Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
A jak z charakterkiem i ogólnie - dalej taki miły psiak?

tak - u weta bez problemu dał sobie pobrać krew i zbadać, jego minusy - awanturnictwo do większych od siebie samców i podsikiwanie kątów :angryy:

Badania wyszły dobrze - morfologia i biochemia ok, mocz - prawie ok poza tym, że były w nim plemniki :crazyeye: chłopakowi przydałaby się kastracna bardzo bo jest nabuzowany, ale nie ma jak zrobić zabiegu zimą dopóki siedzi w kojcu :(

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - u weta bez problemu dał sobie pobrać krew i zbadać, jego minusy - awanturnictwo do większych od siebie samców i podsikiwanie kątów :angryy:

Badania wyszły dobrze - morfologia i biochemia ok, mocz - prawie ok poza tym, że były w nim plemniki :crazyeye: chłopakowi przydałaby się kastracna bardzo bo jest nabuzowany, ale nie ma jak zrobić zabiegu zimą dopóki siedzi w kojcu :(

oooooooooooo ogierek ;)

Posted

Witam!
Malawaszko, konto już Twoje mam ;) i przed chwilą zrobiłam przelew dla Timonka na 50zł za przehandlowane ciasteczka , które zakupiła u mnie ciocia sybisia :-).
Bardzo proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą.

Posted

[quote name='ania0112']Jak chłopak? Ktoś dzwoni, pisze i pyta o niego? czy cisza?[/QUOTE]

cisza przeokropna... jakby się ktoś natknął na bazarek ogłoszeniowy gdzie nie ma wielkiej kolejki to będę wdzięczna za linka, nie dam rady go ogłosić szerzej :(

WiosnaA melduję, że wpłynęło 50 zł od Ciebie :Rose: dziękuję Tobie i Sybisi :Rose:

Posted

Cała przyjemnośc' po naszej stronie ;), chciało by się pomóc wszystkim, ale jakoś nie możemy wygrac' tych milionów, które podobno czekają ( tylko nie wiadomo na kogo :niewiem:) w Toto-Lotku :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']Nic nie powiem, ale kurde.... nie! powiem. Zdradź nam coś :razz:[/QUOTE]

jak na razie to wygląda na to, że zdradziłam za wcześnie jak zwykle, i za szybko się cieszyłam, że Timonek zimę z cieple spędzi bo nie dzwonią :placz: już nic nigdy nie powiem... cholera