJE STARE KONTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

Posted
Dnia 2.06.2017 o 13:32, kakadu2 napisał:

byłam na profilu u Terra i zobaczyłam swój stary avatar z moja ukochaną Kolusią, której już nie ma... JA CHCĘ SWOJE STARE KONTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

Nic modzi/admini nie pomogli...? :(((

Posted

nie pomogli :(

dostałam wiadomość: "podobno juz dziala, ale jesli nie to sprobuj zaznaczyc opcje `zapamietaj mnie`", ale dogo w ogóle nie widzi konta kakadu, a jak próbuję sie zalogować to automatycznie mnie przerzuca na kakadu2; wkurza mnie to :/

Posted

wiecie może jak wstawić sobie zdjęcie w awatar? bo próbuję na dwa sposoby i przez przeciąganie i przez wyszukiwanie i mi sie nie udaje... :(

mam komunikat: Wystąpił błąd podczas przetwarzania przesłanego pliku. -200

Posted

Odiwedzam

zagladam czytam

raduje ze u Was wszysciunko Podobny obraz

dobrusko

niechaj sie najlepsze

najpiekniejsze

dzieje cal;uni czas 

pozdrawoamy pooozdrawiamy z Nadziejkowa

Posted

Dnia 5.06.2017 o 09:04, kakadu2 napisał:

dostałam wiadomość: "podobno juz dziala, ale jesli nie to sprobuj zaznaczyc opcje `zapamietaj mnie`", ale dogo w ogóle nie widzi konta kakadu, a jak próbuję sie zalogować to automatycznie mnie przerzuca na kakadu2; wkurza mnie to :/

Może podałaś takie same namiary jak przy kakadu bez dwa : poczta ,Hasło. Chociaż system powinien Cię o tym powiadomić.

Twój stary avatar jest kilka stron do tyłu i na pierwszej stronie Tusinkowego wątku :)

Posted
2 godziny temu, andegawenka napisał:

Może podałaś takie same namiary jak przy kakadu bez dwa : poczta ,Hasło. Chociaż system powinien Cię o tym powiadomić.

Twój stary avatar jest kilka stron do tyłu i na pierwszej stronie Tusinkowego wątku :)

Mogłam tak podać........

Czyli już dupa będzie z tego starego konta....

Udało mi się znaleźć moje dwa stare wątki i tam też jest mój stary avatar. Niestety nie wiem nawet gdzie szukać tego zdjęcia. Ale znalazłam inne zdjęcie Kolusi. Z ostatnich wspólnych wakacji.

Posted
Dnia 5.06.2017 o 09:04, kakadu2 napisał:

Może spróbuj wywalić hasło ze swojego menedżera haseł na kompie i logując się na kakadu (bez2) zapamiętać na nowo...?
Oczywiście, o ile to swoje hasło sama też pamiętasz, a nie tylko Twój komp. :)

Dnia 7.06.2017 o 13:25, kakadu2 napisał:

Udało mi się znaleźć moje dwa stare wątki i tam też jest mój stary avatar. Niestety nie wiem nawet gdzie szukać tego zdjęcia. Ale znalazłam inne zdjęcie Kolusi. Z ostatnich wspólnych wakacji.

photo-thumb-13942.gif Skopiuj sobie na dysk. :)

Dnia 7.06.2017 o 11:08, andegawenka napisał:

Tusinka takie malutkie biedne pętko ;)

No i Chomiczek została Pętkiem... :)))

• 3 weeks later...
Posted

Kakadu ma wciąż problemy z logowaniem się na dogo, teraz jeszcze większe, więc na jej prośbę przekazuję Wam wieści o Tusi.

"Tusia ma jednak guzki i potrzebna będzie operacja. Teraz czekamy na termin. Guzki są na pozostałej części tej listwy, która była usuwana poprzednio. Nie wiem, czemu nie usunięto wtedy całej, bo zostały z niej tylko 2 gruczoły, które właśnie teraz zaatakował nowotwór. To nie są przerzuty, bo między nimi nie było połączenia. To jakieś nowe świństwo umiejscowione na prawej stronie klatki piersiowej." :((

Posted

Ok, założyłam trzecie konto bo z niewiadomych przyczyn definitywnie wywaliło mnie z kakadu2... sił mi już brakuje, pisałam do admina w piątek za radą inki33, ale jakoś nikt nie odpowiada. A juz sobie zdążyłam sprawić nowy avatar i zacząć od początku...

Wracając do Tusi to tak jak pisała inka, stwierdzono nowotwór na prawej listwie i potrzebna będzie operacja. Czekamy na termin. Póki co idę dziś z Iką na konsultację dermatologiczną bo cos się ostatnio zaczęła drapać i czuję, że się szykuje alergik w domu :(

Posted

O matko przenajświętsza, chyba mi przywróciło stare konto!!! zobaczcie tylko na wcześniejsze posty - mam stary avatar i całą historię z wszystkimi wątkami. Tylko czemu nie mogę się zalogować na to stare konto...? :(